Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kolay değill kanki kardeşş ..umut var olduğu gibi korkularımda var ...bu 3. tedavimiz benim son şansım gibi bişey
olmazsa kim bilir bir daha ne zaman biriktirecem o kadar parayı

amaaaaa ölee düşünmee olmazsadaa belkıdee nazracaa gıbııı sonradan gelecekk belkıdee tedavi olmadannn bebekınn sana gelecekk şu zamandaa bebeksizz kalacak olan çok azdırr RABBİM inşallahh hepımıze nasıp ederrrrr

korkmak yok umut etmek moralli olmak var

canım ögle diyosun ama gerçekten çok zor bir durum bende aynı durmdayım hamile kalmak bizim için çok zor bak ben daha hiç tüp bebeğe geçmedim yolun daha başındayım ama insan çok yoruluyo beklemek.................

allah yardımcınız olsun ...türkiyeli değilmişsiniz nerede oturuyosunuz

kırmızıyla işaretlediğim kısmı anlıyamadım canım ...bizden nasıl bir yardım istiyorsunn??

Son düzenleme:
Su1838(seval) için ayetel kürsi

kedersiz.....30
ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30

duru...........10
bulut83.......50
tgba87.........13
kalan ..120

kolay değill kanki kardeşş ..umut var olduğu gibi korkularımda var ...bu 3. tedavimiz benim son şansım gibi bişey
olmazsa kim bilir bir daha ne zaman biriktirecem o kadar parayı

korkunun hiç olmaması imkansız benimde hala korkularım oluyo
yaşadığımız sürecede korktuğumuz bi şeyler olur ama bizi ele geçirmesine izin vermicez
umudumuz daha çok olucak sen tedavi aklına her geldiğinde 3.tedavimde hamile kalıcam hamileliğim güzel geçicek bebeğimi
hayırlısıyla kucağıma alıcam dersen ilk zamanlarda çok basit gelse inanmasan bile bir süre sonra buna inanacaksın ve umutlu olucaksın
bir kere dene ne çıkar denemekten her duyduğumuzu yapıyoruz bunuda yap ne kaybedersin

benn gıdemm bii bılasıklarımıı yıkayıp gelemmmmmmmmmmmmmmmmmm optum pc açıkkkkk vee mutfaktaaaaaaaaa yanımda arada baakarım sizeee

hepimiz aynı durumdayız ben hamile olduğum için yazmıyorum bunları ......
bu yollardan geçtiğim için yazıyorum 6 yıllık evliyim yaşım 31 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım bir düşüğüm var
çok şükür hamileyim inşallah allah tamamına erdirir.....yaşadıklarınızı bilerek yazıyorum ve her zaman bütün arkadaşlarıma dua ediyorum son tedavimde eşimde bende çok umutluyduk bütün hepsinden farklıydı onun için ısrarla umutlu olun diyorum

allah razı olsun canım ya ağzına sağlık ya kimse bana okumuyo

(payıma düşen bir dua olursa okurum benimde çocuğum olmuyor hatta bugün büyük bir hayal kırıklığına uğradım ağlaya ağlaya okudum dualarıda sabah test yaptım 2,çizgi silik i çıktı kan testi verdim ve büyük bir hayal kırıklığına uğradım negatifmiş...Öyle heyecanlanmıştım kii işte bu sefer olduu geliyorr mis kokulumm diye ken di kendimii kandırmışım.Vazgeçtim artık olmuyorsa olmuyor zorlamıycam çok kötü durumdayımm şuanddaa kimseyi görmek bile istemiyorumm ( Rabbimm tez zamanda herkese nasip etsin inşallahBanada 4 yıl oldu..Sanki meleğim hiç gelmeyecekmiş hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım... Ç.ok zor çokkkk

inşallah önümüzdeki ay sevinç gözyaşı dökersin

suan bende senin bu durumunu gözyaşlarıyla okuyorum rabbim yardımcımız olsun
ipekk canım sende baya zor zamanlar geçirdin rabbim bize yardım etsin senide bebegini korusun

allah razı olsun canım ya ağzına sağlık ya kimse bana okumuyo

Su1838(seval) için ayetel kürsi

kedersiz.....30
ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30
duru...........10
bulut83.......50
tgba87.........13
kalan ..120 baksana senin dua listende kaç kişinin ismi var aşkolsun nieden kimse okumuyo dedin

suan bende senin bu durumunu gözyaşlarıyla okuyorum rabbim yardımcımız olsun
ipekk canım sende baya zor zamanlar geçirdin rabbim bize yardım etsin senide bebegini korusun

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun ...hayat işte sürekli bir sınavdayız allah bu sınavlardan geçmeyi nasip etsin

sağolun canım allah razı olsun hepinizin ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…