Su1838(seval) için ayetel kürsi
kedersiz.....30
ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30
duru...........10
bulut83.......50
kalan ..133
kolay değill kanki kardeşş ..umut var olduğu gibi korkularımda var ...bu 3. tedavimiz benim son şansım gibi bişey
olmazsa kim bilir bir daha ne zaman biriktirecem o kadar parayı
korkmak yok umut etmek moralli olmak var
ben 15 sene evliyim 3 tüp bebek deneimde 2008 alparslanım doğdu ama dr.plasenta yaşlanmasını fark etmemeş ve bebeğim emme refleksi olmayarak dünyaya geldi 15 aylıkken melek olup gitti vefaat etti 4kez tüp bebek yaptım bu sene 10 hafta hamileyken kalbi durdu ve dr. tekrar fark etmedi beni zehirlemeye başlainca başka dr. gittim ve hemen kürtaj yapıldı tekrar istiyorus denemeye ama çok korkuyorum nerei gideeğis iyi mi nasıl lütfen yardım edin ben türküm ama türkiyeli değilim gök oğuz türklerinden eşim erkek o ne anlar bayanlar bu konuda daha tecrubeli
kırmızıyla işaretlediğim kısmı anlıyamadım canım ...bizden nasıl bir yardım istiyorsunn??ben 15 sene evliyim 3 tüp bebek deneimde 2008 alparslanım doğdu ama dr.plasenta yaşlanmasını fark etmemeş ve bebeğim emme refleksi olmayarak dünyaya geldi 15 aylıkken melek olup gitti vefaat etti 4kez tüp bebek yaptım bu sene 10 hafta hamileyken kalbi durdu ve dr. tekrar fark etmedi beni zehirlemeye başlainca başka dr. gittim ve hemen kürtaj yapıldı tekrar istiyorus denemeye ama çok korkuyorum nerei gideeğis iyi mi nasıl lütfen yardım edin ben türküm ama türkiyeli değilim gök oğuz türklerinden eşim erkek o ne anlar bayanlar bu konuda daha tecrubeli
13 tanede ben okudum kızlar.inşallah kabul olur.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh saolll burdaa birçok arkadaşımızz hamılee ama benn deilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay değill kanki kardeşş ..umut var olduğu gibi korkularımda var ...bu 3. tedavimiz benim son şansım gibi bişey
olmazsa kim bilir bir daha ne zaman biriktirecem o kadar parayı
13 tanede ben okudum kızlar.inşallah kabul olur.
canım ögle diyosun ama gerçekten çok zor bir durum bende aynı durmdayım hamile kalmak bizim için çok zor bak ben daha hiç tüp bebeğe geçmedim yolun daha başındayım ama insan çok yoruluyo beklemek.................
iyi doktor iyi tüp bebek merkez tavsiyesi
allah razı olsun canım ya ağzına sağlık ya kimse bana okumuyo
inşallah önümüzdeki ay sevinç gözyaşı dökersin(payıma düşen bir dua olursa okurum benimde çocuğum olmuyor hatta bugün büyük bir hayal kırıklığına uğradım ağlaya ağlaya okudum dualarıda sabah test yaptım 2,çizgi silik i çıktı kan testi verdim ve büyük bir hayal kırıklığına uğradım negatifmiş...Öyle heyecanlanmıştım kii işte bu sefer olduu geliyorr mis kokulumm diye ken di kendimii kandırmışım.Vazgeçtim artık olmuyorsa olmuyor zorlamıycam çok kötü durumdayımm şuanddaa kimseyi görmek bile istemiyorumm ( Rabbimm tez zamanda herkese nasip etsin inşallahBanada 4 yıl oldu..Sanki meleğim hiç gelmeyecekmiş hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım... Ç.ok zor çokkkk
(payıma düşen bir dua olursa okurum benimde çocuğum olmuyor hatta bugün büyük bir hayal kırıklığına uğradım ağlaya ağlaya okudum dualarıda sabah test yaptım 2,çizgi silik i çıktı kan testi verdim ve büyük bir hayal kırıklığına uğradım negatifmiş...Öyle heyecanlanmıştım kii işte bu sefer olduu geliyorr mis kokulumm diye ken di kendimii kandırmışım.Vazgeçtim artık olmuyorsa olmuyor zorlamıycam çok kötü durumdayımm şuanddaa kimseyi görmek bile istemiyorumm ( Rabbimm tez zamanda herkese nasip etsin inşallahBanada 4 yıl oldu..Sanki meleğim hiç gelmeyecekmiş hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım... Ç.ok zor çokkkk
allah razı olsun canım ya ağzına sağlık ya kimse bana okumuyo
suan bende senin bu durumunu gözyaşlarıyla okuyorum rabbim yardımcımız olsun
ipekk canım sende baya zor zamanlar geçirdin rabbim bize yardım etsin senide bebegini korusun
Su1838(seval) için ayetel kürsi
kedersiz.....30
ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30
duru...........10
bulut83.......50
tgba87.........13
kalan ..120 baksana senin dua listende kaç kişinin ismi var aşkolsun nieden kimse okumuyo dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?