Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

transefer öncesi hep olumlu düşünüyorum bebeğimm bu sefer olacak diye hayal kuruyorum ama ne oluyorsa transferden sonra negatif düşünceler beynimi kemiriyoo içimdeki hiss beni dürtmeye başlıyoo bu seferde olmadı diye

allah razı olsun canım ya ağzına sağlık ya kimse bana okumuyo
kalanın hepsini ben alıyorumm

iyi doktor iyi tüp bebek merkez tavsiyesi
canım öncelikle nerde olduğunu söylersen ona göre merkez ve dr önerileri veririz

Su1838(seval) için ayetel kürsi

kedersiz.....150
ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30
duru...........10
bulut83.......50
tgba87.........13

istanbulda avropa yakasında topkapıda benim rahmetli alparslanıma da dua okursanıs minnettar olurum ben zaaten bebek hasreti çekenlere bebeğine kavuşup kaybedenlere sürekli ihlas ve fatiha okuörum ve diliyorum ki çocuğu olmayana sağlıklı çocuk ve evlyat acisı hiç kimseye rabbim vermesin duşmanım dağil olsa

acelesi olsa da olamasada bir haftada bitecek duası için cuma gününü beklemicekmiyiz
arkadaşa az önce söylemiştimm dua eksik olursa paylaştırım diye ama gönlü rahat olmadıı herhalde yarım kalacak diye düşündü ..o yüzden hepsini alayım dedimm almak isteyn arkadaş olursa kendi aldıklarımdan veririm

öbür dünyada meleğin sana şefaatçi olacak merak etmee.. Allah sana sabrını versinn ..canım ben aydında oturduğum için istanmbuldaki merkezleri bilmiyorum hangisi iyi hangisi kötü ama burdan araştırabilirsinn http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri-f493/

aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

duamıza yürekten amin diyorum anca girebildim
kedersizim su arkadasımız için 30 ayetel kürside ben alayım allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…