Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar kusura bakmayın komşum okunmuş su getirdi saolsun onla ilgilendim canlarım o yüzden nyazamadım....

minik mercimeğe gelince dayanamadım bugün doktora gittim çok şükür keseyide kalp atışınıda gördük.... ALLAH ım bu mutluluğuisteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş...... hala inanamıyorum rüyada gibiyim....

canlarım bitanelerim ALLAH hepinizden ayrı ayru razı olsun bütün hayırlı dualarınız kabul olsun inş...... canlarım inanın okurken gözlerim yaşardı.... iyiki VARSINIZ CANLARIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.....

Küçük meleğim 1.5 aylık olmuş düşük riskim hala var ama yatıyorum lavobo haricinde kalkmıyorum yani yatmaya devam olsun meleğim sağlıklı bişekilde gelsinde yatmaya razıyım.....

Saol tosticim allah en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin inş.. Sizlere bol bol dua ediyorum canım...... Canım çıkmam lazım kusura bakma sonra görüşürüz k.i.b. Sizleri çok seviyorum......

Bu arada su arkadaş için bende 30 tane kürsi alayım kızlar.. Allah şimdiden ne dileği varsa kabul etsin.....

Küçük meleğim 1.5 aylık olmuş düşük riskim hala var ama yatıyorum lavobo haricinde kalkmıyorum yani yatmaya devam olsun meleğim sağlıklı bişekilde gelsinde yatmaya razıyım.....
oyyy maşallahhh sizeee gözün aydın canım çok sevindim inan Rabbim ayırmasın sizi

Son düzenleme:
Su1838(seval) için ayetel kürsi

kedersiz.....83
ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30
duru...........30
bulut83.......50
leydim.........30
tosti............30

Son düzenleme:
kıslarrr benseval arkadaşımız için ayetell kursi yi okudum ALLAH kabul etsin duaları kabul olsunnn....

Su1838(seval) için ayetel kürsi

kedersiz.....48
ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30
duru...........30
bulut83.......50
leydim.........30
tosti............30
tgba87.......35

Son düzenleme:
22 kere daha okudum hep küsüratlar tamamlansın diye 13+22=35 kere okumuş oldummm allah kabul etsin inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bunlarda Sevdacığımın falları

ayyy canımm benim içindemi içtin ellerine sağlık canım benimmm

ağzına sağlık canımmm inşallahh herşey hepimiz içinn güzellliklerle dolarr taşarr inşallahhh

canımm benimmyaa bi türlü karşılaşamadık seninlee maşallah çok iyyisin 1.5 aylık olmuş az kaldı canım riskli zamanı bitirmeye yeterki dediğin gibi bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun gerisi önemli değill

kızlar gelemedim dua sırasındaa üzgünümmm

bu arada tefrşcişyeden alayım bende 300 tane
ayetelden de alayım 30 tane haberiniz ola suyun adı neydi yaa gözümden kaçtıı:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…