Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Nasılsın tuĞba...

tşkler iiyi diyelim allah iilik versin sen nasılsın ilk kez gördüm seni burda ben genelde akşamları giriyorum ondan olsa gerek tüm kızlar gitmiş oluyooo (saolsun kedersiz ve nevbahar yalnız bırakmıyo ee sen napan nasılsın?

kimsecikler yok çıkayım madem bu arada şimdiye kadar 250 okuyabildim daha fazla okurdum ama temizliğe daldım akşam yaprak dökümünden sonra burdayım herkesi kocaman mcukopuyorumnanaktan

ipeğim senle ben kalmışız
bende yeni girdim muhasebe programını güncelliyorum yeniden firmaları kuruyorumm stresli bişey offf hep hata hep hata kaydirigubbakcemile

Ayy patron ınternetı kapatcam dıyoda onunla konuŞuyoduk... Allahım yarabbım yaa..
Neyse babamlardan gırerım gene konuŞuruz kızlar hadı ıyı akŞamlar...

canım arkadaşlarım merhaba nasılsınız ben bugün dr.a gittim dr.um herşey yolunda gidiyo dedi bu akşam başka bi iğne verdi 5 günlük gonal f diye sonra p.tesi kontrol varmış eğer bu iğnelerden iyi sonuç alırsak istanbula gidiyomuşuz.Dr.uma biraz ümitsiz olduğumu söyledim kesinlikle öyle düşünme ben senden ümitliyim dedi biraz sevindim canım arkadaşlarım yolda bile evime gitsemde kızlara yazsam diye sabırsızlandım

canım adına sevindim inşallah beklediğin ve istediğin gibi gelişir herşey önce inancını sonra ümidini kesinlikle yitirmeopuyorumnanaktan

merhaba tuğba nasılsın ...senin için 400 okudum yemekten sonra diğer 100 de tamamlıyacam iinş

nagihandanda inşallah bebişi ile ilgili güzel haberler alırız canlarım bugün kızkardeşim aradı ve abla günde 120 defa YA LATıF diye Allahın ismini zikrederek gönlünün muradını isteyene Allah ne muradı varsa verirmiş dedi aklınızda olsun boş kaldıkça okuyalım canlarım bize duadan başka yar ve yardımcı yok bugün niyeyse içimden ağlamak geldi ve ağladım benim ve benim gibi evlat hasreti çekenler için ağladım ne zor şey insanın içinin böylesine acıması kimselere belli etmek istemiyorum ama içim çok acıyo arkadaşlarım bizlerinde yüzü gülcekmi bi gün acaba Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah neyse canlarım şimdilik benden haberler bu kadar hepinize hayırlı geceler

nazraca iyi düşünki canım sonucunda iyi olsun inş bu 10 senenin sonunda meleğine kavuşur çektiğin sıkıntıları unutursun canım

merhaba tuğba nasılsın ...senin için 400 okudum yemekten sonra diğer 100 de tamamlıyacam iinş

mrb iiyim canım şükür daha iiyim dualarınızla ilerledikçe daha bi ferahlıyorum ümidim ikiye katlanıyo allah razı olsun bende bugün 250 okudum 100 1500 kadarda okuyablirim bugün ayrıca 300 de cuma günü bi arkadaş vercek onu eklemeyelim şimdilik net rakkam versin öle ekleyelim ama fazla olmaması için bildirmekte fayda var diye yazdım inan minnettarım sizlere rabbim inşallah bizlerede o yüce duyguyu yaşama şansı versin eminim vercek herzaman diyorum ben daha yeni başladım tedaviye rabbim uzun zamandır el açıp isteyenlere önceden nasip etsin sizleri görmüyorum ama inan sviyorum yuppii yalnız değilimmm:lepi:

canım adına sevindim inşallah beklediğin ve istediğin gibi gelişir herşey önce inancını sonra ümidini kesinlikle yitirmeopuyorumnanaktan

Allahtan ümit kesilmiyoda benim bazen zevzekliğim tutuyo galiba canım şimdi çok daha iyiyim sağolun canlarım içim açıldı valla

bu arada bi arkadaşım 7 yıldır her türlü tedavi gördü aşılama tüp bebek ama sonuç hep hüsrandı ankarada bi dr gitmiş ve tek seferde aşılama ile şuan 3 haftalık hamile ankarada yaşayanlar varsa aklında olsun recai pabucçu netten araştırabilirmişiz senkron klinik adı altında

Allahtan ümit kesilmiyoda benim bazen zevzekliğim tutuyo galiba canım şimdi çok daha iyiyim sağolun canlarım içim açıldı valla

evet biliyorum o iğrenç duyguyu insanın boğazına çöküyo ama ufak bi ümit haberi alıncada dünyalar bizimmiş gibi oluyo rabbim hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin ahdettim ham.olduğum gün buradan birçok ark.imkanlar dahilinde ne isterse cargo ile göndercem hediye mahiyetinde

canlarım ben kalkmak zorundayım bende hepinizi seviyorum yanlız değiliz biz kalabalık kardeşleriz birbirimizden saatlerce uzaklıkta olsakta gönüllerimiz bir hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…