Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevoo evin çok güzell Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn .inşallah en yakın zamanda mutlu yuvandaa bücürlerde koşuştursunn

çekilişimizee bir arkadaşımız daha dahil olduu sevgili; srp16 da artık çekiliştee :81:

kızlarr serap arkadaşımızn bir fikri var alacağımız hediyelerinn fiyat sınırı olsun istiyor bencede güzel bir fikir siz ne dersiniz

melikelere ve tostiyede özelden mesaj attım zaten başkada kimse yok onlardanda haber geldikten sonra başlarız eşleştirmeye

işin özü ve sırrı kk pro olmakk
hmmmmmmmmmmmm anladım canım birgün herkes kk pro olacakkk
neyse kuzular ben çıkıyom iyi geceler tatlı rüyalar ALLAHA emanet olun sabah erken kalkçam erimin gözleri kanlanmış yatalım diyo
nurcanım kızlar bakalım ne dicek fiyat konusuna neyse hep birlikte kararlaştırırız tımam hadi öptüm görüşürüz

tamam canımm yarın diğer kızlarda fikrini belirtir ..
iyi gecelerrr

Günaydıınnnn akide şekerleriiiiiiimmm
sevdam evin çok güseelllll allah güle güle oturmak nasip etsin boy boy çocuklar evinde koştursun canım
işler beni beklerrr nasıl bitcek ben bilmem ben bittim

günaydın ...sevda evin çok güzel güle güle otur....bulut hayırlı uğuru olsun pıt pıtlar duyulmuş kucağına almak nasip olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…