Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

burdamıydın len senn .az önce yoktunn :)toparladınmı işlerini

topluyom daha 3 tane kalııııınn dosyanın herbir sayafasındaki projeler elden geçcek abuuuuuuuuuuuuuuuuu dün canım sıkkındı
kadromu bulunduğum bölümden farklı bir bölüme aldılar ama aynı yerimdeyim müdürümde bişi yapamadı çünkü en üst biirim bütün herkesin kadrosuyla oynuyooo falan filaannn daraldııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende iyiyim canım ...bulantılar bi oluyo bi olmuyomu belli olmuyo ama hayla tam olarak halsizliğim geçmiş değil
erken kalkıp işe gelmek çok yorucu oluyo evdeyken şikayetlerim daha az böyle böyle geçecek nurcanım allah sizlerede bu tatlı şikayetleri
yaşamayı nasip etsin

oyyyyyy yirim ben kuzuyuuuu halsizlik normal bebeiş seni şimdi sömürüyooo ilk 3 ay senden beslencek senin depoladığın tüm besinlerden folik asit kullanıyomusun canım

üzme kendini tatliş alışırsın yeni bölümüne ...hayırlı olsun

günaydın bacılar nassınız
3 gündür giremedim bir yogunluk bir yogunluk sanki cumhurbaşkanıyım anasını satım popom yere değmedi
dün biraz kanamam oldu adet kanaması değil dr gittim bişey cıkmadı kist 2 cm olmuş 1 cum küçülmüş akşamda arkadaslar vardı çiğköfte partisi yaptık sizler nasılsınız

oyyyyyy yirim ben kuzuyuuuu halsizlik normal bebeiş seni şimdi sömürüyooo ilk 3 ay senden beslencek senin depoladığın tüm besinlerden folik asit kullanıyomusun canım

bizi hiç folik kullanmadık en başından beri elevit kullanıyoruz tedaviler başladığından beri
bizim doktor efendi elevit daha iyi dedi

iyiyiz sen nasılsın gözünaydın kistin küçülmüş kist gitsin bebiş gelsin inşallah

inş. ipegim kist yumurtanın büyümesini bir nebze etkiliyor dedi zaten bu ay gebelik olmayacak gibi dedi

olsunn canımm yenii yerinnede alışırsınn ..belki böylesi daha hayırlıdır senin için...

eee anne oolmak kolaymıı kankiii...hamile kalmak zor,9 ayy karnındaa taşımak zor, doğurmak zor ,,,bakmak zorr..ama zor olduğu kadardaa dünyanın en güzel duygusuu ..Allah her kadına yaşatsınn bu duygularıı

üzme kendini tatliş alışırsın yeni bölümüne ...hayırlı olsun

bölümüm ve işleirm aynı kadrom en üst birimde yani istediğinde beni yerimden alıp başka bir yere kaydırabilir müdürüm itiraz bile edemiycek bunu engelliyolar bundada bir dümen var bakalım ne çıkcak altından

canım geçmiş olsun inaşşlah küçülür yok olur kist
partilerin kadınıııı tostiiiiiiiii

bende folik plus kullanıyordum bitmek üzere dedim dr yaz yıne onu kullanma dedi folbiol yazdı ama ben onu almadım yıne folik plus aldım o daha iyi

amiiin..bütün güzelliklerin cefası da var mutlaka olucak bunlar

ayyyyyy partilerin kadını mı
sevdim ben bu lakabı tam bana göre

günaydınnn canım..ara kanama geçengün melikede de olmuşş..yumurta çatlayınca oluyormuşş..eğer senin yumurtama günlerinsee çalışmalara tam hız devam edin

günaydınnn canım..ara kanama geçengün melikede de olmuşş..yumurta çatlayınca oluyormuşş..eğer senin yumurtama günlerinsee çalışmalara tam hız devam edin

zati o gün çalışmıştık kedersizim o günün akşama kanama oldu dün dr gittim bu ay gebelik olmayacak gibi kist yumurta kalitesini düşürüyor dedi önce kistin kaybolsun sonra bakacakmış

bizi hiç folik kullanmadık en başından beri elevit kullanıyoruz tedaviler başladığından beri
bizim doktor efendi elevit daha iyi dedi

evet daha iyi folik asitteki bütün vitaminler ondada var hatta ilaveler var bana ağır gelmişti elevit

yeni gelen başkana yalakalık yapmak için sanırım kadrolarla oynuyorlar ben doğum iznine giderken yerime biri gelmişti onu benim yerimde sabitlemek istediler tabi yapamadılar müdürüm istemedi işte bu konular diğer departmanlarda da var o yüzden müdürleri pasifize etmek için böyle bir yöntem buldular müdüre söz hakkı vermemek için 13 yıldır müdürümle çalışıyorum kolay deil

bende folik plus kullanıyordum bitmek üzere dedim dr yaz yıne onu kullanma dedi folbiol yazdı ama ben onu almadım yıne folik plus aldım o daha iyi

iç canım iç depolamak şart bende 2 sene nerdeyse folik asit içmişimdir

ayyyyyy partilerin kadını mı
sevdim ben bu lakabı tam bana göre

sevdin dimeekkk

zati o gün çalışmıştık kedersizim o günün akşama kanama oldu dün dr gittim bu ay gebelik olmayacak gibi kist yumurta kalitesini düşürüyor dedi önce kistin kaybolsun sonra bakacakmış

çalışın çalışınnn gelsin minnoşlarrrr

belli olmaz siz çalışın bazen kaitesiz bir yumoşla bile nur topu gibi bebe kucakta oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…