günaydın kanki nasılsın
burdamıydın len senn .az önce yoktunn :)toparladınmı işlerinisağol bacım
burdamıydın len senn .az önce yoktunn :)toparladınmı işlerini
günaydın ...çok şükür iyiyim canım...yeni uyandımm yatakları toplamadann buraya geldimm aynı bu vaziyetteyim şuanda
sen nasılsınn bulantıların biraz daha iyi olmadımıı ilaçlar etkisini göteriyormu
bende iyiyim canım ...bulantılar bi oluyo bi olmuyomu belli olmuyo ama hayla tam olarak halsizliğim geçmiş değil
erken kalkıp işe gelmek çok yorucu oluyo evdeyken şikayetlerim daha az böyle böyle geçecek nurcanım allah sizlerede bu tatlı şikayetleri
yaşamayı nasip etsin
topluyom daha 3 tane kalııııınn dosyanın herbir sayafasındaki projeler elden geçcek abuuuuuuuuuuuuuuuuu dün canım sıkkındı
kadromu bulunduğum bölümden farklı bir bölüme aldılar ama aynı yerimdeyim müdürümde bişi yapamadı çünkü en üst biirim bütün herkesin kadrosuyla oynuyooo falan filaannn daraldııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyyyyy yirim ben kuzuyuuuu halsizlik normal bebeiş seni şimdi sömürüyooo ilk 3 ay senden beslencek senin depoladığın tüm besinlerden folik asit kullanıyomusun canım
günaydın bacılar nassınız
3 gündür giremedim bir yogunluk bir yogunluk sanki cumhurbaşkanıyım anasını satım popom yere değmedi
dün biraz kanamam oldu adet kanaması değil dr gittim bişey cıkmadı kist 2 cm olmuş 1 cum küçülmüş akşamda arkadaslar vardı çiğköfte partisi yaptık sizler nasılsınız
olsunn canımm yenii yerinnede alışırsınn ..belki böylesi daha hayırlıdır senin için...topluyom daha 3 tane kalııııınn dosyanın herbir sayafasındaki projeler elden geçcek abuuuuuuuuuuuuuuuuu dün canım sıkkındı
kadromu bulunduğum bölümden farklı bir bölüme aldılar ama aynı yerimdeyim müdürümde bişi yapamadı çünkü en üst biirim bütün herkesin kadrosuyla oynuyooo falan filaannn daraldııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eee anne oolmak kolaymıı kankiii...hamile kalmak zor,9 ayy karnındaa taşımak zor, doğurmak zor ,,,bakmak zorr..ama zor olduğu kadardaa dünyanın en güzel duygusuu ..Allah her kadına yaşatsınn bu duygularııbende iyiyim canım ...bulantılar bi oluyo bi olmuyomu belli olmuyo ama hayla tam olarak halsizliğim geçmiş değil
erken kalkıp işe gelmek çok yorucu oluyo evdeyken şikayetlerim daha az böyle böyle geçecek nurcanım allah sizlerede bu tatlı şikayetleri
yaşamayı nasip etsin
üzme kendini tatliş alışırsın yeni bölümüne ...hayırlı olsun
3 gündür giremedim bir yogunluk bir yogunluk sanki cumhurbaşkanıyım anasını satım popom yere değmedi
dün biraz kanamam oldu adet kanaması değil dr gittim bişey cıkmadı kist 2 cm olmuş 1 cum küçülmüş akşamda arkadaslar vardı çiğköfte partisi yaptık sizler nasılsınız
amiiin..bütün güzelliklerin cefası da var mutlaka olucak bunlarolsunn canımm yenii yerinnede alışırsınn ..belki böylesi daha hayırlıdır senin için...
eee anne oolmak kolaymıı kankiii...hamile kalmak zor,9 ayy karnındaa taşımak zor, doğurmak zor ,,,bakmak zorr..ama zor olduğu kadardaa dünyanın en güzel duygusuu ..Allah her kadına yaşatsınn bu duygularıı
bölümüm ve işleirm aynı kadrom en üst birimde yani istediğinde beni yerimden alıp başka bir yere kaydırabilir müdürüm itiraz bile edemiycek bunu engelliyolar bundada bir dümen var bakalım ne çıkcak altından
canım geçmiş olsun inaşşlah küçülür yok olur kist
partilerin kadınıııı tostiiiiiiiii
günaydınnn canım..ara kanama geçengün melikede de olmuşş..yumurta çatlayınca oluyormuşş..eğer senin yumurtama günlerinsee çalışmalara tam hız devam edin
bizi hiç folik kullanmadık en başından beri elevit kullanıyoruz tedaviler başladığından beri
bizim doktor efendi elevit daha iyi dedi
olsunn canımm yenii yerinnede alışırsınn ..belki böylesi daha hayırlıdır senin için...
eee anne oolmak kolaymıı kankiii...hamile kalmak zor,9 ayy karnındaa taşımak zor, doğurmak zor ,,,bakmak zorr..ama zor olduğu kadardaa dünyanın en güzel duygusuu ..Allah her kadına yaşatsınn bu duygularıı
bende folik plus kullanıyordum bitmek üzere dedim dr yaz yıne onu kullanma dedi folbiol yazdı ama ben onu almadım yıne folik plus aldım o daha iyi
ayyyyyy partilerin kadını mı
sevdim ben bu lakabı tam bana göre
zati o gün çalışmıştık kedersizimo günün akşama kanama oldu dün dr gittim bu ay gebelik olmayacak gibi kist yumurta kalitesini düşürüyor dedi önce kistin kaybolsun sonra bakacakmış
zati o gün çalışmıştık kedersizimo günün akşama kanama oldu dün dr gittim bu ay gebelik olmayacak gibi kist yumurta kalitesini düşürüyor dedi önce kistin kaybolsun sonra bakacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?