Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol şifa inşallah sende en kısa zamanda yaptırırsın allah yar ve rardımcın olsun
rica ederim canım benim amin ALLAH razı olsun o güzel gönlüne sağlık Rabbim tüm bebek özlemi çekenlerin hayırlısı ve sağlıklısı ile bebiş nasip etsin inşallah , Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşşş

kızlar sayfa açık fakat ben mutfakta olacağım yemek yapıyorum birazdan kociş gelecek :87: hadi öpüldünüz hoş güzel sohbetler ben yokken giden canişlere güle güle iyi akşamlar

selam kızlar...

rabbime şükürler olsun minik meleğim mucizemin kalp atışlarınıda duyduk....rabbim inşallah sorunsuz sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirip bebeğimi kucağıma almayı nasip eder...hayırlısıyla sağlıkla...tüm arkadaşlarımıda....
daha yeni eve geldim...biliyorum sizleri merak içinde bıraktım....özür dilerim..kızlar...eee
sizlerde ne var yok....

Kızlar ya sitede sorun var yada benim netimde siteye ulaşamıyorum zar zor açıyorum çok bekliyom bilginiz olsun

kızlar çizelge yapmasını bilen varmı...çizelgemizide yapalım...artık...değilmi...rabbim nazarlardan saklasın....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim gözleriniz aydın olsun yaaaa :92: süperrr bölee güzel haberlere ihtiyacımız var topik olarak topikte doping buluyoruz amin amin canım aminnnn i,nşşş sağsağlim ve hayırlı evladını kucağına alırsın

Bulutcum gözün aydın mercimeğinin sesini duydun maşallah kazasız belasız kucağına alırsın inşallah

Ben çıktım kızlar iyi akşamalr
sana kolay gelsin şifamm

inşallah şifam inşallah...tüm evlat isteyen arkadaşlarım inşallah bu duyguları tadarlar....hayırlısıyla

inşallah şifam inşallah...tüm evlat isteyen arkadaşlarım inşallah bu duyguları tadarlar....hayırlısıyla
aminnn canım aminn inşallah sağoolasın

Sevdacığım sağol canım iyi akşamlar senin mesai kaçta bitiyor :26: ipek duru senden önce gidiyolar galiba sona kalıon cnm neyse sağlık olsun iyi akşamlar tekrardan

Son düzenleme:
sadecee inşallahhh diyebılıyorummmm ama çokk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar çizelge yapmasını bilen varmı...çizelgemizide yapalım...artık...değilmi...rabbim nazarlardan saklasın....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benn bılıyorumm cnmm ama sadecee cizelgee yapmayıı profıle nasıll konuluyoo bılmıyorummm cnmm ıstersen yaparım...

nurcann evet daha iyiyyiimmm şimdideeee delii kafamıı niee adett olmadımm dieee yoruyorumm 2 gune kadarr olmazsam doktoraa gıderımm belkıı kıst fılenn olmuşturr inşallahh ölee bişeyy yokturr ama doktoraa gıtmezsemdee kızmaa haaa niee gitmedin dieeeeee belli olmaz benım işimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…