içime doğuyor duruda katılacak bence :92:duru çekilişte yokki bacım yanlışın var
melikelerden ses çıkmadıı :92:niye yoksun duruuolmazzz olacak oda
melikeler yokmu söylediniz mi onlara katımıyolarmı
iyi akşamlarrkızlar yarın görüşürüz iyi akşamlar
olmazz sevoo bunun içten gelmesi lazımm zorakii kimse kimseye hediye aldıramazzherkesi zorla çekilişe katıcaz kaçarı yok
içime doğuyor duruda katılacak bence :92:
rica ederim canım benim amin ALLAH razı olsun o güzel gönlüne sağlık Rabbim tüm bebek özlemi çekenlerin hayırlısı ve sağlıklısı ile bebiş nasip etsin inşallah , Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşşşsaol şifa inşallah sende en kısa zamanda yaptırırsın allah yar ve rardımcın olsun
ben 5 yıllık evliyim hayır daha önce hiç denemedik tüp bebek dediğim gibi askıya aldık zaten tüp bebek işini parasızlık yüzündenamin..cnm sen kaç yıllık evlisin daha önce denedinmi tüpbebek
canım benim gözleriniz aydın olsun yaaaaselam kızlar...
rabbime şükürler olsun minik meleğim mucizemin kalp atışlarınıda duyduk....rabbim inşallah sorunsuz sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirip bebeğimi kucağıma almayı nasip eder...hayırlısıyla sağlıkla...tüm arkadaşlarımıda....
daha yeni eve geldim...biliyorum sizleri merak içinde bıraktım....özür dilerim..kızlar...eee
sizlerde ne var yok....
güle güle canım iyi akşamlarIyi akşamlar arkidişler
aminnn canım aminn inşallah sağoolasıninşallah şifam inşallah...tüm evlat isteyen arkadaşlarım inşallah bu duyguları tadarlar....hayırlısıyla
sadecee inşallahhh diyebılıyorummmm ama çokk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrFatoş hani nerde ki :26: hem üzülmesin bence Fatoşun adet gecikmesi daha önce olmamıştı sabah ilk idrarda yada kanda baktırsın İpeğimin dediği gibi adet olmadığı sürece umut var demektir:92:
kızlar çizelge yapmasını bilen varmı...çizelgemizide yapalım...artık...değilmi...rabbim nazarlardan saklasın....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?