bulutçum çok sevindim pıt pıtları duymuşsun yeni çıtır anne adayıselam kızlar...
rabbime şükürler olsun minik meleğim mucizemin kalp atışlarınıda duyduk....rabbim inşallah sorunsuz sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirip bebeğimi kucağıma almayı nasip eder...hayırlısıyla sağlıkla...tüm arkadaşlarımıda....
daha yeni eve geldim...biliyorum sizleri merak içinde bıraktım....özür dilerim..kızlar...eee
sizlerde ne var yok....
Sevdacığım evine bayıldımsenin gibi çok tatlı bi evin var güle güle neşe içinde bebişlice huzurlu ve sağlıklıca oturun inşş canım arkadaşım
hoş geldin canımkızlar nabersiniz şifaa sen burdasın naber??
canım kociş geldi pc yi o istiyoooo mücadele ediyoz bakalımmofff yine kimse yok aman yahuu!!!!!!!!!!!s
hoş geldin canımiyi akşamlar hamdolsun iyiyim kırmızı kart gördüm 3 gün gecikmeli olarak hala keyifsizim işte böleee sen nasılsın canım yoksun epeydir haaaa bu arada yılbaşı çekilişimize katılmak istermisin
canım kahvaltımızı yaptık akşam kahvaltısı en kolay yemekhoşgeldin serapcım demek bu akşam kahvaltılık var severim bendeee öyle yemeyi
tuğbiş ve eşi sinan içiin okunuyo canım almak istersen yaz canım nurcan ekler
şükür yahu...bazen giriodum kimse olmuordu...bu arada yoğundum misafir felan....çekiliş mi o nasıl oluyor katılabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?