Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok esracığım rabbimin mucizesi..kendiliğinden oldu...5 yıllık özlemimiz...minik meleğim...bende 3 defa aşılama 1 defa tüp bebek denedim olmadı....şimdi ise rabbim kendiliğinden hamile kalmayı nasip etti çok şükür....

iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmm eve geldiğim gibi hemen oturdum netin başına bu akşam yemek yapmicam kahvaltı hazırlıycam canım hiç yemek yapmak istemiyooooo
bulutçum çok sevindim pıt pıtları duymuşsun yeni çıtır anne adayı valla topik coştu birden sende ayağını sürt emi
AMİN canım inşallah YÜCE MEVLAM hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et iyi bak olarmı öptüüüüm

bu arada tatlişler bu hafta kimseye ayetel kürsi okunuyormu ben fazla geçmişi okuyamadım

Son düzenleme:
hoşgeldin serapcım demek bu akşam kahvaltılık var severim bendeee öyle yemeyi
tuğbiş ve eşi sinan içiin okunuyo canım almak istersen yaz canım nurcan ekler

Sevdacığım evine bayıldım senin gibi çok tatlı bi evin var güle güle neşe içinde bebişlice huzurlu ve sağlıklıca oturun inşş canım arkadaşım

Sevdacığım evine bayıldım senin gibi çok tatlı bi evin var güle güle neşe içinde bebişlice huzurlu ve sağlıklıca oturun inşş canım arkadaşım

şifam devamını anca ekleyebildim ayyyy sinir oldumm bi türlü ekleyemedimm neyseki bitti sanırım
sağolasın canım benimm amşn cümlemizin evi huzurla dolsun

kızlar nabersiniz şifaa sen burdasın naber??
hoş geldin canım iyi akşamlar hamdolsun iyiyim kırmızı kart gördüm 3 gün gecikmeli olarak hala keyifsizim işte böleee sen nasılsın canım yoksun epeydir haaaa bu arada yılbaşı çekilişimize katılmak istermisin

şükür yahu...bazen giriodum kimse olmuordu...bu arada yoğundum misafir felan....çekiliş mi o nasıl oluyor katılabilirim belki

hoşgeldin serapcım demek bu akşam kahvaltılık var severim bendeee öyle yemeyi
tuğbiş ve eşi sinan içiin okunuyo canım almak istersen yaz canım nurcan ekler
canım kahvaltımızı yaptık akşam kahvaltısı en kolay yemek
ben okudum tatlım tuğbişe geçen hafta değilmiydi tamamlandı diye biliyorum ben bu hafta için sormuştum yeni hafta olarak
tefriciye yarımdı sanırım onuda ezbere bilmiyorum şaşırıyorum sürekli güvenemiyorum o yüzden almak istemedim en kısa zamanda alıştırmam lazım
bu arada evine bayıldım canım çok şeker ALLAH ağız tadıyla kocişinle sağlıklı hayırlı mutlu bol bebişli günlerde oturmayı nasip etsin

Son düzenleme:
şükür yahu...bazen giriodum kimse olmuordu...bu arada yoğundum misafir felan....çekiliş mi o nasıl oluyor katılabilirim belki

canım şimdi şöylee çekilişe katılan arkadaşlarıı bulut arkadaşımızz birbiryle eşleştiriyoo
sana çıkan arkadaşa hediye alıyorsunn ama bunu ona kesinlikle söylemiyorsunn .aynı şekilde sana hediye alacak olan arkadaşıda sen bilmiyorsun .eğlenceli ve heyecanlı olacağını düşünerekten böyle bir şey yapmaya karar verdikk sende katılmak istersenn bekliyoruzz çekilişimize
bu arada katılan arkadaşlarr adres ,telefon ve isim bilgilerini bulut arkadaşımızın özeline yazıyoruz

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

niye benden başkası görünmüyo yaaaaaaaaaaa nerde bu 2 kişi nası gizliyosunuz kendinizi :82:
öyle bi bölüm varda benim haberimmi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…