Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınlar kızlarrr
sağolaunn evimi beğenmişsiniz evi olmayanlara daha iyi evler nasip eylesin Rabbim tabi banada kiradan kurtulak

durucummm demek iş yerinde bişeyler dönüyo ve departman değişimine çalışıyolar canını sıkma kuzum yaa az da değil 13 yıldır müdüründen ayrılmak haklısın belki yapamazlar

tosti kistin küçülmüş hadi gelecek ay tamamen yok olabilir hayırlısıyla

kıslar çekilişte fiyat sınırlandırması güzel olabilir benim fikrimce en fazla 50 tl lik olsun en az diye bişey diyemem birilerinin içinden 1 tl lik hediye geçer geçer yanii

özelliklerime gelinceee 90-60 90 nım 1,80 boyunda sarışın mavi gözlü hatunumm

şaka biyana 164 cm 68 kilo 40-42 beden değişen fiziksel özelliğim
kumram,ela gözlü bişeyim işte
sevdiğim renkler turkuaz kırmızı siyah fuşya
yeri gelir sadelikten yeri gelir kokoşluktan ama şıklıktan hoşlanırım:82:
aklıma başka şey gelmiyooo

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsun

eşleşmeyi dünürün yada duru kağıtlara isimleri yazsın karıştırsın 2 li olarak çeksin bence eşleşme öle olsun başka fikri olan sölesin :80:

fiat sınırı mantıklı SErap arkadaşın bu fikrine katılıyorum da o sınır ne :26: kadar oluyor yani :26:

ee hadi yazın daha fikirlerinizi aniden çıkmak zorunda kalabilirmk patron gelmeden azcık konuşakk
hepiniz dut mu yediniz :76:

görümcem aradıı annemmle teyzemm sana geliyorlarr dedii..eşimi sormak için geleceklermiş neyse kızlarr ev darmadağınn az biraz topluyayımm kaynanmm laf sokmasın yine ..görüşürzz.çok duracaklarını sanmıyorumm giderler hemen ..UMARIM

ay kızlar bende 1,68 boyunda 68 kilo 42 bedenim
esmerim şimdilik aklıma bunlşar geldi konuştukça birbirimizi daha iyi tanıyacagıma inanıyorum hayırlısı olsun :)
sanki görücü gelmişte tanışıyoz gibi hissettim kendimi
eeee sizde biraz kendinizden bahsedermisiniz

günaydın fatoş

saolll cnmmmmmmmmmm senınn dun guzell haberlerını aldım ama konuşacakk halım yoktuuu inşallahhhhh yakındaaa gelırrr melegınnn

yaa bıdeee dun eczane bana dedıkı 4 gundee cıkmayaa bılırr aama cıkadabılırr 5 gundeee tam cıkar dedıı aklımda şüphe kaldıı perşembe olmazsam doktora gıdecem inşallah mucizemle gelırımmmmmmmm aminnnnnnnnnn bidee sozdee hassa testiii amaaa ama amaaa bilöiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoksada inşallah hmn adet olurummmmmmm

Son düzenleme:
ben bir yandan tefriciyelere başladım ondan sessizim birde sizin fikirlerinizin hepsine açığım
bi fikrim yok

fikirsizimmm benimmm bende dün akşam başladım tefriciyeye yarın bitirirsem biraz daha alırım diye her anı değerlendiriyom hatta sabah minibüste iniceğim yere geldim ama duamda yarıdayım bitirmek için yoğun çaba harcadım ki yarıda kalmasın diye inicem zorlukla didimm

inşallah canım allah kalbine göre versin

bende telefon çalınca bitirip öyle bakıyorum telefona

tamam nurcanım sen evini topla acilen kaynana diline düşme

tostimm evet garip oluyo insan kendinden bahsederken

fatoşum aldığın test kaç paralıktı söle bakem hassas testmiydi diyem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…