- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ben ayetel kürsileri okudum
günaydınlar kızlarrr
sağolaunn evimi beğenmişsiniz evi olmayanlara daha iyi evler nasip eylesin Rabbim tabi banadakiradan kurtulak
durucummm demek iş yerinde bişeyler dönüyo ve departman değişimine çalışıyolar canını sıkma kuzum yaa az da değil 13 yıldır müdüründen ayrılmak haklısın belki yapamazlar
tosti kistin küçülmüş hadi gelecek ay tamamen yok olabilir hayırlısıyla
kıslar çekilişte fiyat sınırlandırması güzel olabilir benim fikrimce en fazla 50 tl lik olsun en az diye bişey diyemem birilerinin içinden 1 tl lik hediye geçer geçer yanii
özelliklerime gelinceee 90-60 90 nım1,80 boyunda sarışın mavi gözlü hatunumm
şaka biyana164 cm 68 kilo 40-42 beden değişen fiziksel özelliğim
kumram,ela gözlü bişeyim işte
sevdiğim renkler turkuaz kırmızı siyah fuşya
yeri gelir sadelikten yeri gelir kokoşluktan ama şıklıktan hoşlanırım:82:
aklıma başka şey gelmiyooo
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsun
bugünn çok sesiz burasıı ..
fatoş ne yaptı doktoramı gitti acaba :26:
güzel fikirrr eşleşme öyle olsunneşleşmeyi dünürün yada duru kağıtlara isimleri yazsın karıştırsın 2 li olarak çeksin bence eşleşme öle olsun başka fikri olan sölesin :80:
günaydın fatoş
ben bir yandan tefriciyelere başladım ondan sessizim birde sizin fikirlerinizin hepsine açığım
bi fikrim yok
inşallah canım allah kalbine göre versinsaolll cnmmmmmmmmmm senınn dun guzell haberlerını aldım ama konuşacakk halım yoktuuu inşallahhhhh yakındaaa gelırrr melegınnn
yaa bıdeee dun eczane bana dedıkı 4 gundee cıkmayaa bılırr aama cıkadabılırr 5 gundeee tam cıkar dedıı aklımda şüphe kaldıı perşembe olmazsam doktora gıdecem inşallah mucizemle gelırımmmmmmmm aminnnnnnnnnn
fikirsizimmm benimmmbende dün akşam başladım tefriciyeye yarın bitirirsem biraz daha alırım diye her anı değerlendiriyom hatta sabah minibüste iniceğim yere geldim ama duamda yarıdayım bitirmek için yoğun çaba harcadım ki yarıda kalmasın diye inicem zorlukla didimm
inşallah canım allah kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?