Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

su tefriciye listesini yayınlar mısın kedersizim bir ara birde tefriciye yi yazar mısınız umutmuşum

fatoşum benımde aldıgım testler hep 5 liraydi ama hassas falan degildi hassası nasıl oluyormuş kine :44:

5 liraaaaaaaaaaa

yok anacım seninki hassas test değilmişki zaten 14 tl den başlıyo 25 e kadar gidiyo hassas testler geçen ay ben aldım ordan biliyom
seninki normal testmiş hassas değil yani aslında karışmak istemiyom amaaa :44: bence sen ilk idrarınla perşembe dene eğer çıkmazsa gönül rahatlığı ile doktoruna gidersin yada olmayı beklersin bilemiyorum

evet ipeğim melikemiz iyice ağırlaştı eee bebişide ağırlaşınca normaldir az kaldı kucağına almasına

güle güle tosti

cnmm yokk ddoktorr gecıktıı dıyıncee hmn kann yapıyoo o yuzdennn ıdrar yapmammm dahaaaaa dabıı adet oolmazsammmmmm

çat kapı ansızın gelen misafire sinir olurummmmmmmmm sabır diliyorum kolaylıklar Nurcanım kısa kalsınlar fazla ayrı kalmayalım öptümmmm

su hoşgeldin canım yılbaşı çekilişimiz var katılmak istermisin

görümcesi aramış evet ama ansızın geliolar işte şurda başbaşa sohbet ediyoduk yaaaa ayırdılar bizi

ee olcak o kadar ne yapalım 1-2 saat katlanıcaz artık oğlunun evine gelirken de bir kaç gün önceden arayacak hali yok ya
bi çay içer gider gelmese daha iyiydi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…