tamam nurcanım sen evini topla acilen kaynana diline düşme
Tostimm evet garip oluyo insan kendinden bahsederken
Fatoşum aldığın test kaç paralıktı söle bakem hassas testmiydi diyem sana
5 liraaaaaaaaaaa
benn anlamammmm bn eczaneyeee dedımmm odaa bana bu tamammm dedı bunu verdıı valllafatoşum benımde aldıgım testler hep 5 liraydi ama hassas falan degildi hassası nasıl oluyormuş kine :44:
yok anacım seninki hassas test değilmişki zaten 14 tl den başlıyo 25 e kadar gidiyo hassas testler geçen ay ben aldım ordan biliyom
Seninki normal testmiş hassas değil yani aslında karışmak istemiyom amaaa :44: Bence sen ilk idrarınla perşembe dene eğer çıkmazsa gönül rahatlığı ile doktoruna gidersinYada olmayı beklersin bilemiyorum
vallah mıı yanii bunaa sevınebılırımm demeeeeeeeeher eczanede olmuyo zaten hassas testler pahalı olduğundan
çat kapı ansızın gelen misafire sinir olurummmmmmmmmgörümcem aradıı annemmle teyzemm sana geliyorlarr dedii..eşimi sormak için geleceklermiş neyse kızlarr ev darmadağınn az biraz topluyayımm kaynanmm laf sokmasın yine ..görüşürzz.çok duracaklarını sanmıyorumm giderler hemen ..UMARIM
çat kapı ansızın gelen misafire sinir olurummmmmmmmmsabır diliyorum kolaylıklar Nurcanım kısa kalsınlar fazla ayrı kalmayalım öptümmmm
amannn bılmıyorumm ama olsaydı hasas yada deil çıkardııııı bunaa inanıyorumm benııı boşverınnn sizden konuşalımmmmvalla fatoşum ben sadece açıklama yaptım gerisi sana kalmış bişiy
kız telefon açmışlar ya çokta çat kapı sayılmaz
görümcesi aramış evet ama ansızın geliolar işte şurda başbaşa sohbet ediyoduk yaaaa ayırdılar bizikız telefon açmışlar ya çokta çat kapı sayılmaz
sen nurcan gitti diyee sinirrr olmuşşsun benceeegörümcesi aramış evet ama ansızın geliolar işte şurda başbaşa sohbet ediyoduk yaaaa ayırdılar bizi
görümcesi aramış evet ama ansızın geliolar işte şurda başbaşa sohbet ediyoduk yaaaa ayırdılar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?