haklısın canımee olcak o kadar ne yapalım 1-2 saat katlanıcaz artık oğlunun evine gelirken de bir kaç gün önceden arayacak hali yok ya
bi çay içer gider gelmese daha iyiydi tabi
galibaaa :92:sen nurcan gitti diyee sinirrr olmuşşsun benceee
ee olcak o kadar ne yapalım 1-2 saat katlanıcaz artık oğlunun evine gelirken de bir kaç gün önceden arayacak hali yok ya
ayy çok yaşayınn emiiiee olcak o kadar ne yapalım 1-2 saat katlanıcaz artık oğlunun evine gelirken de bir kaç gün önceden arayacak hali yok ya
evi jet hızıyla topladımm
heee misafir misafiri istemezmişayy çok yaşayınn emiii
heee misafir misafiri istemezmişevsahibi hiçbirini istemezmiş :81: ya bizim iş buna benzedi senin misafirleri hiç istemedik
ee olcak o kadar ne yapalım 1-2 saat katlanıcaz artık oğlunun evine gelirken de bir kaç gün önceden arayacak hali yok ya
ay kurban olurum aplamm inşalahh o günlerde gelecekk quzumm söz yarın koyacamm resimii komşunun makinayı alırımcanım bizdende kruger ortamından çıkmış bi tahilil istemişlerdi bi bakayımda akşam yada yarın yazarım ama a b c diye bakıyolardı galiba yani atıyorum a ileri hareketli be yerinde zıplayan hareketsiz vs.gibi kruger tahlili yanlış hatırlamıyosam tüm şeklini yani nasılsa öyle çıkıyodu neyse şimdi ne desem yalan olur ama bakayım yazarım sana
bende iş değişmesinden yana değilim şükür hem rahat doğuda olmamıza rağmen.hem gelirimiz güzel e zaten dönüşte ailesine yakın yere gitmyede ikna oldum rahat yerleri batıyo galiba ne diyim..
demek karşı çıktın susutum o zaman ama senin teklife ben varım çok hecesliyim haydi nurcik haydi nurcik haydiiiii
bi resim atsanda bizde görsek göbüüşünü o görümcene deki boru taşımıyoruz içimizde insan var heralde adım üztümde hamileyim de sen ah ben öyle olsam göbeğimi açr gezerdim kızzz
allah razı olsun canım yüreğine sağlık
melıkeeeeeee yılbaşı çekilişinee katılırmısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????
hoşgeldınnn kocaa göbeklımızz kısss hamılee kalmadann oncekıı gunlerıı dusunn veee çektıgın ozlemı düşünnn o zmnn o gobekk sana minnacık gelırrr cnmm merak etmeeeeeeee
gardaşın melıkemiii????deilsee kim beeeyaşasınnnn gardaşımdaa çekilişee girmekk istiyormuşşşş
9 kişi oldukk eşleşmek için bir kişi daha şartt .:92: :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?