Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Son düzenleme:
kızlar ben kahvaltı yapmaya mutfağa gidiyorm görüşürüz :80: hoş sohbetler size

ee olcak o kadar ne yapalım 1-2 saat katlanıcaz artık oğlunun evine gelirken de bir kaç gün önceden arayacak hali yok ya
bi çay içer gider gelmese daha iyiydi tabi

bizde ne kadan kötü gelinleriz yahuu
dün eşimde kaynanamın yanında arıyo beni diyoki, seyhan annemde gelebilir bize izin veriyonmu sadece bi günmü kalabilir daha fazla istemiyonmu diye kendisi söylüyo annesini sinir etmek için bende sölemesene öle diyom burada bir gariplik var ama nerde

ay kurban olurum aplamm inşalahh o günlerde gelecekk quzumm söz yarın koyacamm resimii komşunun makinayı alırım

slmm şekerlerr geçmişe çok bakamadım nasılsınızz
benim kociş izinli bugün bide uzun bi süre iş saatleri değiştii 14-22 olacakk yani öğlen gidecek işe

melıkeeeeeee yılbaşı çekilişinee katılırmısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????
hoşgeldınnn kocaa göbeklımızz kısss hamılee kalmadann oncekıı gunlerıı dusunn veee çektıgın ozlemı düşünnn o zmnn o gobekk sana minnacık gelırrr cnmm merak etmeeeeeeee

ayy çok kötüü rüyalarr gördümm yaa azgın azgınn danalarr vardıı anamm adamı parçaladıı öldürdüüüü kannnn reva içinde kaldıı heryerrr

yaşasınnnn gardaşımdaa çekilişee girmekk istiyormuşşşş
9 kişi oldukk eşleşmek için bir kişi daha şartt .:92: :92: :92:

günaydın melikem hoşgeldin
demek saatleri değişiyo olsun eşinle rahat rahat uyku çekersin daha iyi

hoşbuldum datlımm katılıyorumm quzumm kedersiz gacısına msj attımmm
kıss quzum ben şikayetçi değilim kii yani çektiğim özlem öktüğüm gözyaşlarını unuturmuyumm bi kaç dengesiz yüzünden sinirlerim bozuluyor o kadar ama işte dengesiz kaale almamak lazım dimii

rüyan hayrolsun canım yaa kan görmüşsün rüya bozulmuş merak etme

evet nurcanım bir kişi lazım minnak a söyledinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…