mutfak baya dağınıktı tezgahın üstünde ne arasan vardıdemekki çok dağınık değilmiş jet hızıylada olsa çok çabuk topladın
heee misafir misafiri istemezmişevsahibi hiçbirini istemezmiş :81: ya bizim iş buna benzedi senin misafirleri hiç istemedik
yaşasınnnn gardaşımdaa çekilişee girmekk istiyormuşşşş
9 kişi oldukk eşleşmek için bir kişi daha şartt .:92: :92: :92:
günaydın melikem hoşgeldin
demek saatleri değişiyo olsun eşinle rahat rahat uyku çekersin daha iyi
onlaraa dekii sen bölee olamamdınnn sanırımmm deeee susarlarrr cnmmmmm inşallahhh o zmnnnnhoşbuldum datlımm katılıyorumm quzumm kedersiz gacısına msj attımmm
kıss quzum ben şikayetçi değilim kii yani çektiğim özlem öktüğüm gözyaşlarını unuturmuyumm bi kaç dengesiz yüzünden sinirlerim bozuluyor o kadar ama işte dengesiz kaale almamak lazım dimii
evet söyledimm ondanda haber bekliyorum bir o kaldı zaten :81:rüyan hayrolsun canım yaa kan görmüşsün rüya bozulmuş merak etme
evet nurcanım bir kişi lazım minnak a söyledinizmi
benimm kısssssssssgardaşın melıkemiii????deilsee kim beee
maşalahh gardaşımaaa aynı bennnnnmutfak baya dağınıktı tezgahın üstünde ne arasan vardıyıkanacakları hemen yıkadımm yerleşecekleriidee bir çırpıdaa koydum yerinee
onlaraa dekii sen bölee olamamdınnn sanırımmm deeee susarlarrr cnmmmmm inşallahhh o zmnnnn
ohhh iyii yapıyoooo cnmmmmmmmmmmmm kıskançç gacılarrr senin güzelliğini kıskanıyolarrrrrraman datlumm desen ne olcak ki yüzü mü kızaracakk eşim veriyo ağızlarının payınıı saolsun
hızlı bacımm benimm hemen tüm işi yapar zatiii :92:
bende isteyince çokm hızlıyımdır ama istersem
saol bidenemmm bende öle düşündüm kan gördüğümü düşününce rahatladımmrüyan hayrolsun canım yaa kan görmüşsün rüya bozulmuş merak etme
evet nurcanım bir kişi lazım minnak a söyledinizmi
hızlı bacımm benimm hemen tüm işi yapar zatiii :92:
bende isteyince çokm hızlıyımdır ama istersem
ayy bu gaz bana 1 ayy giderrrrrrrrr dalga geçmiyosaqn tabeeeohhh iyii yapıyoooo cnmmmmmmmmmmmm kıskançç gacılarrr senin güzelliğini kıskanıyolarrrrrr
hoşgeldin melike bence çok güzel eşinin evde olması birlikte kahvaltı edersiniz
ayy bu gaz bana 1 ayy giderrrrrrrrr dalga geçmiyosaqn tabeee
hoşbuldum aplacımmm
evet aplacım bende çok sevindimm böle olmasınaa hem daha fazla dinlenir hemde daha fazla vakit geçiririz
oyyy yerim seniii bennnn cnmm niee dalgaa geçeyimmm amaa senıı cokk merak edıyoruz yenıı halınıı resmınıı koydaaaa gorelimm fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eskisi gibi sık giremiyorsunn bu yüzden bizdee özlüyoruzz senii ..bebk doğuncaa hiç gelemiyeceksin artıkkyav ben sizi özlüyomm ya yataktan kaltım buraya attım kendimiii
evet aplacımm bu ara çok gelemedmm aklımda hep burdawallaaeskisi gibi sık giremiyorsunn bu yüzden bizdee özlüyoruzz senii ..bebk doğuncaa hiç gelemiyeceksin artıkk
günaydınmı diyeyim tünaydınmı artık....
nasılsınız bakalım...ne var yok kızlar...inşallah keyifler yerindedir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?