annemle telefondaa konşuyordukk ...
ipeğimm buldummm sen bana çıkarsannn dondurucu alacam sanaa
benim işlerim var bi yandan onları yapıyom da sessiz kaldımm
nurcan gitmiş demekki geldi misafirleri
ay burdaymış nurcanyanlış alarm
.bizimkilerin geleceği yok sabah sabah boşuna telaş etmişimm :97:
belkide görümcek yanlış anlamıştır
eveeeet hazır olun bende kendimden bahsediyorum
1,85 boyunda 34 beden bir hanımefendiyim
söylemem bile abes biliyorum hepiniz biliyosunuz :82:
aslında şöyle dedi abim evdeyse annemler gelecek sormaya, bende okulda olduğunu söyledim ama gelecklersee gelsinler evdeyim dedimm ..
eşim yok diye gelmediler herhall
ben şahsenn kaç beden ve ne tarz giydiğini bilmiyorumm :82:
son zamanlarda tarzım yok maalesef 2 hamile pantolunu bir elbiseyle idare ediyorum
şimdilik hmile kıyafetleri pahalı olduğu için fazla fazla almıyorum karnım büyüdükçe alıcam
amanınn benim sorduğum soruya bakk yaa senin hamile olduğunu bilmiyormuş gibi beden soruyorumm pardonn canım :78:
ben hem spor hemde klasik giyinirimm ..takı ile aram pek yok küpeye alerjim olduğu için takmıyorum ..esmer ,kahverengi gözlü ve kapalıyımm .. bu aralarr kilo aldığım için tartılmadım en az 76 olmuşumdurboyumm 1.75 civarı bedenim Xl sevdiğim renkler gri,turkuaz,lila,pembe ,bordo ve mor ..yarışmacı arkadaşlaraa başarılarr dilemeyide unutmdann bol şansss diyorumm :92: :92: :92: :92: :92:
ben küpe takmayı severim son zamanlarda yüzük takamıyorum ellerim şişiyo alyansımı bile çıkardım
sade ve şık şeyler hoşuma gider
merhaba arkadaşlar. kedersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzbugün halay başı olmuşsun. çok teşekkür ederim.Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah. özelimde bi problem var,ordan dönemedim sana. teşekkürler tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?