Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geldim ben

demek ipeğim canın bişey istemiyo bi yandan iyi kilo sorunun olmaz canım
hadi söle bakem nurcan neler varr

yaa çekiliş sonuçlansada ne alıcağımıza karar versek :44: aralık ayına geldik anca göndeririz

e benden günah gitti tavukgöğsü tatlısı,elmalı turta birde hazır kurabiyelrden var .

leydim senide çekişlişte görmek isteriz ama durmun malumm evden çıkamıyorsunn :92:

leydim halsizlik çabuk yorulma gerçi sen yatmak zorundasın çabuk yorulma olayı olmuyodur
bende çok oluyo bunların hepsi normalmiş doktor söylemişti ....ilk üç ay bitene kadar böyleymiş
ikinci 3 ay eski günlerimizdeki gibi zinde olurmuşuz son üç tekrar yorgunluk halsizlik olurmuş bunuda
çevremdeki hamilelik yaşamışlar söyledi

sizleri çok özledim kızlar ya hayırlısıyla şu tehlikeli dönemi atlatsaydık..... bulut duydumu kalp atışlarını bebişinin.... daha ne var ne yok canlarım anlatın biraz...

canım peynir ekmek olayı kilo yapıyo galiba ...en son size toritler için gittim bir ayda kilo almamışım dedim ya
soonra 10 gün sonra bebek için gidince 1,5 kilo almış göründüm

sizleri çok özledim kızlar ya hayırlısıyla şu tehlikeli dönemi atlatsaydık..... bulut duydumu kalp atışlarını bebişinin.... daha ne var ne yok canlarım anlatın biraz...

bizde seni özledik canım az daha sık dişini evet bulut duydu kalp atışını
bu arada sanada takvim yapsınlar nurcan yapsana kuzum :79:

bizde özlüyoruzz seniii ama sen iyi ol gelmesende olur ..bulut çok şükür duymuşş pıtpıtları canımm ..fatoşunda günü gecikmişş dün test yaptı negatif çıktıı o teste güvenmiyoruzz perşembe günü doktıra gidecekk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…