eşim sigarayı bıraktığından beri canı tatlı şeyler istiyoo birde daha ev tebriğinee gelenler oluyoo çat kapı (eski komşular) o yüzden eksik etmiyorumm :87:kankim menün güzelmiş hamarat hatun demek misafir yokken bile misafir menün hazır
1,5 kilo fazla değil canım ama yinede dikkat etmen gerekli senin herkesten daha fazlacanım peynir ekmek olayı kilo yapıyo galiba ...en son size toritler için gittim bir ayda kilo almamışım dedim ya
soonra 10 gün sonra bebek için gidince 1,5 kilo almış göründüm
bizde seni özledik canım az daha sık dişinievet bulut duydu kalp atışını
bu arada sanada takvim yapsınlar nurcan yapsana kuzum :79:
canlarım benim inanın doktora bile korka korka gidiyorum sürekli yatıyorum o yüzden katılamıycam canlarım... ama inanın çok güzel olurdu bende katılabilseydim...... ipeğim normalmiymiş sevindim çok pimpirikli oldum yaaaa kızlar dün canım çilek çekti eşimi aradım gelirken getir diye o kadar dolaşmışki garibim en sonunda taksimde bulmuş.... istiklal caddasinde hamilelr çarşısı varmış orda bulmuş...
1,5 kilo fazla değil canım ama yinede dikkat etmen gerekli senin herkesten daha fazla
canlarım benim inanın doktora bile korka korka gidiyorum sürekli yatıyorum o yüzden katılamıycam canlarım... ama inanın çok güzel olurdu bende katılabilseydim...... ipeğim normalmiymiş sevindim çok pimpirikli oldum yaaaa kızlar dün canım çilek çekti eşimi aradım gelirken getir diye o kadar dolaşmışki garibim en sonunda taksimde bulmuş.... istiklal caddasinde hamilelr çarşısı varmış orda bulmuş...
kızlar ben çıkıyorum eltim geldi sonra görüşürüz......
eşim sigarayı bıraktığından beri canı tatlı şeyler istiyoo birde daha ev tebriğinee gelenler oluyoo çat kapı (eski komşular) o yüzden eksik etmiyorumm :87:
kızlar ben çıkıyorum eltim geldi sonra görüşürüz......
tüh tühhh ziyan olmuş o kadar emekyaa ipeğim ne güzel olur sana lazım dondurucu
bende pazar günü kapuska yapmıştım misafirler gelecek diye ek yemek olarak okadar çok yapmışımkidün akşam eve gidince buzluğa koyarım demiştim.Bide ne göreyim bozulmuşş hem o hem çorbam sadece 1 gece dışardaydı dolapta yer yoktu koymadım bozulmaz didim sonuçta yazda değiliz diye ama gitti koca tencere yemek :44:
tüh tühhh ziyan olmuş o kadar emekbenimde başıma gelmişti bişi olmaz dedim açıkta koydum ama ne göreyim gitti giden işte
yaa ipeğim ne güzel olur sana lazım dondurucu
bende pazar günü kapuska yapmıştım misafirler gelecek diye ek yemek olarak okadar çok yapmışımkidün akşam eve gidince buzluğa koyarım demiştim.Bide ne göreyim bozulmuşş hem o hem çorbam sadece 1 gece dışardaydı dolapta yer yoktu koymadım bozulmaz didim sonuçta yazda değiliz diye ama gitti koca tencere yemek :44:
kıymasına üzüldüm bişey değil
haklısın canım pahalı altın gibi kıymetli kırmızı etkıymasına üzüldüm bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?