Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım benim inanın doktora bile korka korka gidiyorum sürekli yatıyorum o yüzden katılamıycam canlarım... ama inanın çok güzel olurdu bende katılabilseydim...... ipeğim normalmiymiş sevindim çok pimpirikli oldum yaaaa kızlar dün canım çilek çekti eşimi aradım gelirken getir diye o kadar dolaşmışki garibim en sonunda taksimde bulmuş.... istiklal caddasinde hamilelr çarşısı varmış orda bulmuş...

kankim menün güzelmiş hamarat hatun demek misafir yokken bile misafir menün hazır
eşim sigarayı bıraktığından beri canı tatlı şeyler istiyoo birde daha ev tebriğinee gelenler oluyoo çat kapı (eski komşular) o yüzden eksik etmiyorumm :87:

canım peynir ekmek olayı kilo yapıyo galiba ...en son size toritler için gittim bir ayda kilo almamışım dedim ya
soonra 10 gün sonra bebek için gidince 1,5 kilo almış göründüm
1,5 kilo fazla değil canım ama yinede dikkat etmen gerekli senin herkesten daha fazla

işte benim hiç olmadı daha böyle bişey sinir oluyorum

biliyorum canım zaten bu yüzden sana haber vermedimm ..
amanınn canınn çilekmii çekmişş kuzumm benimm yaaa neyseki bulmuş eşinnn ..bebişin bir yerindee çilek çıkacakmış yoksaa

eşim sigarayı bıraktığından beri canı tatlı şeyler istiyoo birde daha ev tebriğinee gelenler oluyoo çat kapı (eski komşular) o yüzden eksik etmiyorumm :87:

evde birşeyler olması iyi oluyo ...eski hamarat zamanlarımda benimde buzlukta mutlaka olurdu şimdi buzluktaki stok bitti
şu sıkıntılarım hafiflesin tekrar cephanelik yapıcam hatta abartıp derin dondurucu alayım diyorum
doğumdan sonrası için hazırlık yaparım börekleri çörekleri istiflerim gelen giden için hazır olur

tühhh leydimi kaçırmışım bence merak içindeyim kızlar bana kim , kime ben çıkacağım acaba :92: :97:

yaa ipeğim ne güzel olur sana lazım dondurucu
bende pazar günü kapuska yapmıştım misafirler gelecek diye ek yemek olarak okadar çok yapmışımki dün akşam eve gidince buzluğa koyarım demiştim.Bide ne göreyim bozulmuşş hem o hem çorbam sadece 1 gece dışardaydı dolapta yer yoktu koymadım bozulmaz didim sonuçta yazda değiliz diye ama gitti koca tencere yemek :44:

tüh tühhh ziyan olmuş o kadar emek benimde başıma gelmişti bişi olmaz dedim açıkta koydum ama ne göreyim gitti giden işte

bazı yemekler çok çabuk bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…