bende sadelikten yanayımm ..
şişlik için daha çok erken değilmi ipeğimm daha şimdiden alyanslarını çıkaracak kadar olduysaa son aylarını düşünemiyorum bile
hamilemisin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin
merhaba arkadaşlar. kedersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzbugün halay başı olmuşsun. çok teşekkür ederim.Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah. özelimde bi problem var,ordan dönemedim sana. teşekkürler tekrar..
çok şükür evet canım. dün öğrendim,aşılama sonucu...
arkadaşlar aranızda laparoskopi yaptıran var mı?
amin canım,çok teşekkür ederim iki gübecik içincanımm benimm merhaba, evet dün sen yokken topiğinde bir iki göbecik attımm.inan çok sevindimm Rabbim tamamınada erdirsin inşallahh ..topiğime ayağını iyi sür belki uğur getirirsin bizeee
gözünaydın
canım tebrikler gözünüz aydın olsun kurtuldu n şükür bebek özlemindençok şükür evet canım. dün öğrendim,aşılama sonucu...
allasennamin canım,çok teşekkür ederim iki gübecik için. sürmemmi,nerenize istiyosanız süreyim
teşekkür ederim arkadaşım..
arkadaşlar aranızda laparoskopi yaptıran var mı?
ben yaptırdım canım 1 yıl oldu bana :26:arkadaşlar aranızda laparoskopi yaptıran var mı?
tanıtıma bak ne kadar açıklayıcı olmuşşişte şifa nın kısa öz geçmişi dermişim
sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum
iyiki can dostlarımsınızkendimi tanıtmıyorum zaten tanıyorsunuz işte bu kadar bana hediye alacak kişi hiçç kara kara düşünmesin ne alıyım diyeee maneviyat yüklü olacağı için benim için çokkkk değerlidir (hepimiz böyle düşünüyoruzdur elbette ama işte yazdım bi kere ) heyecanlı ve güleryüzlü yapıya sahibimdir
tanıtmıyorum dedimki başta zatentanıtıma bak ne kadar açıklayıcı olmuşş
tanıtmıyorum dedimki başta zaten
kendimi tanıtmıyorum zaten tanıyorsunuz demişim bakkkk
teşekkür ederim hayatım haklısın yaaaa anısı çokkk önemlibence en güzel tanıtımı şifa yapmış bir çok kişinin evini gördük bir çok kişiyi tanıdık
birde şifanın dediği gibi manvi olarak değeri olucak bu hediyelerin herkes bebişini kucağına alıp
buraya kimse gelemez olduğunda o hediyeler hatırası olarak kalıcak
bence en güzel tanıtımı şifa yapmış bir çok kişinin evini gördük bir çok kişiyi tanıdık
birde şifanın dediği gibi manvi olarak değeri olucak bu hediyelerin herkes bebişini kucağına alıp
buraya kimse gelemez olduğunda o hediyeler hatırası olarak kalıcak
valla böyle bir konuştunki kendimi tanıttığıma utandımm şimdii...gidip silmek istedimm ama yarım saati geçtiği için editliyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?