Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende sadelikten yanayımm ..
şişlik için daha çok erken değilmi ipeğimm daha şimdiden alyanslarını çıkaracak kadar olduysaa son aylarını düşünemiyorum bile

sürekli bir şişkinlik yok canım ama oluyo benim zaten her zaman oluyodu zayıfken bile ellerim şişerdi
geçen günde baya bi şişmişti çıkardım takmadım kiloda aldımya biraz ondan da yüzük küçük geliyosa en ufak şişlikte rahatsız ediyo

merhaba arkadaşlar. kedersizzzzzzzzzzzzzzzzzzz bugün halay başı olmuşsun. çok teşekkür ederim.Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah. özelimde bi problem var,ordan dönemedim sana. teşekkürler tekrar..

canımm benimm merhaba, evet dün sen yokken topiğinde bir iki göbecik attımm .inan çok sevindimm Rabbim tamamınada erdirsin inşallahh ..topiğime ayağını iyi sür belki uğur getirirsin bizeee

işte şifa nın kısa öz geçmişi dermişim

sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum

iyiki can dostlarımsınız kendimi tanıtmıyorum zaten tanıyorsunuz işte bu kadar bana hediye alacak kişi hiçç kara kara düşünmesin ne alıyım diyeee maneviyat yüklü olacağı için benim için çokkkk değerlidir (hepimiz böyle düşünüyoruzdur elbette ama işte yazdım bi kere ) heyecanlı ve güleryüzlü yapıya sahibimdir

Son düzenleme:
canımm benimm merhaba, evet dün sen yokken topiğinde bir iki göbecik attımm .inan çok sevindimm Rabbim tamamınada erdirsin inşallahh ..topiğime ayağını iyi sür belki uğur getirirsin bizeee
amin canım,çok teşekkür ederim iki gübecik için. sürmemmi,nerenize istiyosanız süreyim

teşekkür ederim arkadaşım..

tanıtıma bak ne kadar açıklayıcı olmuşş

bence en güzel tanıtımı şifa yapmış bir çok kişinin evini gördük bir çok kişiyi tanıdık
birde şifanın dediği gibi manvi olarak değeri olucak bu hediyelerin herkes bebişini kucağına alıp
buraya kimse gelemez olduğunda o hediyeler hatırası olarak kalıcak

teşekkür ederim hayatım haklısın yaaaa anısı çokkk önemli

valla böyle bir konuştunki kendimi tanıttığıma utandımm şimdii...gidip silmek istedimm ama yarım saati geçtiği için editliyemedim

valla böyle bir konuştunki kendimi tanıttığıma utandımm şimdii...gidip silmek istedimm ama yarım saati geçtiği için editliyemedim
ayy güldürdün valla hayır hiç rahatsız olma güzelce tanıttın sen topiğimizin sultanısın sen tanıtmöıcanda kim tanıtcak burda :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…