canım geçmiş olsunöğlen ne yediysem çıkardım şimdide karnım aç iki mandalina biraz ceviz yedim kesmedi
öğlen ne yediysem çıkardım şimdide karnım aç iki mandalina biraz ceviz yedim kesmedi
öğlen ne yediysem çıkardım şimdide karnım aç iki mandalina biraz ceviz yedim kesmedi
evet bencede risk alma canımdurucuk sorunn yaratacaksa girme bir süre canım ..sonra başına iş açılmasın canım :26:
yeek saatlerini kaçırmıyorum mutlka günlük yenmesi gerekenlerden yemeye çalışıyorum ama işte bugün
hiç biri yerinde durmadı
sağol canımiyi derslee şifamm .kolay gelsinn ..güle güle
iyiiiii yaptınnnnn cnmmmmmmmm hoşşgeldinnn sefalarrrrrrr getirdinnnnnnnnnnnnnnnn
ben görmedim galiba hatırlamadım
durucuk sorunn yaratacaksa girme bir süre canım ..sonra başına iş açılmasın canım :26:
sağlık olsunnn
sağol cnm inşşş son dur bu mide sorunungüle güle şifa ....kankim yanımda ilacım midem yanmayınca içmemiştim
sağol canım
kızlar çıkmadan bişi sorcam aranızda saç maşası ,şekillendiricisi ve saç düzleştiricisi kullanan varmı :26: varsa hangi marka :26: tavsiyenizi dikkate alacağımm
merci ekide şekerimmm
cumadan beri reklam giriyo ben ilk defa dün akşam gördüüm
zaten ara ara girmeye başladım işimi aksatmamaya çalışıyorum
sizleri merak ediyorum girmesem çatlarım
yemek yemek içinn bahanen çok artıkkbunada eğer güzel tarafından bakarsak tekrar yemek için bahanem oldu
sağol canım
kızlar çıkmadan bişi sorcam aranızda saç maşası ,şekillendiricisi ve saç düzleştiricisi kullanan varmı :26: varsa hangi marka :26: tavsiyenizi dikkate alacağımm
hayır canım kendime aldım geçen gün Kayseri ye gittiktene o saç düzleştiricmi alaacan kurbanına
sağol canım
güle güle canımm bende düşünüyorum yeni çıkan bir marka var ınstyle di galiba birde bosch markanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?