Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

durucuk sorunn yaratacaksa girme bir süre canım ..sonra başına iş açılmasın canım :26:

öğlen ne yediysem çıkardım şimdide karnım aç iki mandalina biraz ceviz yedim kesmedi

oyyyyyyyyyyyy cnmm benımmmmm bişeyylerrr dahaaa yee istersennnnnnn içindekiii fındıkk kurdunuu ısırırıımmm haaaaaa ayakınıı denk alsın arkadaşımızııı fazlaaa yormasınnnnnnnnnnn

durucuk sorunn yaratacaksa girme bir süre canım ..sonra başına iş açılmasın canım :26:
evet bencede risk alma canım

kızlar ütüm var çıkıyorum sonra ders çalışcammm epeydir boşladım yine ders hadi öpüldünüz hoş sohbetler

yeek saatlerini kaçırmıyorum mutlka günlük yenmesi gerekenlerden yemeye çalışıyorum ama işte bugün
hiç biri yerinde durmadı

iyi derslee şifamm .kolay gelsinn ..güle güle
sağol canım

kızlar çıkmadan bişi sorcam aranızda saç maşası ,şekillendiricisi ve saç düzleştiricisi kullanan varmı :26: varsa hangi marka :26: tavsiyenizi dikkate alacağımm

iyiiiii yaptınnnnn cnmmmmmmmm hoşşgeldinnn sefalarrrrrrr getirdinnnnnnnnnnnnnnnn

merci ekide şekerimmm

ben görmedim galiba hatırlamadım

cumadan beri reklam giriyo ben ilk defa dün akşam gördüüm

zaten ara ara girmeye başladım işimi aksatmamaya çalışıyorum
sizleri merak ediyorum girmesem çatlarım

güle güle canımm bende düşünüyorum yeni çıkan bir marka var ınstyle di galiba birde bosch markanı var

ne o saç düzleştiricmi alaacan kurbanına
hayır canım kendime aldım geçen gün Kayseri ye gittikte ucuzdur vardır bir illeti demişler premier marka aldım her ikisindende ama memnun kalmadım da hafta sonu yine gitcez değiştirmeye bu yüzden marka tavsiyesi sordum cnm

cnmmm ben phılıps kullanıyorumm harıkaaaaaaa saçlarım uzun oldugu halde 20 dk fonlu oluyorummmm sozde bendee kapalıyımm arada kaçamak yapıp çıkıyorum vallaa hahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…