Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sanaa küstümm banaa güvenmiyosunnnn demekkii bendee philips kullanıyorum iyii diyoruumm sennnn nurcanın görümcesinee inannn hıhh küstüm sana konuşmıyacammmmmmmmmmmm
ama canım duru da bosch diyo sende sevmedim diosun yani ne kadar çok kişiden tavsiye alırsam daha doğru olmazmı sana inanmıyorum diye bişi yok böle düşünme canım

sanaa küstümm banaa güvenmiyosunnnn demekkii bendee philips kullanıyorum iyii diyoruumm sennnn nurcanın görümcesinee inannn hıhh küstüm sana konuşmıyacammmmmmmmmmmm
ee duru demicekmi o zaman şifa sana küstüm bana inamıon bosh marka tavsiyemi dikkate almadın die şimdi öle düşünme canım küsülecek bişi yokki ortada ne kadar çok tavsiye o kadar çok çabuk karar vermiş olacağım cumartesi gününe kadar sürem var araştırmalarım devam edecek elbette hala küstüm diosan çok üzülürüm

kedersiz merak ettim bu topiği açmışsın senin bebeğin oldu mu sonradan
biraz saçma belki ama merak ettim.bende topik açıyorum ama hala bebeğim yok

kedersiz merak ettim bu topiği açmışsın senin bebeğin oldu mu sonradan
biraz saçma belki ama merak ettim.bende topik açıyorum ama hala bebeğim yok
hoş geldin canım aramıza inşşşşşşşş en yakın zamanda kavuşursun bebeğine

yaparım neden olması canım

sen tatil planlarımı yapıyosuunnn puhahahahahahahaha daha çoookkk yaparsııınn bekleeeeeeee
bende tatil istemiştim ama olmadıııııı kızım ne tatili hamiş hamiş ne tatiiiiillliiiiiii

ama canım duru da bosch diyo sende sevmedim diosun yani ne kadar çok kişiden tavsiye alırsam daha doğru olmazmı sana inanmıyorum diye bişi yok böle düşünme canım

canım hangisi iyi bende bilmiyorum bende araştırcam internette bakmak lazım tavsiye bölümlerini okumak lazım

yok annem ben küsmem bosh markayı geçen gün gördüm fırça gibiydi yani iyimi değilmi bilmiyorum

evet canım nette bayağı bi gezinirim

gez şifaamm gezzzz

alooooo fatooşşşşş yazımı okumadın galibaaaa yada okudun kzıdıınnnnn abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anammmmmmmmmmm bebekkk olsundaaaaaaaa nee tatiliiiiii tatill köşedee kalsınnn ayy seninn lafınaa kurbann bi an kendimi hamile gibi hissettimmmRABBİM duy sesimiziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…