sanaa küstümm banaa güvenmiyosunnnn demekkii bendee philips kullanıyorum iyii diyoruumm sennnn nurcanın görümcesinee inannn hıhh küstüm sana konuşmıyacammmmmmmmmmmm
ama canım duru da bosch diyo sende sevmedim diosun yani ne kadar çok kişiden tavsiye alırsam daha doğru olmazmı sana inanmıyorum diye bişi yok böle düşünme canımsanaa küstümm banaa güvenmiyosunnnn demekkii bendee philips kullanıyorum iyii diyoruumm sennnn nurcanın görümcesinee inannn hıhh küstüm sana konuşmıyacammmmmmmmmmmm
ama canım duru da bosch diyo sende sevmedim diosun yani ne kadar çok kişiden tavsiye alırsam daha doğru olmazmı sana inanmıyorum diye bişi yok böle düşünme canım
ee duru demicekmi o zaman şifa sana küstüm bana inamıon bosh marka tavsiyemi dikkate almadın diesanaa küstümm banaa güvenmiyosunnnn demekkii bendee philips kullanıyorum iyii diyoruumm sennnn nurcanın görümcesinee inannn hıhh küstüm sana konuşmıyacammmmmmmmmmmm
tamam canım philips markayı severim eve telsiz telefon aldık geçen gün gittiğimizde philips markacanım evde tabiki açık olursun ama madem kapandın dikkatli ol
kedersiz merak ettim bu topiği açmışsın senin bebeğin oldu mu sonradan
biraz saçma belki ama merak ettim.bende topik açıyorum ama hala bebeğim yok
hoş geldin canım aramıza inşşşşşşşş en yakın zamanda kavuşursun bebeğinekedersiz merak ettim bu topiği açmışsın senin bebeğin oldu mu sonradan
biraz saçma belki ama merak ettim.bende topik açıyorum ama hala bebeğim yok
site yavaş duru geçmişi okumayı bırak zamanın kısıtlı zatii
bak biz arkadaşlarla senin veya bulutun eşleştimeyi yapmasını istiyoruzz sen ne dersinn .yaprmısın eşleşmeyii
çekilişe katılanlarr sana özeldenn adres bilgilerini yazacakk ..eşleştirdiklerine adres bilgilerini veriyorsun ..başka bir bilgi vermiyorsun kesinlikle ..kimin kime çıktığını söylemek yasakk :86::86:
benimm saçlarrr herşeyeeeee gelirrrrr o yüzden sıkıntım yok saçlarım dalgalıııı vee boyaa yokk yazaa buyuk ihtimall gölge veeyaaa röfle yaptıracammm veyaaa bal köpüğü güzell oda olabilirr ama blmiyorummm tatil pilanlarıı şimdiden başladıı hahahahahahahaaahhh
ama canım duru da bosch diyo sende sevmedim diosun yani ne kadar çok kişiden tavsiye alırsam daha doğru olmazmı sana inanmıyorum diye bişi yok böle düşünme canım
ee duru demicekmi o zaman şifa sana küstüm bana inamıon bosh marka tavsiyemi dikkate almadın dieşimdi öle düşünme canım küsülecek bişi yokki ortada ne kadar çok tavsiye o kadar çok çabuk karar vermiş olacağım cumartesi gününe kadar sürem var araştırmalarım devam edecek elbette hala küstüm diosan çok üzülürüm
evet canım nette bayağı bi gezinirimyaparım neden olması canım
sen tatil planlarımı yapıyosuunnn puhahahahahahahaha daha çoookkk yaparsııınn bekleeeeeeee
bende tatil istemiştim ama olmadıııııı kızım ne tatili hamiş hamiş ne tatiiiiillliiiiiii
canım hangisi iyi bende bilmiyorum bende araştırcam internette bakmak lazım tavsiye bölümlerini okumak lazım
senin küsmeyeceğini biliyorum canımyok annem ben küsmem bosh markayı geçen gün gördüm fırça gibiydi yani iyimi değilmi bilmiyorum
haydi koş koşbiraz daha sıkarsam altıma yapcammmmm
senin küsmeyeceğini biliyorum canımama Fatoşa seni örnek vermek zorunda kaldım :79:
biraz daha sıkarsam altıma yapcammmmm
:92:gez şifaamm gezzzz
alooooo fatooşşşşş yazımı okumadın galibaaaa yada okudun kzıdıınnnnn abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anammmmmmmmmmm bebekkk olsundaaaaaaaa nee tatiliiiiii tatill köşedee kalsınnn ayy seninn lafınaa kurbann bi an kendimi hamile gibi hissettimmmyaparım neden olması canım
sen tatil planlarımı yapıyosuunnn puhahahahahahahaha daha çoookkk yaparsııınn bekleeeeeeee
bende tatil istemiştim ama olmadıııııı kızım ne tatili hamiş hamiş ne tatiiiiillliiiiiii
canım hangisi iyi bende bilmiyorum bende araştırcam internette bakmak lazım tavsiye bölümlerini okumak lazım
haydi koş koşegenin kirli çamaşırları yeterde artar birde sen ekleme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?