düzleştiricimi philips olan :26: güle güle kullan canım kapalı olduğunu şimdi öğrendim bütün gördüğüm fotoların açıktı yaacnmmm ben phılıps kullanıyorumm harıkaaaaaaa saçlarım uzun oldugu halde 20 dk fonlu oluyorummmm sozde bendee kapalıyımm arada kaçamak yapıp çıkıyorum vallaa hahahahahahaha
hayır canım kendime aldım geçen gün Kayseri ye gittikteucuzdur vardır bir illeti demişler premier marka aldım her ikisindende ama memnun kalmadım da hafta sonu yine gitcez değiştirmeye bu yüzden marka tavsiyesi sordum cnm
güle güle canımm bende düşünüyorum yeni çıkan bir marka var ınstyle di galiba birde bosch markanı var
yapımı kolay önler yanlar için kolay ama arka taraf için yardımcı şart bencebende görümcekin düğününde maşa yaptırmıştım çok hoşuma gitti
alsam diyodum ama hangi marka alıcam alırsam kendim yapabilirmiyim bilemedim
bende kapalıyım ama evimde açığım sadece evde bayanlı oturmalarda kullanmak için alacağım çok seviyorum bukleli şaçıbenimde aklım fikrim hediyedee .zaten hediyeni almışsınn hala soruyorumm
canım kapalı olduğum için kulanmıyorumm hangi marka daha iyi olur bilemem :26:
evett düzleştiricii philips veee ilk çıkann düzleştiricilerden birii 3 senedir kullanıyorummmm tavsiye ederimmmdüzleştiricimi philips olan :26: güle güle kullan canım kapalı olduğunu şimdi öğrendim bütün gördüğüm fotoların açıktı yaa
yapımı kolay önler yanlar için kolay ama arka taraf için yardımcı şart bence
görümcemde phılıps kullanıyoo ama memnunmu değilmi bilmiyorumbende kapalıyım ama evimde açığım sadece evde bayanlı oturmalarda kullanmak için alacağım çok seviyorum bukleli şaçı
tamam canım philips markayı severim eve telsiz telefon aldık geçen gün gittiğimizde philips markaevett düzleştiricii philips veee ilk çıkann düzleştiricilerden birii 3 senedir kullanıyorummmm tavsiye ederimmmyenıı kapandıgımm içinn olmasınnnn :76::76:evetttt kapalıyımm ama tamm alışılmadıgım için aradaa kaçamakk yapıyorummmmm sonradaa pişman oluyorummmmmmm
benim dünkü halim gibibende arka tarafları bırakırım
bende kapalıyım ama evimde açığım sadece evde bayanlı oturmalarda kullanmak için alacağım çok seviyorum bukleli şaçı
tüh bilseydim sabah aradı sorardın canım neyse bidahaki görüşmende sana zahmet bana hörmet öğrenirsin dimi canım mgörümcemde phılıps kullanıyoo ama memnunmu değilmi bilmiyorum
benimm saçlarrr herşeyeeeee gelirrrrr o yüzden sıkıntım yok saçlarım dalgalıııı vee boyaa yokk yazaa buyuk ihtimall gölge veeyaaa röfle yaptıracammm veyaaa bal köpüğü güzell oda olabilirr ama blmiyorummm tatil pilanlarıı şimdiden başladıı hahahahahahahaaahhhphilips markayı bende duydum çok iyiymiş arkadaşım kullanıyo
benim saçlarım düzdür bende hafif dalgalı olsun saç diplerinden kabarsın istiyorum zaten şimdilerde uığraşamam pazar gecesi bigudi sarıp yattım tutmadı
ben her ikisini aldım premier marka ama memnun kalmadım her ikisi aynı anda yapandan almak istedim satış yapan bayan arkadaş çabuk bozullur dedi ayrı ayrı al dedi bende ayrı ayrı aldım hem saç düzleştirici marka tavsiyesi hemide saç maşası marka tavsiyesi istiyom size zahmet bana hörmet :79:cnmm sennn düzleştiricimi istiyosun maşa mı düzleştiriciyleee bukle yapacannn benimki kalın olduguu için güzell olmuyoo bukleeeeee
tüh bilseydim sabah aradı sorardın canım neyse bidahaki görüşmende sana zahmet bana hörmet öğrenirsin dimi canım m
sanaa küstümm banaa güvenmiyosunnnn demekkii bendee philips kullanıyorum iyii diyoruumm sennnn nurcanın görümcesinee inannn hıhh küstüm sana konuşmıyacammmmmmmmmmmmtüh bilseydim sabah aradı sorardın canım neyse bidahaki görüşmende sana zahmet bana hörmet öğrenirsin dimi canım m
sğol canmakşam bir tanıdığın düğünü varr görümcemde gelirse sorarım unutmazsam tabii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?