Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gez şifaamm gezzzz

alooooo fatooşşşşş yazımı okumadın galibaaaa yada okudun kzıdıınnnnn abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cnmm sana niee kızayımm yaaa benn senın bana yazdıgınn mesajaa bakıp bakıp duygulandım kendımı hamıle gıbıı hıssetttım ondan geç cvp verdımmmm

hadi bende çıktımm kızlar size hoş sohbetler görüşmek üzere :13:

çıkma vaktim geldii.. hepinize iyi aşamlarr arkidişler görüşürzzz :80: :80: :80: :80:

kızlar kayınvaldemin kan testleri çok şükür temiz çıkmış eşim aradı
hepatitle ilgili bir sorun yok ....bugün troitinden parça aldılar biyopsi yapıcaklar dua edin ne olur o da temiz çıksın

kankim iyi akşamlar ...öğlen söylediğinde midem kötü diye canım çekmemişti çıkardıktan sonra
rahatladım ve acıktım ya canım elmalı turta istedi eve gidince yapıcam inşallah

kızlar kayınvaldemin kan testleri çok şükür temiz çıkmış eşim aradı
hepatitle ilgili bir sorun yok ....bugün troitinden parça aldılar biyopsi yapıcaklar dua edin ne olur o da temiz çıksın

cnmm çokk srevındımmmmmmmm inşallahhhh bunlardaaa temizz çıkarrrrrr

kankim iyi akşamlar ...öğlen söylediğinde midem kötü diye canım çekmemişti çıkardıktan sonra
rahatladım ve acıktım ya canım elmalı turta istedi eve gidince yapıcam inşallah

cnmmmm hay maşallahhhh sana eve gidecek bideee turtaa yapacaksınnnn maşallahhh kaşıı bitaraflarınıı nazar degmesinnnnn

cnmmmm hay maşallahhhh sana eve gidecek bideee turtaa yapacaksınnnn maşallahhh kaşıı bitaraflarınıı nazar degmesinnnnn

yapıcam dediysem niyetim var yapmak için eve gidince durum ne olur bilmem
bu akşam yemeğimiz yok yemek yapınca yorulursam başka bahara kalır bizim turta

allahım en sonunda girdim siteye ben girene kadar çıkma vakti geldiiiii
ipeğim turtamı çekti canın oy kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…