aminnnnn
evet ipeğim doğumdan sonra yaparsın artık sen bölede güzelsinn
hoşgeldinn saes..ne sende ne eşinde sorun yokmuşş biraz rahat ve sakin ol belkie stersten kaynaklı olmuyordurr ..tedaviye başlamışsınn olumlu ve pozitif düşün
hoşbuldukk kanki
biizim minnakk melikee uğramaz oldu artık.özledim valla şenşakrakk esprilerini tabi kendisinide
hoşbulduk ajgın cazibehoşgeldin nurcanım
geldimi üstüste geliyo zatenn .bundan sonra herşey yoluna girer inşallahhhhb sende hosgeldın.ya oylede bırde memletımden ayrı shırdeyım yenıyım burada kımseler yok yalnızım ve kpss sınavına calısıyordum sınavıda kazanamadım ya atamaya puanım yetmedı asılamada o ay olumsuz olunca dunya basıma yıkıldı gıbi...
bende dedim bizim kız kadınlığını kullanır eşini yorar bi güzel uyutur gelir dedim ama gerek kalmamış adamın işi varmış
işleri yoğun galiba ...bugün şifada hiç gelmedi nerdeki acep
hoşbulduk ajgın cazibe
geldimi üstüste geliyo zatenn .bundan sonra herşey yoluna girer inşallahhh
yok laa kadınlığımı kullansam ne olacakk bizimkinin beli sakatt biliyorsun ..işler kesat anlıycağın
ne guzel sızler burada uzun surelısınız galıba herkes bırbırını tanıyor.ınsallah benımde daım olur bu sıte en azından bırazda olsa annelık dusuncesınden uzaklasırım.
şifa artık kendini derslere vereckmiş dün söyledi
bacı kardeş gibi olduk burda ..birbirmizden habersiz tuvalete bile gitmiyoruzz
ınsallah kedersız.rabbım ısteyen herkese nasıp etsın evladını bı an once.
aminn canımm inşallah ..umudumuzu bitirmemk lazım .doktor bize normal yolla olmaz demesine rağmen her ay umutla bekliyorum Allah büyükk
valla supersınız.ne guzel herkes aynı sehırdemı? yoksa yuzyuze demı gorusuyorsunuz?
maalesef aynı şehirde değilizz .ama çoğumuzun telefon nosu var yüzyüze olmasada kulaktan kulağa konuşuyoruzzzzbugün soğuk espirilerim üstümde yine
sen neden tedavıye baslamıyorsun pekı bak doktoe normal yolla olmaz demıs.neden vakıt kaybı olsun kı.bı problem falan yok demı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?