Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldinn saes..ne sende ne eşinde sorun yokmuşş biraz rahat ve sakin ol belkie stersten kaynaklı olmuyordurr ..tedaviye başlamışsınn olumlu ve pozitif düşün

hb sende hosgeldın.ya oylede bırde memletımden ayrı shırdeyım yenıyım burada kımseler yok yalnızım ve kpss sınavına calısıyordum sınavıda kazanamadım ya atamaya puanım yetmedı asılamada o ay olumsuz olunca dunya basıma yıkıldı gıbi...

biizim minnakk melikee uğramaz oldu artık.özledim valla şenşakrakk esprilerini tabi kendisinide

hoşgeldin nurcanım
hoşbulduk ajgın cazibe
geldimi üstüste geliyo zatenn .bundan sonra herşey yoluna girer inşallahhh
bende dedim bizim kız kadınlığını kullanır eşini yorar bi güzel uyutur gelir dedim ama gerek kalmamış adamın işi varmış

yok laa kadınlığımı kullansam ne olacakk bizimkinin beli sakatt biliyorsun ..işler kesat anlıycağın

ne guzel sızler burada uzun surelısınız galıba herkes bırbırını tanıyor.ınsallah benımde daım olur bu sıte en azından bırazda olsa annelık dusuncesınden uzaklasırım.

ne guzel sızler burada uzun surelısınız galıba herkes bırbırını tanıyor.ınsallah benımde daım olur bu sıte en azından bırazda olsa annelık dusuncesınden uzaklasırım.

bacı kardeş gibi olduk burda ..birbirmizden habersiz tuvalete bile gitmiyoruzz

aminn canımm inşallah ..umudumuzu bitirmemk lazım .doktor bize normal yolla olmaz demesine rağmen her ay umutla bekliyorum Allah büyükk

sen neden tedavıye baslamıyorsun pekı bak doktoe normal yolla olmaz demıs.neden vakıt kaybı olsun kı.bı problem falan yok demı?

valla supersınız.ne guzel herkes aynı sehırdemı? yoksa yuzyuze demı gorusuyorsunuz?

maalesef aynı şehirde değilizz .ama çoğumuzun telefon nosu var yüzyüze olmasada kulaktan kulağa konuşuyoruzzzz bugün soğuk espirilerim üstümde yine

sen neden tedavıye baslamıyorsun pekı bak doktoe normal yolla olmaz demıs.neden vakıt kaybı olsun kı.bı problem falan yok demı?

ahh canımm ahh tedavide oldumm hemde 2 aşılama 2 tüp bebek ama sonuç hep hüsrann .tedavi olmak için neler vermezdimkii ama biz bir hata yaptık kalkıp ev aldıkk .kredi borcunu ödemektenn tedavi parasını ufak ufak biriktirebiliyoruzz ..sorun eşimde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…