Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben de yeni girdim saes o yüzden göremedin
aşılama yapıp olan yok aramızda ama aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kalan var

ben de yeni girdim saes o yüzden göremedin
aşılama yapıp olan yok aramızda ama aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kalan var

aa ne guzel ben 2.asılamamı yaptırmak uzere ıgnelerıme basladım fakat hıc umudum yok.cunku doktorumuz bende ve esımde hıcbır sorun olmadıgını soyledı fakat 1 yıl gecmesıne ragmen hala bebegıme kavusamadım.

evet ıpek 1.asılamamı yaptırdım fakat kısmet olmadı gelmedı bebegımız rabbım nasıp etmedı.sımdı 2.asılama ıcın ıgnelere tekrardan basladım.henuz 2.asılama olmadı 5 6 gun sonra olacak ınsallah.sızın bebısınız var mı?

hayırlı uğurlu olsun inşallah bu defa tutar ...ben hamileyim

slm şekerler nabersiniz eşim evde olduğu için sürekli kalamıyorum..saçımı boyadım yıkama vakti geldi bi slm çakıp kaçayım dedim akşam üzeri bi aksilik çıkmazsa gelirim öpüyorum hepinizi allaha emanetsiniz :89:

saes sebepsiz bazen hamile kalınamıyo olabiliyo umarım aşılaman bu sefer tutar
benim çocuğum yok hamile de değilim uğraşıyoruz işte

tuğbişimm demek saç boyadınn hangi renge boyadınn benimde boya zamanım geldii ama kararsızım bi yanım rengini değiştir diyo biyanım sarı kalsın diyor :44: akşama görüşürüz inşallah canım

sevdanehrı cok tesekkurle ınsallah bu defa olur.rabbım senın benım gıbı butun evlat ısteyenlere cabuk zamanda hayırlı bır bıcımde nasıp etsın annelıgı. i

ben iki senedir boyamıyorum saçımı bebiş bu ay olcak öbür ay olcak derken bıraktım kaldı öyle
artık doğumdan sonra yaparım köklü bi değişiklik

amin inşallah canım benimde tedaviyle oldu allah herkese nasip etsin

senın nasıl bı tedavı uygulandı herhangı bı sorunun varmıydı? ınan canım o kadar yanıyokı senı sorularımla bunaltabılırım sımdıden ozur.hamıle bı bayan gorunce herseyı soruyorum.acaba benım durumumda olupda hamıle kalana var mı dıye!:2:

senşn durumunda olup hamşle kalan bir sürü arkadaşımız var öncelikle onu söyliyim....bana 4 aşılama 2 tüp bebek yapıldı
bende hormonlarla ilgili ufak tefek sorunlar var

hoşgeldinn saes..ne sende ne eşinde sorun yokmuşş biraz rahat ve sakin ol belkie stersten kaynaklı olmuyordurr ..tedaviye başlamışsınn olumlu ve pozitif düşün

sevdanehrı cok tesekkurle ınsallah bu defa olur.rabbım senın benım gıbı butun evlat ısteyenlere cabuk zamanda hayırlı bır bıcımde nasıp etsın annelıgı. i

aminnnnn

ben iki senedir boyamıyorum saçımı bebiş bu ay olcak öbür ay olcak derken bıraktım kaldı öyle
artık doğumdan sonra yaparım köklü bi değişiklik

evet ipeğim doğumdan sonra yaparsın artık sen bölede güzelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…