- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hoşgeldin .....
ben de yeni girdim saes o yüzden göremedin
aşılama yapıp olan yok aramızda ama aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kalan var
evet ıpek 1.asılamamı yaptırdım fakat kısmet olmadı gelmedı bebegımız rabbım nasıp etmedı.sımdı 2.asılama ıcın ıgnelere tekrardan basladım.henuz 2.asılama olmadı 5 6 gun sonra olacak ınsallah.sızın bebısınız var mı?
hayırlı uğurlu olsun inşallah bu defa tutar ...ben hamileyim
slm şekerler nabersiniz eşim evde olduğu için sürekli kalamıyorum..saçımı boyadım yıkama vakti geldi bi slm çakıp kaçayım dedim akşam üzeri bi aksilik çıkmazsa gelirim öpüyorum hepinizi allaha emanetsiniz :89:
aa ne guzel rabbım ınsallah kucagına almayıda nasıp eder.ınsallah senın gıbı bızlerde hamıle oluruz.senın herhangı bı tedavı oldumu?
saes sebepsiz bazen hamile kalınamıyo olabiliyo umarım aşılaman bu sefer tutar
benim çocuğum yok hamile de değilim uğraşıyoruz işte
tuğbişimm demek saç boyadınn hangi renge boyadınnbenimde boya zamanım geldii ama kararsızım bi yanım rengini değiştir diyo biyanım sarı kalsın diyor :44: akşama görüşürüz inşallah canım
amin inşallah canım benimde tedaviyle oldu allah herkese nasip etsin
senın nasıl bı tedavı uygulandı herhangı bı sorunun varmıydı? ınan canım o kadar yanıyokı senı sorularımla bunaltabılırım sımdıden ozur.hamıle bı bayan gorunce herseyı soruyorum.acaba benım durumumda olupda hamıle kalana var mı dıye!:2:
bennn geldimmmmmmeşim bir öğrenciye ders vermeye gitti bendee hoppp buraya geldimmm
sevdanehrı cok tesekkurle ınsallah bu defa olur.rabbım senın benım gıbı butun evlat ısteyenlere cabuk zamanda hayırlı bır bıcımde nasıp etsın annelıgı. i
ben iki senedir boyamıyorum saçımı bebiş bu ay olcak öbür ay olcak derken bıraktım kaldı öyle
artık doğumdan sonra yaparım köklü bi değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?