Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evett cnmm bana hep erkekk doktorlarr daha yakın vee daha iyi gelirr ama işteee korkuyorummm irkekdeennn o yüzden hep sevmediiim şifa hadtanesine gidiyorummmmmmm

canım başlarda bende kadın doktora gidiyodum kadınlar kadınları daha iyi anlar daha rahat olurum mantığıyla
ama kadın doktorlar daha anlayışsız emin ol erkek doktorlar hem daha iyi mesleki olarak hemde boş yere panik yaptırmıyolar
korkutmuyolar daha samimi oluyolar

kıss sana nerden muaynee etti evett bendee şifayıı begenmıyorumm uyuzlarrr bize 2 kere aşılama yaptılar pehriz filen vermedii gıcıkkkkkkkkkkkk kıss bigünn avm ler yakın buluşalımmmmmm
bi kere yanlış seçim orası aşılama yapabilecek kapasitede biyer değilki
tabiki buluşalım canım

okulda yorulmuştur ee biraz bizim kızda kadınlığını konuşturursa iyice yorulur uykuya dalar

nerdeee bizim kızda o cevherrr

evett cnmm bana hep erkekk doktorlarr daha yakın vee daha iyi gelirr ama işteee korkuyorummm irkekdeennn o yüzden hep sevmediiim şifa hadtanesine gidiyorummmmmmm

şunu kesinlikle unutma erkek doktorlar daha fazla ilgileniyor ve daha iyi yapıyolar mesleklerini..bu utanma olayından kurtulman gerekli önümüzde ne yollar var en iyi tüp bebek uzmanları farkındaysan hep erkek sen ilk başta kadın dopktor olsun diye ayrım yaparsan böle cahillerin elinde kalırsın perhizi bile sölemezler

benim bu doktora gidişim 6 sefer oldu sanırım ve ilk defa dün alttan baktı üstten göremeyince alttan bakmamın sakıncası varmı diye sordu

ipeğim bişey sorcam şimdi eşim sordu da istirahat parası 3.günden itibaren başlayarak veriyo sgk dimi aynı hala değişen bişey yok bu konuda

cnmmm damammmm bennn onaaa gidecem bu seferrrrrrr inşallahh mujdeylee gelirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben kaçarrr anamaaa gidecemmmmm byyyyyyyyyyyyyyyyy

güle güle fatoş hatta deki doktora beni Seyhan diye hastanız var o tavsiye etti de geldim de inşallah güzel haberler getirirsin

eşimin arkadaşı sanırım öyle duymuş yada iş yerindenmi öle dediler bilmiyorum ipek.insan böle bişey duyunca muallakta kalıyo

saes hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…