- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
çok şükür keyfim yerinde ailemden güzel haberler aldıkça moralim yerine geliyo:81:
afiyet olsun canım
oh maşallah maşallah allah nazardan saklasın
aman aman hep iyi haberler al inşallahh
eee bide bugün spora başladımm o yüzden formdayımm herhall
açıkçası ben siteden ebrunun platesini yapmaya kalkıştım bi akşam amaa maalsef 10 dk dayanamadımzor oluyo yada iyice hantallaştımm
nurcanım allah bozmasın canım
bende hareketlerin tamamını yapamadım zatenn.dayanabildiğim kadarını yapabildim .ee ilk gün zor olacakk tabi sevoo ..ebrunun maşallahı var bir hareket gösterdi maşallahh sanki herkesin yapacağı bişeyy .. kadın başını dizine kadar koyduu benim yapamadım meselaa zaten ebrudaa yapabildiğiniz kadar uzatın dedii benimde işime geldi
yok doğru yazdınkaç dil biliyon maşallahh
kanki başlangıçta zaten yapabildiğin kadar yapıcaksın zamanla vücut formunu buldukça
daha iyisini yaparsın birden onun yaptığı gibi yaparsan sakatlarsın kendini .....ya kızlar lafı gelmişken
demeden geçemicem ben ebru şallı denen hanım bozuntusuna çok sinir oluyorum bir kaşık suda boğabilirim
ipek niye sinir oluyon kıskanıyon demeeee
yaa kızlar ben spor konusunda çok kötüyüm hiç yapasım gelmiyo 2 bacak kaldırsam yoruluyomm :26: durumum çok vahimüşeniyom o yüzden yapmaya evet insan zamanla açılır ama o zamanı nasıl getiricem
ipek niye sinir oluyon kıskanıyon demeeee
yaa kızlar ben spor konusunda çok kötüyüm hiç yapasım gelmiyo 2 bacak kaldırsam yoruluyomm :26: durumum çok vahimüşeniyom o yüzden yapmaya evet insan zamanla açılır ama o zamanı nasıl getiricem
hımmm kıskançlık kokusu sezdimmm kankii:82:
sormaa sevo aynı şekilde bendee öyleyimm ayaklarım havadaa 2 dakka kadar beklediler ama benim 10 saniye gibi kısa bir sürede titreyipp düştü ayaklarr
hımm evet canımm öylelermişş eşimden öğrendimmkıskançlık değil sadece geçmişini bildiğimiz insanların zengn birilerine
kapağı atıp doğurup hanımefendi olmalarına gıcık oluyorum sanki pürü pak doğmuşlar
buna deniz akkaya gülben ergen hülya avşar ve birçokları dahil hepsi ahlak kumkuması kesildiler
beni deli eden bu kimi kandırıyolar bi zamanlar hepsi erkek dergilerinin gülüydü
bakalımm düzenli yapabilecekmiyimmkız çok normal kalbin bile bir süre çok çabuk yorulur bacakların dayansa nefesin zorlar seni
dediğim gibi 10 güne alışırsın
sormaa sevo aynı şekilde bendee öyleyimm ayaklarım havadaa 2 dakka kadar beklediler ama benim 10 saniye gibi kısa bir sürede titreyipp düştü ayaklarr
hımm evet canımm öylelermişş eşimden öğrendimm
ben onun zarifliğini kıskandığını düşünmüştümm pardonn yanılmışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?