bakalımm düzenli yapabilecekmiyimm
unutursamm hatırlatırsın kanki sabah saat 10 30 da başlıyo
kıskançlık değil sadece geçmişini bildiğimiz insanların zengn birilerine
kapağı atıp doğurup hanımefendi olmalarına gıcık oluyorum sanki pürü pak doğmuşlar
buna deniz akkaya gülben ergen hülya avşar ve birçokları dahil hepsi ahlak kumkuması kesildiler
beni deli eden bu kimi kandırıyolar bi zamanlar hepsi erkek dergilerinin gülüydü
evet bencede aşırı zayıflıktaa güzel olmuyoo o ne öylee çöp gibi bacaklarr ıyyyöyle şeyleri kıskanmam kanki herkesin bünyesi imkanları sağlık durumu farklı
birde o aşırı zayıf o kadarı da güzel olmuyo
akşamm eşinle beraberr çıkın canımm .el ele kola kolaatamam canım ...benimde şu halsizliğim geçsede yürüyüşe başlasam
doktor yürü diyeli bir ay oldu
evet bencede aşırı zayıflıktaa güzel olmuyoo o ne öylee çöp gibi bacaklarr ıyyy
akşamm eşinle beraberr çıkın canımm .el ele kola kolaa
o 8,30 gibi geliyo yemek falan derken zaman geçiyo benim işten çıktığım gibi
üzerimi değişip gitmem lazım
akşama kaynanam geliyomuşben de anneme gitmeyi düşünüyodum bayramdan beridir görüşemiyos annemle 200 mt arada mesafe bi türlü müsait olamadım :84:
akşama kaynanam geliyomuşben de anneme gitmeyi düşünüyodum bayramdan beridir görüşemiyos annemle 200 mt arada mesafe bi türlü müsait olamadım :84:
hımm evet baya bir geç geliyormuşş ..olsunn bebişinle beraberr çıkarsınız artık yürüyüşe
neyse kızlarr sohbett güzzel ama çıkmam lazımm yemek yapıcamm ..iyi akşamlarr görüşürzz yarınn
annene söyle o da size gelsin görmüş olursun :13:
evet canım hala burda sanırım gidemeyecek bu hafta..kaynımın kızı hala hastanede ameliyat olacak diye yatırdılar pz.tesi ama hala olmadı bekletiyolar o yüzden oda bekliyo napsınnkaynanan oralardamı dahaa..yarın gidersin artık annene canımm
o zaman bir gece daha katlanıcan canımgelmez kaynanamın abartılı konuşmasına sinir oluyopalavra dinyemem der
evet canım hala burda sanırım gidemeyecek bu hafta..kaynımın kızı hala hastanede ameliyat olacak diye yatırdılar pz.tesi ama hala olmadı bekletiyolar o yüzden oda bekliyo napsınn
sanmıyorum canım bozulmamıştır herhaldegüle güle nurcanım iyi akşamlar
ipeğm benimde yemeğim yok mantarlı kaşarlı tavuk yapıcam az da pilav var bide çorba tamam işte..bu arada tavuk göğüs almıştım pazar günü normal dolaba koydum ve unuttum onu orda acep bişey olmuşmudurbugün 3.gün
anam hemen uçtu nurcann
o zaman bir gece daha katlanıcan canım
katlanırım canım hatta 2 gün katlanim perşembe günleri yorgun oluyom cuma rahatça giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?