Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güle güle kullan yeni saçını görüşürüz
tşk.cicimm

canım açık kumral ve koyu kestaneyi karıştırdım hoş bişey çıktı ortaya yani hoşuma gitti ..sana sarıda yakışmış ten açık renk olduğu için sende gördüğüm tüm renkleri güzel taşımışsın cicişkom
kızlar ben tubişin tefriciyelerini okudum ...sevo geçmiş olsun
alllaaah razı olsun canımmm yüreğine sağlık..rabbim dualarını kurtarıcın etsin inş...allahım seninle birlikte tüm okuyyan arkadaşlarımı darda komasın cnımm

kuzuuum kıyamam geçmiş olsuunn

size yazdıktan sonra duş aldım eşim dediki türbeye gitmek istiyodun hadi gidelim sonra mangal yakarız akşam yemeğini orda yer geliriz dedi türbenin az aşağısında piknik alanları var neyse gittik ben türbenin bayan ziyaretçi bölümüne girdim kimse yok elimiaçtım duamı okurken öhhööö diye bi ses o şekilde kalakaldım allahım ne edecem diye titriyorum bu seste ne filan neyse dipte köşeye bi hatun oturmuş kuran okuyodu dedim bayılacaktım az daha az ortada durun görünmüyosunuzneyse çıktık aşağı vardık eşim mangalı yaktı böylece saat 16 oldu ki hava yavaştan kararıyodu buz gibide soğuk mangalımız yandı etlerimiz pişiyo derken hava zifiri neredeyse ışık falanda yok bizden başkasıda yok bi kopek yakınımıza geldi uludu o dk 5 tane yanına bitti ben yusuf yusuf eşim erkekliğe laf getirmesin diye bişi olmaz dedi sonra hayvancıklar üstümüze doğru gelince etleri topladı mangalı almayalım hadi gidip evde yiyelim demezmineyse toplandık geldik evde devam ettik bu arada cuma mevlütümü okutuyorum allah nasip ederse lahmacun ayran helva tatlı nasıl uygunmu şeker birde mev.şekeri

sağol guzu msn deyim bebitom kızları kızdırmayak yarın

kedersiz nasılsın canım bayadır yazışmıyoduk neler yaptın canım hamarat akidişim benim

allah kabul etsin canım bu arada saç rengini merak ettim iyi günlerde kullan

GÜnaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn minnoşlarrrr nasılsınız sabahın köründe işyerine geliyom yaaaaa
neyseeeee sizler gelene kadar işlerimi yapayımmm görüşürüüzzzzzzzzzzzz

ayy ilahii size yaaa vallahi dolu dolu unutulmayacak birgün yaşamışsınız
allah kabul etsin canım çok güzel ve fazlaca mevlütte vereceğin şeyler bende hep okutmak istedim ha hamile kaldım ha kalırım ozaman okuturum dididm 4,5 sene oldu

bu arada herkeşeee günaydınnnn

durucumm evet yaa çok erken geliyosunnn :92:

herkese günaydın ...durunun erken gelmesine alışkınım ama sevom seni görünce şaşırdım
tubiş şimdiden allah kabul etsin bu mevlüt yuvanıza bebiş ve huzur getirsin

kızlar bende dün akşam ve bu sabah canım sıkkkın olarak başladım günee
eşim bayramdan beridir kaynanama harçlık verdi kiralarını ödedi sesimi çıkarmadım ama ben şirketin kasasından para harcadım paramız kalmadığından dün maaşını almış bana bırakmıştı sabah baktım baya eksik bu akşam sordum evet dedi eksik..abim bu ay kredisini ödeyemeyecekmiş zor durumdaymış aslında ayırmış tam verecekken falan filan olmuş okadar canım sıkıldıki y.odasına gittik yatmaya artık patladım tamam yarın para elinde olacak merak etme falan dedi tartıştık yattık sabahta öpmedi tabi her zamanki gibi tartışınca inanın bunaldımm başklarının yüzünden sadece bu hale geliyoruz ona buna veriyo biz ne olacz düşünmüyo tabi seyhan hesap kitap yapıyo sıkılan benimm neyse sabah sabah başınızı ağrıtmim

sabahta ne oldu bayramda annemle ceviz toplamıştık köyden annem balkona koy kurusun demişti bu sabah biş baktım poşet dahil hiç bişey yok götürmüş kargalar balkon batmışş

herkese günaydın ...durunun erken gelmesine alışkınım ama sevom seni görünce şaşırdım
tubiş şimdiden allah kabul etsin bu mevlüt yuvanıza bebiş ve huzur getirsin

bende öleeee kızlar patron geldi ben kahvaltı yaparken odasında şuan çıktım ben giderse gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…