bugün netim hata verdi hepanam şifa durdu durdu biz giderken geldi
tşk.cicimmgüle güle kullan yeni saçını görüşürüz
canım açık kumral ve koyu kestaneyi karıştırdım hoş bişey çıktı ortaya yani hoşuma gitti ..sana sarıda yakışmış ten açık renk olduğu için sende gördüğüm tüm renkleri güzel taşımışsın cicişkomtuğbişimm demek saç boyadınn hangi renge boyadınnbenimde boya zamanım geldii ama kararsızım bi yanım rengini değiştir diyo biyanım sarı kalsın diyor :44: akşama görüşürüz inşallah canım
alllaaah razı olsun canımmm yüreğine sağlık..rabbim dualarını kurtarıcın etsin inş...allahım seninle birlikte tüm okuyyan arkadaşlarımı darda komasın cnımmkızlar ben tubişin tefriciyelerini okudum ...sevo geçmiş olsun
kuzuuum kıyamam geçmiş olsuunnbilsemmkarın şişkinliği ağrı vardı bende on ikiparmak bağırsağın orda onun teşhisini koydu büyük ihtimalle o didi bakalımm :26:
bana bi kağıt verdi bilgi için hassas bağırsak sendromu imiş
bana stres varmı diyo ben didim stresin tam göbeğindeyim infertilitedeyim
yaa kızlar ben spor konusunda çok kötüyüm hiç yapasım gelmiyo 2 bacak kaldırsam yoruluyomm :26: QUOTE]
senmi iki bacak kaldırınca yorulıyonhmmm bebe yağı kullan esneklik kazandırır bence hiç yorulmadan yaptığın tek şey bacak kaldırmaaakk zaaaaaa
kıskançlık değil sadece geçmişini bildiğimiz insanların zengn birilerine
kapağı atıp doğurup hanımefendi olmalarına gıcık oluyorum sanki pürü pak doğmuşlar
buna deniz akkaya gülben ergen hülya avşar ve birçokları dahil hepsi ahlak kumkuması kesildiler
beni deli eden bu kimi kandırıyolar bi zamanlar hepsi erkek dergilerinin gülüydü
harfi harfine katılıyorumm deli oluyorum öylelerine
bir tubiş gördüm sankiii :82: :81:
iveeeet ben geldim burdayım naber cicişkom benim gün bayağı hareketli geçti du anlatayım
size yazdıktan sonra duş aldım eşim dediki türbeye gitmek istiyodun hadi gidelim sonra mangal yakarız akşam yemeğini orda yer geliriz dedi türbenin az aşağısında piknik alanları var neyse gittik ben türbenin bayan ziyaretçi bölümüne girdim kimse yok elimiaçtım duamı okurken öhhööö diye bi ses o şekilde kalakaldım allahım ne edecem diye titriyorum bu seste ne filan neyse dipte köşeye bi hatun oturmuş kuran okuyodu dedim bayılacaktım az daha az ortada durun görünmüyosunuzneyse çıktık aşağı vardık eşim mangalı yaktı böylece saat 16 oldu ki hava yavaştan kararıyodu buz gibide soğuk mangalımız yandı etlerimiz pişiyo derken hava zifiri neredeyse ışık falanda yok bizden başkasıda yok bi kopek yakınımıza geldi uludu o dk 5 tane yanına bitti ben yusuf yusuf eşim erkekliğe laf getirmesin diye bişi olmaz dedi sonra hayvancıklar üstümüze doğru gelince etleri topladı mangalı almayalım hadi gidip evde yiyelim demezmi neyse toplandık geldik evde devam ettik bu arada cuma mevlütümü okutuyorum allah nasip ederse lahmacun ayran helva tatlı nasıl uygunmu şeker birde mev.şekeri
size yazdıktan sonra duş aldım eşim dediki türbeye gitmek istiyodun hadi gidelim sonra mangal yakarız akşam yemeğini orda yer geliriz dedi türbenin az aşağısında piknik alanları var neyse gittik ben türbenin bayan ziyaretçi bölümüne girdim kimse yok elimiaçtım duamı okurken öhhööö diye bi ses o şekilde kalakaldım allahım ne edecem diye titriyorum bu seste ne filan neyse dipte köşeye bi hatun oturmuş kuran okuyodu dedim bayılacaktım az daha az ortada durun görünmüyosunuzneyse çıktık aşağı vardık eşim mangalı yaktı böylece saat 16 oldu ki hava yavaştan kararıyodu buz gibide soğuk mangalımız yandı etlerimiz pişiyo derken hava zifiri neredeyse ışık falanda yok bizden başkasıda yok bi kopek yakınımıza geldi uludu o dk 5 tane yanına bitti ben yusuf yusuf eşim erkekliğe laf getirmesin diye bişi olmaz dedi sonra hayvancıklar üstümüze doğru gelince etleri topladı mangalı almayalım hadi gidip evde yiyelim demezmi neyse toplandık geldik evde devam ettik bu arada cuma mevlütümü okutuyorum allah nasip ederse lahmacun ayran helva tatlı nasıl uygunmu şeker birde mev.şekeri
GÜnaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn minnoşlarrrr nasılsınız sabahın köründe işyerine geliyom yaaaaa
neyseeeee sizler gelene kadar işlerimi yapayımmm görüşürüüzzzzzzzzzzzz
herkese günaydın ...durunun erken gelmesine alışkınım ama sevom seni görünce şaşırdım
tubiş şimdiden allah kabul etsin bu mevlüt yuvanıza bebiş ve huzur getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?