Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla zor ıs ama hamılelık dusunen bır ınsanın yapmaması gerekemez mı?

nurcann evleneli 8 sene olmuş cnmm ve 2 dane aşılaması ve 2 danede tüp bebe demesi olmuşş negatif sonuç almışş ve doktordaa normalde hiç olmazz dedigii için yapıyoo cnmmm yoksaa onu öldürseler yine yapmazz ama zannedersem adeti yaklaşıncaa bırakırr yineee bebe vardırr dieee ALLAH hepimizin yardımcısıı olsun

ben hiç kandaa baktırmadım cnmm adett geldiğii içinn kandaa baktırmadımmm ama e2 nee anlamadımmmmmm

ben hiç kandaa baktırmadım cnmm adett geldiğii içinn kandaa baktırmadımmm ama e2 nee anlamadımmmmmm

hımm senın asılamanda klomenle mı oldu.benımkısı ıgne ıle oldu.ya benım adetım de 4 gun gecıktı ama yınede kanda negatıf cıktı degerler.hatta adeım daha gelmıyorduda bende progestanı kestım ondan bır gun sobnra oldu.e2 ıse gebelık hormonu asılama yapılabılmesı ıcın yeterlılıgıne bakıyolar.

benn bilmıyorumm onuuuuu

hos aslında ben ogretmenım ama kpssyı kazanamadım bu yıl onun ıcın bır yıl daha ev hayatııııııı.

bugün daha zorduu ama yılmadan devam edecemm .bu göbeği eritmem lazımm 7 aylık hamile gibi kocaman oldu yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…