Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rabbım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah galıba sadece sabretmek gerekıyo.ve bu gunumuzede sukur etmek....

evettt kesinliklee katılıyorumm bugünümüzee binlercee şükürrr veeee RABBİM den istediğimiz tek şeyy hayırlı saglıklı bi evlattttttttttt

amnannnn helee bii onlarınnn velet lerii olsundaa siz ondan sonraa görünn nasıl degışeceklerrrrrrrrrkayınpederinin düşünmesi lazım nurcan şunlara biraz para veremde tedavi olsunlar dieeeeeee
hele bir satılsınn ev onlarr düşünmese ben onlara bir güzell düşündürürümmmm anladınız siz onuu
cnmm eşim izin vermedii tek gitmemee az önce telefon ettim cumartesi doktor ordaa giderizz dediii benimkii maşallahh markete bile gitmeme karışırrrrrr cumartesii gidicezzz inşallahhhhh
iyi hade bakalım bu zamana kadar beklediniz bekleyin biraz daha
valla mukemmelsın.sabah sabah ıyı enerjı pekı faydası var mı?
daha dün bir bugün iki canımm faydasını göremedim daha ama görecek gibiyimm ..çünküü dünden berii göbek bölgemde karmp şeklindee bir ağrı varr yağlarr parçalanmış olabülürrr

bennn güzelll yerdee yaşıyorumm yaaa istanbul

kesınlıkle cok guzelllllll.....ıste tedavı sırasında buyuk sehırde yasamanın avantajı cok fazla bızım gıbı zorlanmıyorsunuzdur? secenek tekkkkkk...cozum tekkkk... care yokkkkk :2::2::2::2:

amaa burdadaaa büssürüü hastanee varr hangisi daha iyii hangisii daha güzel onun mu doktoru daaha ıyı bunun muu kafa yıı çok karıştırıyooo amaa tek seçenekten iyidirr yinedeeee

amaa burdadaaa büssürüü hastanee varr hangisi daha iyii hangisii daha güzel onun mu doktoru daaha ıyı bunun muu kafa yıı çok karıştırıyooo amaa tek seçenekten iyidirr yinedeeee

ben ıstanbulda medıcana cok ıyı dıye duydum doktorları telefonda bıle bızımle cok ıyı ılgılenıyolar.

fatossssss bısı sorcam senın asılam nasıl olmutu yumurta takıbı falan? benım yumurta takıbım hıc olmuyo? sadece ıgnelerı kullanıyom 11 sonra doktora gıdıyom bakıyo sadece o kadar.senın nasıl olmustu?

hatırlattt tabii cnmm atırlatttttttt boşverr sen kocanıı onun yapmadıgınıı sen yap onlaraaaaaaa

bendee ölee dedim cnmm beklıyelımm bakalımmm cumartesiyee şunun şurasındaa ne kaldıkiiiiiiii hahahahahahhahhahahaha

bana 1 haftaa pregestan ve 5 gunluk klomen verdi yumurtlama takibii ve ardından aşılamaaa

ben ıstanbulda medıcana cok ıyı dıye duydum doktorları telefonda bıle bızımle cok ıyı ılgılenıyolar.

evett amaa benn egerr o devreleree kalırsamm çok büyük ihtimalle memoriel semra kahraman olacakkk ALLAH ımmm o devrelere gelmeden göndersin melegimiii ama tedaviyedee başlarsamm ilkinde alırım inşallah pozitifiiii hepimizzz için inşallahhhhhhhhhhh

bana 1 haftaa pregestan ve 5 gunluk klomen verdi yumurtlama takibii ve ardından aşılamaaa

ya senın klomenle oldu demek benım ıgne ıle oldu asılamam sımdı 2.asılamayı yaptırıcaz ıgnelere basladım tekrardan. bılıyormusun benım deger 0.1 cıkmıstı yanı hıc yok senın degerler nasıldı? bırde e2 degerın kactı asılam yapıldıgı gun*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…