yo daha başlamadııı 10 dakk kaldıı :92:
rabbım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah galıba sadece sabretmek gerekıyo.ve bu gunumuzede sukur etmek....
asıl senin ne işin var burdaa doktora gidecektinn güyaa
bennn güzelll yerdee yaşıyorumm yaaa istanbul
hele bir satılsınn ev onlarr düşünmese ben onlara bir güzell düşündürürümmmm anladınız siz onuuamnannnn helee bii onlarınnn velet lerii olsundaa siz ondan sonraa görünn nasıl degışeceklerrrrrrrrrkayınpederinin düşünmesi lazım nurcan şunlara biraz para veremde tedavi olsunlar dieeeeeee
iyi hade bakalım bu zamana kadar beklediniz bekleyin biraz dahacnmm eşim izin vermedii tek gitmemee az önce telefon ettim cumartesi doktor ordaa giderizz dediii benimkii maşallahh markete bile gitmeme karışırrrrrr cumartesii gidicezzz inşallahhhhh
daha dün bir bugün iki canımm faydasını göremedim daha ama görecek gibiyimm ..çünküü dünden berii göbek bölgemde karmp şeklindee bir ağrı varr yağlarr parçalanmış olabülürrrvalla mukemmelsın.sabah sabah ıyı enerjı pekı faydası var mı?
bennn güzelll yerdee yaşıyorumm yaaa istanbul
kesınlıkle cok guzelllllll.....ıste tedavı sırasında buyuk sehırde yasamanın avantajı cok fazla bızım gıbı zorlanmıyorsunuzdur? secenek tekkkkkk...cozum tekkkk... care yokkkkk :2::2::2::2:
nee mükemmelii bee oo zırtakozdaan teyyareeeeee 2 gün sonraa bırakıp gelirrrr
amaa burdadaaa büssürüü hastanee varr hangisi daha iyii hangisii daha güzel onun mu doktoru daaha ıyı bunun muu kafa yıı çok karıştırıyooo amaa tek seçenekten iyidirr yinedeeee
neyse kızlarr yarım saat sonra gelirimmm
hele bir satılsınn ev onlarr düşünmese ben onlara bir güzell düşündürürümmmm anladınız siz onuu
iyi hade bakalım bu zamana kadar beklediniz bekleyin biraz daha
daha dün bir bugün iki canımm faydasını göremedim daha ama görecek gibiyimm ..çünküü dünden berii göbek bölgemde karmp şeklindee bir ağrı varr yağlarr parçalanmış olabülürrr
fatossssss bısı sorcam senın asılam nasıl olmutu yumurta takıbı falan? benım yumurta takıbım hıc olmuyo? sadece ıgnelerı kullanıyom 11 sonra doktora gıdıyom bakıyo sadece o kadar.senın nasıl olmustu?
ben ıstanbulda medıcana cok ıyı dıye duydum doktorları telefonda bıle bızımle cok ıyı ılgılenıyolar.
bana 1 haftaa pregestan ve 5 gunluk klomen verdi yumurtlama takibii ve ardından aşılamaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?