Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam anlasıldı yıne kımsecıkler yok ahh ahhh kedersız nerelerdesın bak sen olmayınca bana selam verende yooookkkk...:2::2::2::2:

bizimde ailesiyle ilgili en önemli sorunumuz bu oluyo bakıma muhtaçlarsa annelerine tabiki para yardımı yapacaklar ama
maaalesef bizimkiler abartıyolar üzme kendini canım erkeklere baz şeyleri anlatmak çok zor konuştunmu olay başka yere gidiyo
hemen ailemi istemiyosun demeler başlıyo ....kör olası kargalar bula bula senin cevizlerimi bulmuş

tesekkurler fatos ben yenıyım evet hımmm daha dun tanıstık arkadaslarla adlarını karıstırıyo olabılırım sen nasılsın?

bendee iyii diyelimm iyii olalımm nurcan 11 den öncee gelmezz sanırımmm çünkü ebru ile platesi baslıyacak bizrazdan 10.30 daaa alışırsınn alışırsınnn bizdee geçtinnn oo zamanlardannnnnn sendee bebe özlemii çekıyosunn haa ahh ahhh zorr bi durumm ALLAH hepimizin yardımcısıı olsun AMİNNNNN

sende ıstıyosun demı benim tam bır yıl oldu hıcbır sorun olmadıgı soylenıyo ama...demekkı daha anne baba olmayı hak etmıyoruz.rabbım ınsallah cabuk zamanda verırı.ben 2.asılamamı yaptırıcamsen tedavı goruyormusun?

günaydınn hatunlarr
sevo kızmakta haklısınn ...maalesef eşlerimiz ailelerine bizde daha çok düşükün en azından benim eşim öyle..geçen günn bzde yine ailesi yüzünden kavga ettikk..kayınpederlerim eski evlerini satılığa çıkarmışlarr ..kayınlarıma yeni ev yapmak için...bende eşime dedimki ev satılınca bizim payımızda düşer biraz en azındann tedaviye yetecek kadar bizede versinler ..eşim açtı ağzını yumdu gözdünüü ..onların borcuu olmasa satarlarmı evii.o evde benim hakkım yokk.benim onlara ne faydam varki onların olsunn bilmem ne

benımdee evlenelı 4 sene oldu ama 3 senedırr korunmuyoruz 2 kere aşılama yaptırdım negatif sonuç aldım benımde sorun esımdeee ahhhh çekmekten başkaa bişeye yaramıyooo bu ay adetım geçeli 7 gün oldu ama ne gelen var ne giden bide 4 gün geçmişken test yaptım negatif sonuç aldım hadi hayırlısı demekten baska çarem yokkkkk

kızlar rüyamdaa XelifX üyemizi görüyordumm burayaa hamileyim diye uzunnn bir mesaj yazmıştıı

fatoşş bence bugün sen bizee hamile haberini vereceksinn tabi doktora gideceksenn

amnannnn helee bii onlarınnn velet lerii olsundaa siz ondan sonraa görünn nasıl degışeceklerrrrrrrrrkayınpederinin düşünmesi lazım nurcan şunlara biraz para veremde tedavi olsunlar dieeeeeee

rabbım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah galıba sadece sabretmek gerekıyo.ve bu gunumuzede sukur etmek....

kızlar rüyamdaa XelifX üyemizi görüyordumm burayaa hamileyim diye uzunnn bir mesaj yazmıştıı

fatoşş bence bugün sen bizee hamile haberini vereceksinn tabi doktora gideceksenn

cnmm eşim izin vermedii tek gitmemee az önce telefon ettim cumartesi doktor ordaa giderizz dediii benimkii maşallahh markete bile gitmeme karışırrrrrr cumartesii gidicezzz inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…