kızlar bende dün akşam ve bu sabah canım sıkkkın olarak başladım günee
eşim bayramdan beridir kaynanama harçlık verdi kiralarını ödedi sesimi çıkarmadım ama ben şirketin kasasından para harcadım paramız kalmadığından dün maaşını almış bana bırakmıştı sabah baktım baya eksik bu akşam sordum evet dedi eksik..abim bu ay kredisini ödeyemeyecekmiş zor durumdaymış aslında ayırmış tam verecekken falan filan olmuşokadar canım sıkıldıki y.odasına gittik yatmaya artık patladım tamam yarın para elinde olacak merak etme falan dedi tartıştık yattık sabahta öpmedi tabi her zamanki gibi tartışınca inanın bunaldımm başklarının yüzünden sadece bu hale geliyoruz ona buna veriyo biz ne olacz düşünmüyo tabi seyhan hesap kitap yapıyo sıkılan benimm neyse sabah sabah başınızı ağrıtmim
sabahta ne oldu bayramda annemle ceviz toplamıştık köyden annem balkona koy kurusun demişti bu sabah biş baktım poşet dahil hiç bişey yok götürmüş kargalar balkon batmışş
aramızaa hoşgeldinnn cnmm ben fatoş nasılsın bakemmmmmm haaaa bu aradaa nurdan deilll nurcan kedersizzz
tesekkurler fatos ben yenıyım evet hımmm daha dun tanıstık arkadaslarla adlarını karıstırıyo olabılırımsen nasılsın?
bendee iyii diyelimm iyii olalımm nurcan 11 den öncee gelmezz sanırımmm çünkü ebru ile platesi baslıyacak bizrazdan 10.30 daaa alışırsınn alışırsınnn bizdee geçtinnn oo zamanlardannnnnn sendee bebe özlemii çekıyosunn haa ahh ahhh zorr bi durumm ALLAH hepimizin yardımcısıı olsun AMİNNNNN
tamam anlasıldı yıne kımsecıkler yok ahh ahhh kedersız nerelerdesın bak sen olmayınca bana selam verende yooookkkk...:2::2::2::2:
sende ıstıyosun demı benim tam bır yıl oldu hıcbır sorun olmadıgı soylenıyo ama...demekkı daha anne baba olmayı hak etmıyoruz.rabbım ınsallah cabuk zamanda verırı.ben 2.asılamamı yaptırıcamsen tedavı goruyormusun?
anammmmm kıss nurcann ne işin varr senınn burdaaaa gitttt birazdqan platesin başlıyacakkkkk
olurmu öyle şey canımm kızların işi var o yüzden sana cevap yazamadılarr
günaydınn hatunlarr
sevo kızmakta haklısınn ...maalesef eşlerimiz ailelerine bizde daha çok düşükün en azından benim eşim öyle..geçen günn bzde yine ailesi yüzünden kavga ettikk..kayınpederlerim eski evlerini satılığa çıkarmışlarr ..kayınlarıma yeni ev yapmak için...bende eşime dedimki ev satılınca bizim payımızda düşer biraz en azındann tedaviye yetecek kadar bizede versinler ..eşim açtı ağzını yumdu gözdünüü ..onların borcuu olmasa satarlarmı evii.o evde benim hakkım yokk.benim onlara ne faydam varki onların olsunn bilmem ne
benımdee evlenelı 4 sene oldu ama 3 senedırr korunmuyoruz 2 kere aşılama yaptırdım negatif sonuç aldım benımde sorun esımdeee ahhhh çekmekten başkaa bişeye yaramıyooo bu ay adetım geçeli 7 gün oldu ama ne gelen var ne giden bide 4 gün geçmişken test yaptım negatif sonuç aldım hadi hayırlısı demekten baska çarem yokkkkk
yaaa valla dedımkı bızımkısı olmazsa bana selam verende yok derken karsıma fatos cıktı. sagolsun.bu arada platsın bıttımıfotosdan tıyo aldımda
kızlar rüyamdaa XelifX üyemizi görüyordumm burayaa hamileyim diye uzunnn bir mesaj yazmıştıı
fatoşş bence bugün sen bizee hamile haberini vereceksinn tabi doktora gideceksenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?