Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağolasın canım bundan sonra daha da çok içicem...

ben en son 220 okuyup nevbahara bağışladım şimdi hasta olduğum için bıraktım tatlım toplam 920 okudum yani

tamam canım nevbahara okuduğunu yıldıza devrettik onun eksiği vardı çünkü ozaman senide okudu diye ekleiyorum listeye
bir eda kaldı galiba okumayan birde sevda dimi arkadaşlar

Nevom sen geçen hafta bir dua yazmıştın aklındaysa tekrar yazarmısın hani şu cuma öğle saatinde okunan dua

kim bu duayı cuma günü hangi vaktide 100kez okursa duası kabul olur

lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel ikram

tamam canım nevbahara okuduğunu yıldıza devrettik onun eksiği vardı çünkü ozaman senide okudu diye ekleiyorum listeye
bir eda kaldı galiba okumayan birde sevda dimi arkadaşlar

benide okundu yap canım 80 tane kaldı minibüste eve giderken okurum delikafadulden

iremcim44
Papatya

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Eğitimci
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Sep 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kizlar benim transferimin oldugu gün yemeyecegim yiycekler arasinda ananasta vardi, cok ilginc simdi siz ananas tutunmaya yardimci oluyor diyorsunuz, ama ben yurt disindayim ve yenilmemesi gereken gidalar arasinda ananas geciyordu, siz bu ananas yenilmesi konusunda nerden bilgi aldiniz '?
doktorun yememi tavsiye ettigi seysler ise domates ve balik ton baligida olabilir

kızlar bakın ne buldummmm
ben transferden sonra ananas yemicem heralde....

nasılsınız? bugün bendee bi gerginlik var neden bilemiyorum eşim seslendiğinde bile sinirleniyorum ilaçlardan olabilirmi acaba

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500 OKUDU
bulut.........500OKUDU
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500 OKUDU
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444

yıldız için
nevo............500 OKUDU
kedersiz.......500 OKUDU
ipek.............600 OKUDU
kedersiz.........200OKUDU
jollita..............300OKUDU
sevdanehri........300OKUDU
tuyaneda..........1000OKUDU
yıldız.............344 OKUDU
nazraca..........700 OKUDU
toplam 4444
YARRABİM GÜL VE ULDUZ ARKADAŞIMIZA OKDUĞUMUZ BU SALAVATI TEFRİCİYE DUASINI KABUL EYLE:Saruboceq: İKİ ARKADAŞIMIZADA HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR NASİP EYLE YARRABİMM:Saruboceq: EN KISA ZAMANDA İKİSİNİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜR :Saruboceq:TEDAVİLERİNİ EMEKLERİNİ BOŞ ÇEVİRME YARABBİM :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
s.tuğba için

nevo.......500OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767OKUDU
yıldız...........300
nazraca ........220 OKUDU
jollita ..........200
s.tuğba.......450
komşu:)........300
ipek ............200 OKUDU
kedersiz.......200
toplam.3837kalan.607

Son düzenleme:
edacım senınkılerde bıttıyse eklıyeyım senıde lısteye nevbahar ve yıldızın bıttı tuĞba arkadaŞımızın kaldı

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, emineu, iipekk34+, kedersiz56+, sevdanehri54+, tuyaneda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…