Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ıŞyerımdekı bılgısayarda resmım yok nurcancım babamlara gıdınce koyarım denk gelırsek olurmu...

nagişim maşallah çok hoş bir bayansın kaşın gözün çok güzel saçlarda ayrı bir güzel :=))

canlarım ben şimdi hastaneye gidip tahlil sonucumu alcam daha sonra resmimi koyarım bende şimdilik hepinizi öpüyorum kocaman

Nevom benim eşimde resim yasağı getirdi bizde facebook ta yasak her ikimizde
kullanmıyoruz

aynen canım
geçen gün bi haber izledi tv.de...facebook ta paylaşılan resimleri özellikle küçük çocuklarınkini fotomontajla kötü niyetli sitelerde kullanıyolarmış...
ben facebook sevmiyorum zaten hesabım yok.

aşkolsun canım valla kızıyo....
ama ben ondan gizli bi şey hiç yapmadım yapmam da
hem neden göstermek istemim ben çirkinmiyim annaa hassaslaştım bak yineee klava:
tamam canım zaten ben neden ısrar ediyorsam
ben eşimden gizli yapayorum maalesef

off sayfalar artmış ben yokken yani burdaydımda bakamadım kaydirigubbakcemile2
yeni listelerde hazırlanmış kedersizim yalnız tarih koy başlarına hafta aralığınıki karışıklıklar olmasın olumunekankayizsmile
nevom bol bol su iç demelerinin nedeninş bende şöyle biliyorum kullandığımız ilaçlar böbrekleri çok etkiliyo böbrek yetmezliği falan Allah korusun buna yol açıyo o yüzden titizlikle uyarıyolar bol bol su iç diye zaten vucutta çok susuyo ben çok susuyodum günde 3 lt den fazla içiyodum normalde bir bardak bile içmem bilmiyorumkismile

bende 26 yaşındayım şekerler

Nevom sen geçen hafta bir dua yazmıştın aklındaysa tekrar yazarmısın hani şu cuma öğle saatinde okunan dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…