- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kızlar paşa uyandı bu arada ben bir türlü fırsatını bulup egeye hem bebek mevlütü hemde sünnet mevlüdü okutamadım
inşallah bu mevlüt bütün sıkıntılarının sonu olur ...geçen hafta bnede mevlğte gittim ikramlar çok hoşuma gitti
kısmet olursa bende mevlütümde öyle düşünüyorum önce pilavla salata ve ayran ikram edildi sonra çayla
kurabiye kek şekerpareli bir tatlı tabağı ikram edildi çok beğendim
[sıze=3]ya rabbi[/sıze]
[sıze=3]dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.[/sıze]
[sıze=3]benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle[/sıze]
[sıze=3]rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan[/sıze]
[sıze=3]var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü [/sıze]
[sıze=3]ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et [/sıze]
[sıze=3]ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]allahım güzel arkadasımız seval e katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.[/sıze]
[sıze=3]arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]vel-hamdülillahi rabbil-alemin[/sıze]
saol bidenemmm seninde karnın böle şişsin inşalahh quuzummmmmmelikemm cnmm karnınn öleee çirkinn hiçtee durmuyoo üstünee üstelikk ahrikaa duruyoo ALLAH nazardan saklasınnn siziiiii maşallah supanallah sizeeeeeeekıskanannn görümcen çatlasın emiiii
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
ftsedp,duru81,
ahh durumm ahhhhh işlerr bittiii bidee bu satte bizlee uğraşıyonn halaaa ALLAH razı olsunn cnmm senden deee hakkını helall ettt ben kaçarr byyyy
çok saol aplamm wala akşamdanberi keyfim yerine geldiii çok saolunn ya keşke önce koysaydımmmmgünaydın hayırlı cumalar ...melike göbüşün çok güzelhiçte dediğin gibi kilolu değilsin hamilesin olur o kadar
doktor biraz abartmış bence
cuukkk datlısın diyen ağzını kocişin yesin emii saol datlumm benimmmmmmgünaydın kızlar
çekiliş yapılmış hadi bakalım cok heyecanlandın bende
25 aralıkta gönderelim demişsiniz benim için uygun
1 de misafirlerim gelecek sabahtan beridir ayaktayım anca bitti işlerim ikramlarım
melikecim cok yakışmış hamilelik hiçte kilolu değilsin cuukk datlusun
ipeğim nasılsın bebiş nasıl
kedersiz de cıkmış herhal
bütün kalbimlee aminnnnnnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM TUĞBA VE SİNAN KARDEŞİMİZEE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..EVLERİNE HUZUR.MUTLULUĞU EKSİK ETME...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
kıs datlum hadi hayırlsıı bencve coçacazzyokkk cnmm aynıı nee gelen varr ne gidenn yarın doktoraa gidecemm ALLAH kısmet ederseeeee
aa mevlütü mü var tubişimin Rabbim kabul etsin bene haftaya cumayı alıyım diyok bakalımmTuğbişin mevlütü nasıl geçiyodur acabaa ..keşke hep birlikte olsaydık orada ne güzel olurdu
kızlar paşa uyandı bu arada ben bir türlü fırsatını bulup egeye hem bebek mevlütü hemde sünnet mevlüdü okutamadım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVAL E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
amam sende böyle konuşunca bizde üzülüyoruzz ..olumlu düşün canımm çıkar aklındaki negatif düşünceleriyaaaa ama niee ölee diyosunuzzzz gerçekten çok üzüldüm farkındaa deilsinizzzz
yaa bize 2 lahmacun yetmezdi nurcanım o yüzden mevlüte çağırmazdı bizi yada tuğbiş kaş göz yapardı az yiyin diye :))
ya bu arada smileler nerde
bende soracaktım quzuu gıYA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVAL E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
sevdanehri54 ftsedp tosti bynkutluay+ duru81+ Kedersiz+ xelifxx tarfil
MAŞALLAHHHHH
YA RABBİ
melikemmm hoşşgeldınnn saoll saoll bıdanemm inşallahhhhh dedıgınnnn gıbıdırrrr
amam sende böyle konuşunca bizde üzülüyoruzz ..olumlu düşün canımm çıkar aklındaki negatif düşünceleri
pattt die çıkarsam kızmayın bana olar mıı kocişi bekliyorummm o gelsin hazırlanıyım çıkcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?