Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

veli toplantısı var güzelcim yani sıkkın bıkkın böğ bir gün olacak.sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu senin yoksa daha var mı

tamam anladım ben şube adresi veririm en garanti öyle,telden ararlar ya da mesaj atarlar ghider alırım.kime verdin adresi

KIMSECIKLER YOOOOOK BENDE MUJDE WERECEKTIM CANLARIM NEYSE SONRA WEREYIM BU MUJDEYII

Son düzenleme:
KIMSECIKLER YOOOOOK BENDE MUJDE WERECEKTIM CANLARIM NEYSE SONRA WEREYIM BU MUJDEYII
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm sen nerelerdesin beeee ciddimisin ?????????????????? ay çokkkkk sevindim yaaaa tebrikler :92: gözün aydın ee kaç haftalıksın ? dr a gittinmi ? kese gördünmü ? belirtileerin , şüphelerin nelerdi ? yılbaşı bebişi ohhhhhhhhhhhhhhhhhh Rabbim sağlıklı ve sıhhatli hayırlı evladını kucağına almayıda nasip etsin inşşşşşşşşşşş

canlarr slmmmm bennn şimdiii testtt yaptımm cee 2. çizgiii çokk hmndee çokk silikk çıktıı ama 2. çizgii varrr yarınn olmakk bilmiyecekk benimm için inşallahhhhhhh hamileyimdirrrrrrrrrrALLAH ım sen büyüksünn RABBİM bana bu acizz kulunadaa nasip ett buu mutluluğuu vee burdakii bütünn arkadaşlarımaa

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ftsedp,Kedersiz+,sifaa+, kıslarr nerdesinizzz yaa hadii konuşunn benlee nee olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heycandann ölmekk üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…