oooh valla ne güzel datlum bu havaların tadını çıkarmak lazım haftaya bozucakmışhımmmmm bizde bugün piknik yapmaya karar verdik 2 aile gidecegiz havalar güzelken bir mangal yapalım dedik bu havalari bır daha zor buluruz
bende düşünüyorum ne alsam diye az cok karar verdim gibi daha cok var 25. göndereceksek vakit cok
nurcanım 25 diye duydum aslında bencede iyi hemde ay sonuna yakın neyse bende senin gibi başlıyım gezinmeyehımm iyi hade bakalımm iyi gezmelerr diliyorum şimdidennn burda da havalar güzell özellikle bugünn hava güneşli bahar ayındayız sankii :)
valla her an tarihhi erkene alabilirzz belli olmaz bizim kızların işi ,ben hediyelerimi alayımda
canım benim üzülme hiçslmm kıslarrr benn geldimm dünyamm başımaa yıkıldıı sabah kalktıgımdaa testt o kadarrrr belirgindikii anlatamamm silikliğii gitmiştii vee sbahh dedimkii evet meleğim benlee amaa yok iştee yok kan sonucu1.0 çıktıı konuşacakk hattaa yazacakk hiç halim yokkk doktorrr bana medikal parktaa bi doktorr adı verdii vee orayaa git başlaa dediii ALLAH kısmett edersee bu adet deildee bi dahakinee başlıyacazzzzzzzz ALLAH yardım cımızın olsun bu ayy adet geciktiğii içinn iyi kalitede yumurtaa olacagınıı sanmıyorum ve o yüzden bidahaki ayy inşallahh meleğim benlee olurrrrr aglamaktann gözlerim kapanıyoo byyyyyy
canım ALLAH kabul etsin mevlütünü inşallah sendende razı olsunslm canlarım aklımda yazacak çok şey varken büyük bi şokla unuttum herşeyi yaafatoş preseed kullanmıştı ben kesin hamile diyodum nasıl şoktayım anlatamam..canım melek yüzlüm sakın üzüme sıkma canını hayırlısı olsun tatlım dualarımız bigün yerini bulucak inan buna...
fkrdmr hamileymiş tebrik ederim senin adına sevindim canım allahhayurlısıyla kucağınııza almayı nasip etsin...
eveeet mevlüt bitti üzerimden büyük yük kalkmış gibiyim inanın çook güzel geçti tef le mevlüt okudu hoca ilkkez bölesini gmrdüm umduğumdan fazla kalabalık oldu ikramlıklar yetmedi tekrar tekrar istedik allah kabul etsin inş.azıcık gerildim boşboğaz komşu dırdırına ama esgeçtim her gelen hayrolahamşilemisin ne mevlütü dedi yok deyince olmadığını dile getirip durdular bana sormadan heömde amaaaaan artık düşünmüyruz diyemiyprum çünkü inanan yook
çekiiş yapılmış ama hoş görün ben nerden adres alıcam nereye adres vercem birde bana çıkan kişi bilmicek bana çıktığını galiba dimi...
öperim şimdilik hepinizi haaaa az daha unutuyodum allahım sizerden razı olsun dualar okunmuş amin deyiverem ağzınıza yüreğinize sağlık...
dün hocayı ayrı odaya alıp anlattım durumu niyetim bu dedim bide bizde bu durumda 15 16 kişi var dedim dualarında onlarada yer ver inş.dedim hoca ne dedi biliyonuzmu sizin ailede ırsi bi durum o zaman genetiklere baktırın dedi
canım erkekler bizim gibi sabırlı değiller en ufak bi şeyde hemen yansıtırlar napalım biz alttan alıcaz üstlerine gitmicez başka çaresi yok en azından benim için öyle geçerli çünkidün eşimin DOĞUM GÜNÜYDÜ...CANIM eşim 35 yaşına bastı..AKŞAM doğum gününü kutladım bir pasta alırım müzik açarım neşeyle mumları üfleriz foto.makınasını otomatiğe alıp bol bol resim çekiniriz..ama hep matrak bi şekilde...dün akşam öle olmadı ...sabah kalktım eşim yoktu işe gitmiş bende tel.den aradım doğum günün kutluu olsun die içten içten sevinerek kutluodum ...eşimin tatsız sesiyle çok kötü oldum..bana dedi ki:<<ben doğum günü felan istemiorum..çok mutsuuzum bana kutlama yapma hediye alma....>>düşünebiliomusunz tavra bakın ..bu zamana kadar benden sabırlı eşimin görüorum ki artık sabrı tükenmiş bana çatmaya başladı hadi bakalım hayırlısı...ben yinede akşam hazırlandım çok güzel bi masa hazırladım saçımı gündüzden fönletmiştim mevlüt vardı oraya gitmiştim..akşama da kolaylık oldu çok da güzel giyindin süslendim ..eşimi odaya çağırdım görünce sewindi sadece beni üzmemek için yalancıktan üfledi dilek bile tutmadı her zaman uzun uzun dilek tutardı.öylesine geçiştirdi anlayacağınız ..fotoğraf çekndik ama oda ölesine yüzü gülmez gülse de yapmacık çok belli!!olsun ben yine de o resimleride albümüme koyacam bebeğim olduğu zaman kutladığımız doğum gününde beni ne kadar kırdığını o zaman kanıtımla beraber söleyecem..geçen sene de dedim ve bu senede diorum her senede diecem inadına taa ki bebeğim olana kadar....((((inşallah seneye ki doğum günlerimizi çocuğumuzla-çocuklarımızla kutlamak dileğiyle...)))))
sakin ol yavru kuş nereye gitti toce aaa topla kendini höşt hişt salma salma
yapma böyle datlum yaaaaaLütfen bak bende bugün çok kötüydüm ama inan üzülmek çare olmuyo ağla ağla kendini heba ediyosun
hayırlısı olsun napalım hayal kırıklığı çok kötü ama elden bişe gelmiyo allahın izniyle herşey olur canım
saoll cnmm aama söz veremiyecemm senin aklın burda kalmasın kib byyyyyyyyyybenim çıkmam lazım tatlişler kendinize iyi bakın
fatoş ağlamak yok tamammı anlaştıkmı datlum bak kendine gel olarmı
şimdi bende başlarım ha zaten ucunda duruyo
aklım sende kalıcak yaaaaaaaa
napalım şeker benimkide öyle umursamıyo doktora gidelim diyom olmazmış yılbaşından sonra gidicekmiş tabi sorun bende yaolmuyoo olmuyoooooo olmuyoooooooooo kocada çektii gittii arabaa peşinee bugün yanımdaa olmasıı gerekirkennn
ahh nerdee bendee o güççç nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesöslüm benim bitanem yavru kuşum minik civcivim üzülme nooolur her şey bizim için acı da sevinç de arabbim dermansız dert vermesin evet umutlanıp hayal kırıklığına uğramak çok acı ama her zaman böyle imtihanlarımız olsun daha acısı olmasın inşallah.sen en iyisi bir daha direk kan testi yaptır annem hiç riske atma için rahat etsin.o güzel göslerine yazık ağlama artık.canım söslüm beniiiim daha tüçücüksün seeeen sabırsız olma emi
aynen datlum tut kız şunufatoş önce bir kendine gel git elini yüzünü yıka hemen kolonya dök bileklerine kokla azıcık.Allah aşkına cenaze mi çıktı evden hayat devam ediyor toceye niye kızıyorsun tamam kötüsün yanında olması gerekir ama o zaman iyice kendini yıpratacaksın aynen onu da hayata kaldığın yerden devam edcekesşn bu ne böyle yapma nolur bak kızıcam ama.kuzucum hepimiz yaşıyoruz benzer şeyler ama kendimizi her seferide harab edersek sonrasına ne moralimiz ne gücümüz kalır.şimdi hemen kendini topla hatta bi abdest al kuran falan oku ferahlarsın.sanki 40 yaşına gelmiş tüm umutları sönmüş bedbaht çaresiz bi hatun gibi davranıyorsun.saçmalama artık söslü manyağı seni valla sallıcam şimdi tokadı he :95:
napalım şeker benimkide öyle umursamıyo doktora gidelim diyom olmazmış yılbaşından sonra gidicekmiş tabi sorun bende ya
fatoş önce bir kendine gel git elini yüzünü yıka hemen kolonya dök bileklerine kokla azıcık.Allah aşkına cenaze mi çıktı evden hayat devam ediyor toceye niye kızıyorsun tamam kötüsün yanında olması gerekir ama o zaman iyice kendini yıpratacaksın aynen onu da hayata kaldığın yerden devam edcekesşn bu ne böyle yapma nolur bak kızıcam ama.kuzucum hepimiz yaşıyoruz benzer şeyler ama kendimizi her seferide harab edersek sonrasına ne moralimiz ne gücümüz kalır.şimdi hemen kendini topla hatta bi abdest al kuran falan oku ferahlarsın.sanki 40 yaşına gelmiş tüm umutları sönmüş bedbaht çaresiz bi hatun gibi davranıyorsun.saçmalama artık söslü manyağı seni valla sallıcam şimdi tokadı he :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?