Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIMSECIKLER YOOOOOK BENDE MUJDE WERECEKTIM CANLARIM NEYSE SONRA WEREYIM BU MUJDEYII

desdurr bismllahhhhh ne oluyoo kızlarrr hamile haberlerini çifter çifter alıyoruzz maşallahhhhh
fatoşş ben senin hamile olduğuna adım gibi emindim zatennn canımm yaaa çokk sevindimm bir yandanda duygulandımmm Allahımmm tamamınada erdirsin canımm benimm çok çok tebrik ederimmm
demekki doktorun bir bildiği vardıı iyiki tedaviye başlamadınn o zorlu yollardan geçmedin canımm sabrın sonu selamet demişler .Rabbim bu özlemii tez vakkitee bizim içinde dindirsinn ..Allah yüzünü hep güldürsünn fatoşum inan şuan içim içime sığmıyorr ne kadar çok sevindiğimi anlatamammmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ciddi misin fatoşşşşşşşşşşşşşş inş....... yarında hamileyimmmmmmmmmmmmm dersin bacım banada hamilesin gibi geliyor cook sevindim

hastanede kan vermiş negatf çıkmışş
şu kahrolasıcaa testlerr bazen böyle yanıltıyoo iştee

cok üzüldüm gerçekten bende cok inanmıştım hamile olduguna cok doğru söylüyorsun kedersizim insan adet oldugunda bu kadar üzülmüyor ama hamile moduna girmeye başlayınca cok kötü oluyor ben korunmayı bıraktıgım ilk ay 10 günün gecmişti kesin hamileyim diyordum eşim bişey yaptırmıyordu ama kırmızılar gelince ne kadar cok aglamıştım ilk ayım olmasına ragmen allah arkadasımızın gönlüne göre versin inş. önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bebişi sen nasılsın kedersizim

aynen dediğin gibi .hamile olduğuna kendine inandırdığın zaman ve bu tam tesri çıktığı zamann nasıl bir yıkıntı olduğunu hepimiz yaşadık ve biliyoruzz inşallah fatoş bunu kısa zamanda atlattır

çok şükür iyiym canımm birazdan eşimle dışarı çıkacazz ..çekilişte bana çıkann kurbanıma hediyemide alayım diyorum aklımda bişey yokk aslındaa gidip göz gezdirecem içimee sineni alacam artık

hımmmmm bizde bugün piknik yapmaya karar verdik 2 aile gidecegiz havalar güzelken bir mangal yapalım dedik bu havalari bır daha zor buluruz
bende düşünüyorum ne alsam diye az cok karar verdim gibi daha cok var 25. göndereceksek vakit cok

hımm iyi hade bakalımm iyi gezmelerr diliyorum şimdidennn burda da havalar güzell özellikle bugünn hava güneşli bahar ayındayız sankii :)

valla her an tarihhi erkene alabilirzz belli olmaz bizim kızların işi ,ben hediyelerimi alayımda

Son düzenleme:

dogru diyorsun kedersizim bunların sagı solu belli olmuyor bende hazır edeyım
evet fatoş gelmiş

slmm kıslarrr benn geldimm dünyamm başımaa yıkıldıı sabah kalktıgımdaa testt o kadarrrr belirgindikii anlatamamm silikliğii gitmiştii vee sbahh dedimkii evet meleğim benlee amaa yok iştee yok kan sonucu1.0 çıktıı konuşacakk hattaa yazacakk hiç halim yokkk doktorrr bana medikal parktaa bi doktorr adı verdii vee orayaa git başlaa dediii ALLAH kısmett edersee bu adet deildee bi dahakinee başlıyacazzzzzzzz ALLAH yardım cımızın olsun bu ayy adet geciktiğii içinn iyi kalitede yumurtaa olacagınıı sanmıyorum ve o yüzden bidahaki ayy inşallahh meleğim benlee olurrrrr aglamaktann gözlerim kapanıyoo byyyyyy

fatoşumm canımm üzülme desemde biliyorum üzüleceksinn insan ister istemz üzülüyo biz bile bu kadar sevindikten sonra sonuçcun böyle çıkması bizi çok üzdü..hakkında hayırlısı buymuşş demekki bizim bebekler nazlı ve inatçı olacak bellii şimdidenn annelerini üzüyorlar..canımm lütfenn güçlü ol ve önüne bakk daha fazla beklemek seni üzeceksee tedaviye başla istersenn ama sakin bir kafaylaa düzgünn bir moralle başla..

canımm yaaa hepimizz inanmıştık senin hamile olduğunaa ama hayırlısı buymuş ne yapalımm umutlarımız gelecek aya artık herşey gönlünce olsunn canımm

canım seni cok iyi anlıyorum ama güçlü olmalısın kedersizinde dediği bebeğin nazlı olacak herhal şimdiden belli allah büyük ben cok inanıyorum bebişin en kısa zamanla senınle olacak üzme kendini bosuna yıpratma sana bişey katmayak aglamak

güle güle kedersizim bende cıkıyorum namazı kılımda cıkalım
tugbiş senlede kaonuaşamadık cok öpüyorum
fatoş allaha emnaet ol kuşum üzme kendini tamammıııı

slm canlarım aklımda yazacak çok şey varken büyük bi şokla unuttum herşeyi yaafatoş preseed kullanmıştı ben kesin hamile diyodum nasıl şoktayım anlatamam..canım melek yüzlüm sakın üzüme sıkma canını hayırlısı olsun tatlım dualarımız bigün yerini bulucak inan buna...
fkrdmr hamileymiş tebrik ederim senin adına sevindim canım allahhayurlısıyla kucağınııza almayı nasip etsin...

eveeet mevlüt bitti üzerimden büyük yük kalkmış gibiyim inanın çook güzel geçti tef le mevlüt okudu hoca ilkkez bölesini gmrdüm umduğumdan fazla kalabalık oldu ikramlıklar yetmedi tekrar tekrar istedik allah kabul etsin inş.azıcık gerildim boşboğaz komşu dırdırına ama esgeçtim her gelen hayrolahamşilemisin ne mevlütü dedi yok deyince olmadığını dile getirip durdular bana sormadan heömde amaaaaan artık düşünmüyruz diyemiyprum çünkü inanan yook

çekiiş yapılmış ama hoş görün ben nerden adres alıcam nereye adres vercem birde bana çıkan kişi bilmicek bana çıktığını galiba dimi...

öperim şimdilik hepinizi haaaa az daha unutuyodum allahım sizerden razı olsun dualar okunmuş amin deyiverem ağzınıza yüreğinize sağlık...
dün hocayı ayrı odaya alıp anlattım durumu niyetim bu dedim bide bizde bu durumda 15 16 kişi var dedim dualarında onlarada yer ver inş.dedim hoca ne dedi biliyonuzmu sizin ailede ırsi bi durum o zaman genetiklere baktırın dedi

öncelikle mevlütünü ALLAH KABUL ETSİN CANIM...RABBİM SESİNİ DUYMUŞTUR UMARIM!!!hoca nın verdiği cevaba gelince ya nasıl güldüm anlatamam hoca lafı neresiden anlmış yahu!!!hay ALLAH...CANINI SIKMA KARDEŞİM N'OLUR bende önceleri düşünmüorum diodum ama şimdi diemiyorum çünkü gerçekten inandırıcı değil..olsun napalım sınav işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…