Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

serap sene bir yandan tut az sarsalaım şunu anca kendine gelecek dayak manyağı olmadan anlamıcak delü.Allak korusun şimdi bi düşün doktor deseydi umut yok ya da Allahım düşmanıma vermesin çaresiz bir hastalığın olaydı ya da tocenin sadece düşün bunları ve bu yaptığının abartılı olduğunu anla.üzülme demiyorum ağla açıl sıkıntını dök ama böyle ben öldüm bittim diye kendini harap etme sakın ha.Heo söylüyorum ve söyleyeceğim Rabbim derdi dertle unutturmasın.şükür diyeceksin ve dünden önceki gün nasılsan ordan devam edeceksin anlaşıldı mııııııııııı

inşallahhh söslümm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kuzucum sorun tocede diyorsun bak işte bu daha kötü ya adam belki kendini suçlu hiisediyor er kişi hissiyatını belli etmez bizim gibi salya sümüğe bağlamaz ama içi içini yer.maşallah bide sen böle yap adam iyice suçluluk psikolojisine geçiş yapsın.tam tersi o da çok üzgün ve senin yanında durusa belki kendini daha kötü hissedecek,belki kendine gücü yok seni nasıl teselli etsin.bence en doğrusu senin kendini toplayıp onun karşısına güçlü çıkman.bu ikiniz içinde daha iyi olacak.ölen yok sakat kalan yok çaresiz dert yok eee belanı arama söslüm sende artık

oyy benimmmmmm cnmm söslümmm yazdıklarındann sonraa düzeldimm aglamıyorumm artıkk inşallah yakındaa olurr bizimdee bebegimizzz ama yaa dün akşam nasıl güzell dii bütünn sorunlarım bitmiştii üstümdenn yük kalkmıştıı resmenn bügünn bütünn yük geri üstümee bindiiiiii:97:

ağlama tabi yavru kuşum tocenin gönlünüde almaya bak gelince kendine de ona da koral ver artıkın nasıl yaparsın bilmem midesine mi hitap edersin yoksa direk gönlüne mi sen düşün artık.yük bitmez bitanesi bitmeeez çok şükür halimize taşıyabileceğimiz yükler en azından bunlar. sen şimdi akşama ne yemek yaıcan söle bakalım

hımm kendine de ona da koral ver bu bahsettiğim koral moralin daha bi maksimum olanı deermişim puhaha ayh ben ölmiyim emi ne bilim işte ver sen koral ver moral ver parol ver huhaaaa rabbim bana da sen az akıl ver

KIMSECIKLER YOOOOOK BENDE MUJDE WERECEKTIM CANLARIM NEYSE SONRA WEREYIM BU MUJDEYII
ayyyyyyyyyyy çok sevindimm canım tebrik edewrim Rabbim tamamına erdirsinn kıssssssss

fatoşumm canım çikininmmm ya hayırlısı olsun bebem belki sizin için hayırlı değildii quzummm hep hayırlsıını diliyoruz Rabbimden demekki bu da sizin için hayırlı nolurr psikopata bağlayıp üzülme yazık canına da sanada tamam kolay değil yaşadıkların bi hayal kırıklığı ama eşin seni böle gördükçe inan çöküyodurr mutlu güzel evliliğinin tadınıçıkar datlumm hepsi olacak düzelecekk sen nolur o güsel yüzünü asma ağlama
Allah kabul etsinn quzucukkkkkk
baktırıvır ne var genetiklerinee aaaaaaaaaaaa:))))))
aplam sendende razı olsun quuzm benim inşalahh tez vakitte tosunun ce derr
canım benim sakın umursuz olma bak ne güsel dfüşünüyosun inşalahh bir daha ki seferee kurban olduğum yüzünüzü güldürsün

walla çok güsell dimişsin datlum aynen katılıyorumm sanaa

yemekk yapmayıı düşünmüyorummm çünküü yerimdenn kalkacakk halimm yokk başımmm tuttuu çok agrıyooo benn kocayıııı kandırıppp dışarııı çıkmayııııı düşünüyorummmm garibimm benimm doktoruuu nasıll sabırsızlıklaa bekliyoduuu heycandann bi oo yana bi bu yanaa off RABBİM yardımm et bizeee bizimmm gibii bebek istiyenn bi tanıdıkk varr onun profilinee bakıyorum 3 defa tüp yaptıı sonundaa başardıı şimdii 2. bebegi kucagındaa onun resimlerinee bakıp rahatlıyorum bi gün benimde olacak dieeee

menikem minik tankerim hoşgeldin güzel göbüş nasılsın bakalım geri sayım başladı mı.
tankerrr ben oluyorumm tabeee:)))
kıss foto yükledimmm 5330 da galibaa
başladıı datlumm doğumm rüyaları görmeyede başladım bakalım hayır olsunn quzuuu gıı korkuyorummm
sen nasılsın yavyummmmmm

olacakk datlımm çıkın dolaşın biraz eşinlee evde durma canımmm benimmm

melikemmm saoll cnmmm inşallahh yakındaa benimdee vee istiyenn herkesindee bebegii olurrrr amaa iştee aglamadanda kendini yıpratmadandaa olmuyoooo zorrrr iştee zorrrrrrrrrrr ama ALLAH yardımcımızz olsun inşallahhhhhhh

iyiyim neikem ben çok şükür bi ara zamansız kanamalar oldu acile falan gittim ciddi bişe yok yumurta çatlarken olabilir dediler öyle yani.yarın veli toplantısı var yine okuldayım yane pufff. senin ne zaman doğum söle bakim.ve nerde yımırtlıcan onu da söle

söslüm iyi düşünmüşsün dışarı çıkın valla iyi gelir sonra da güzel bi film alın cips alın çeres kola alın ıvır zıvır oturun yiyin annem

melikemmm gülee gülee cnmmm kendinee vee meleginee iyii bakkk öptüm cnmm seni üzdüysem kusuraabakma hakkını helal ettttt

melikemmm saoll cnmmm inşallahh yakındaa benimdee vee istiyenn herkesindee bebegii olurrrr amaa iştee aglamadanda kendini yıpratmadandaa olmuyoooo zorrrr iştee zorrrrrrrrrrr ama ALLAH yardımcımızz olsun inşallahhhhhhh
haklısın bitanem ne desem boş biliyorum ama ne dersem deyin sen kendinii toplayamıcan zor biliyosun qwuuzm bende yaşadım bunları kim dne derse desin birinden gidiyo birinden çıkıyoduu ama işte canım yuvan içimn kocan için aykata kalman lazım dikkat etmen lazım sağlığın gittikten sonra bebeyi napacan sağlık önemli olan dimi

.ok şükür aplam önemli bişi değilmişş inşalahh çatlasında döllensin garii kıss
ayy kıyamamm quuzm gıı pazar da okul var ha ne sıkıcı beaaaa
yavyum ben etlikte yımırtlıcam kısmet ederse Rabbim ya şubatın sonu yada martın başı oluyoo quzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…