inşallahhh söslümm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhserap sene bir yandan tut az sarsalaım şunu anca kendine gelecek dayak manyağı olmadan anlamıcak delü.Allak korusun şimdi bi düşün doktor deseydi umut yok ya da Allahım düşmanıma vermesin çaresiz bir hastalığın olaydı ya da tocenin sadece düşün bunları ve bu yaptığının abartılı olduğunu anla.üzülme demiyorum ağla açıl sıkıntını dök ama böyle ben öldüm bittim diye kendini harap etme sakın ha.Heo söylüyorum ve söyleyeceğim Rabbim derdi dertle unutturmasın.şükür diyeceksin ve dünden önceki gün nasılsan ordan devam edeceksin anlaşıldı mııııııııııı
oyy benimmmmmm cnmm söslümmm yazdıklarındann sonraa düzeldimm aglamıyorumm artıkk inşallah yakındaa olurr bizimdee bebegimizzz ama yaa dün akşam nasıl güzell dii bütünn sorunlarım bitmiştii üstümdenn yük kalkmıştıı resmenn bügünn bütünn yük geri üstümee bindiiiiii:97:kuzucum sorun tocede diyorsun bak işte bu daha kötü ya adam belki kendini suçlu hiisediyor er kişi hissiyatını belli etmez bizim gibi salya sümüğe bağlamaz ama içi içini yer.maşallah bide sen böle yap adam iyice suçluluk psikolojisine geçiş yapsın.tam tersi o da çok üzgün ve senin yanında durusa belki kendini daha kötü hissedecek,belki kendine gücü yok seni nasıl teselli etsin.bence en doğrusu senin kendini toplayıp onun karşısına güçlü çıkman.bu ikiniz içinde daha iyi olacak.ölen yok sakat kalan yok çaresiz dert yok eee belanı arama söslüm sende artık
ayyyyyyyyyyy çok sevindimm canım tebrik edewrim Rabbim tamamına erdirsinn kıssssssssKIMSECIKLER YOOOOOK BENDE MUJDE WERECEKTIM CANLARIM NEYSE SONRA WEREYIM BU MUJDEYII
fatoşumm canım çikininmmm ya hayırlısı olsun bebem belki sizin için hayırlı değildii quzummm hep hayırlsıını diliyoruz Rabbimden demekki bu da sizin için hayırlı nolurr psikopata bağlayıp üzülme yazık canına da sanada tamam kolay değil yaşadıkların bi hayal kırıklığı ama eşin seni böle gördükçe inan çöküyodurr mutlu güzel evliliğinin tadınıçıkar datlumm hepsi olacak düzelecekk sen nolur o güsel yüzünü asma ağlamaslmm kıslarrr benn geldimm dünyamm başımaa yıkıldıı sabah kalktıgımdaa testt o kadarrrr belirgindikii anlatamamm silikliğii gitmiştii vee sbahh dedimkii evet meleğim benlee amaa yok iştee yok kan sonucu1.0 çıktıı konuşacakk hattaa yazacakk hiç halim yokkk doktorrr bana medikal parktaa bi doktorr adı verdii vee orayaa git başlaa dediii ALLAH kısmett edersee bu adet deildee bi dahakinee başlıyacazzzzzzzz ALLAH yardım cımızın olsun bu ayy adet geciktiğii içinn iyi kalitede yumurtaa olacagınıı sanmıyorum ve o yüzden bidahaki ayy inşallahh meleğim benlee olurrrrr aglamaktann gözlerim kapanıyoo byyyyyy
Allah kabul etsinn quzucukkkkkkslm canlarım aklımda yazacak çok şey varken büyük bi şokla unuttum herşeyi yaafatoş preseed kullanmıştı ben kesin hamile diyodum nasıl şoktayım anlatamam..canım melek yüzlüm sakın üzüme sıkma canını hayırlısı olsun tatlım dualarımız bigün yerini bulucak inan buna...
fkrdmr hamileymiş tebrik ederim senin adına sevindim canım allahhayurlısıyla kucağınııza almayı nasip etsin...
eveeet mevlüt bitti üzerimden büyük yük kalkmış gibiyim inanın çook güzel geçti tef le mevlüt okudu hoca ilkkez bölesini gmrdüm umduğumdan fazla kalabalık oldu ikramlıklar yetmedi tekrar tekrar istedik allah kabul etsin inş.azıcık gerildim boşboğaz komşu dırdırına ama esgeçtim her gelen hayrolahamşilemisin ne mevlütü dedi yok deyince olmadığını dile getirip durdular bana sormadan heömde amaaaaan artık düşünmüyruz diyemiyprum çünkü inanan yook
çekiiş yapılmış ama hoş görün ben nerden adres alıcam nereye adres vercem birde bana çıkan kişi bilmicek bana çıktığını galiba dimi...
öperim şimdilik hepinizi haaaa az daha unutuyodum allahım sizerden razı olsun dualar okunmuş amin deyiverem ağzınıza yüreğinize sağlık...
dün hocayı ayrı odaya alıp anlattım durumu niyetim bu dedim bide bizde bu durumda 15 16 kişi var dedim dualarında onlarada yer ver inş.dedim hoca ne dedi biliyonuzmu sizin ailede ırsi bi durum o zaman genetiklere baktırın dedi
canım benim sakın umursuz olma bak ne güsel dfüşünüyosun inşalahh bir daha ki seferee kurban olduğum yüzünüzü güldürsündün eşimin DOĞUM GÜNÜYDÜ...CANIM eşim 35 yaşına bastı..AKŞAM doğum gününü kutladım bir pasta alırım müzik açarım neşeyle mumları üfleriz foto.makınasını otomatiğe alıp bol bol resim çekiniriz..ama hep matrak bi şekilde...dün akşam öle olmadı ...sabah kalktım eşim yoktu işe gitmiş bende tel.den aradım doğum günün kutluu olsun die içten içten sevinerek kutluodum ...eşimin tatsız sesiyle çok kötü oldum..bana dedi ki:<<ben doğum günü felan istemiorum..çok mutsuuzum bana kutlama yapma hediye alma....>>düşünebiliomusunz tavra bakın ..bu zamana kadar benden sabırlı eşimin görüorum ki artık sabrı tükenmiş bana çatmaya başladı hadi bakalım hayırlısı...ben yinede akşam hazırlandım çok güzel bi masa hazırladım saçımı gündüzden fönletmiştim mevlüt vardı oraya gitmiştim..akşama da kolaylık oldu çok da güzel giyindin süslendim ..eşimi odaya çağırdım görünce sewindi sadece beni üzmemek için yalancıktan üfledi dilek bile tutmadı her zaman uzun uzun dilek tutardı.öylesine geçiştirdi anlayacağınız ..fotoğraf çekndik ama oda ölesine yüzü gülmez gülse de yapmacık çok belli!!olsun ben yine de o resimleride albümüme koyacam bebeğim olduğu zaman kutladığımız doğum gününde beni ne kadar kırdığını o zaman kanıtımla beraber söleyecem..geçen sene de dedim ve bu senede diorum her senede diecem inadına taa ki bebeğim olana kadar....((((inşallah seneye ki doğum günlerimizi çocuğumuzla-çocuklarımızla kutlamak dileğiyle...)))))
kuzucum sorun tocede diyorsun bak işte bu daha kötü ya adam belki kendini suçlu hiisediyor er kişi hissiyatını belli etmez bizim gibi salya sümüğe bağlamaz ama içi içini yer.maşallah bide sen böle yap adam iyice suçluluk psikolojisine geçiş yapsın.tam tersi o da çok üzgün ve senin yanında durusa belki kendini daha kötü hissedecek,belki kendine gücü yok seni nasıl teselli etsin.bence en doğrusu senin kendini toplayıp onun karşısına güçlü çıkman.bu ikiniz içinde daha iyi olacak.ölen yok sakat kalan yok çaresiz dert yok eee belanı arama söslüm sende artık
ağlama tabi yavru kuşum tocenin gönlünüde almaya bak gelince kendine de ona da koral ver artıkın nasıl yaparsın bilmem midesine mi hitap edersin yoksa direk gönlüne mi sen düşün artık.yük bitmez bitanesi bitmeeez çok şükür halimize taşıyabileceğimiz yükler en azından bunlar. sen şimdi akşama ne yemek yaıcan söle bakalım
tankerrr ben oluyorumm tabeee:)))menikem minik tankerim hoşgeldin güzel göbüş nasılsın bakalım geri sayım başladı mı.
yemekk yapmayıı düşünmüyorummm çünküü yerimdenn kalkacakk halimm yokk başımmm tuttuu çok agrıyooo benn kocayıııı kandırıppp dışarııı çıkmayııııı düşünüyorummmm garibimm benimm doktoruuu nasıll sabırsızlıklaa bekliyoduuu heycandann bi oo yana bi bu yanaa off RABBİM yardımm et bizeee bizimmm gibii bebek istiyenn bi tanıdıkk varr onun profilinee bakıyorum 3 defa tüp yaptıı sonundaa başardıı şimdii 2. bebegi kucagındaa onun resimlerinee bakıp rahatlıyorum bi gün benimde olacak dieeee
güle güle kuzum iyi alışverişleeeer
haklısın bitanem ne desem boş biliyorum ama ne dersem deyin sen kendinii toplayamıcan zor biliyosun qwuuzm bende yaşadım bunları kim dne derse desin birinden gidiyo birinden çıkıyoduu ama işte canım yuvan içimn kocan için aykata kalman lazım dikkat etmen lazım sağlığın gittikten sonra bebeyi napacan sağlık önemli olan dimimelikemmm saoll cnmmm inşallahh yakındaa benimdee vee istiyenn herkesindee bebegii olurrrr amaa iştee aglamadanda kendini yıpratmadandaa olmuyoooo zorrrr iştee zorrrrrrrrrrr ama ALLAH yardımcımızz olsun inşallahhhhhhh
iyiyim neikem ben çok şükür bi ara zamansız kanamalar oldu acile falan gittim ciddi bişe yok yumurta çatlarken olabilir dediler öyle yani.yarın veli toplantısı var yine okuldayım yane pufff. senin ne zaman doğum söle bakim.ve nerde yımırtlıcan onu da söle
söslüm iyi düşünmüşsün dışarı çıkın valla iyi gelir sonra da güzel bi film alın cips alın çeres kola alın ıvır zıvır oturun yiyin annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?