Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500 OKUDU
bulut.........500OKUDU
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500 OKUDU
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444

yıldız için
nevo............500 OKUDU
kedersiz.......500 OKUDU
ipek.............600 OKUDU
kedersiz.........200OKUDU
jollita..............300OKUDU
sevdanehri........300OKUDU
tuyaneda..........1000OKUDU
yıldız.............344 OKUDU
nazraca..........700 OKUDU
toplam 4444

YARRABİM GÜL VE ULDUZ ARKADAŞIMIZA OKDUĞUMUZ BU SALAVATI TEFRİCİYE DUASINI KABUL EYLE:Saruboceq: İKİ ARKADAŞIMIZADA HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR NASİP EYLE YARRABİMM:Saruboceq: EN KISA ZAMANDA İKİSİNİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜR :Saruboceq:TEDAVİLERİNİ EMEKLERİNİ BOŞ ÇEVİRME YARABBİM:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ilginç yaa :uhm: birinin dediği birine tutmuyo kime inanıcaz ne yapıcaz şaşırdım kaldımm valla klava:

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

ümmühan için
sevda.....300
kedersiz..300
ipek...........100
nevo.........500
tuyaneda....100
toplam 800..kalan 3644

tuyaneda için
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500
nevo..........500
tuyaneda....100
toplam1900kalan2544
]

nazraca için
ipek.......500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100
toplam 1400kalan3044

EDA NE KADAR OKUYACAKSIN CANIM SÖLE EKLıYıM LıSTEYE

Son düzenleme:

canım şimdilik 100 yaz elimdeki bitsin gene alırım...

HAYRLI ÇOCUK VE NESıL ıÇıN KUR’AN-I KERıM’DE GEÇEN DUALAR

Ey Rabbimiz! ıkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali ımran Suresi – 38

Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.
A'raf Suresi – 189

"Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur."
ibrahim Suresi - 40

Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.)
Furkan Suresi – 74

"Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der.
(Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı)

Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti.
Enbiya Suresi – 89

"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti.
Saffat Suresi – 100

Allah c.c. isteyen herkese hayırlı evlat nasib etsin inşAllah...

kızlar yarın cuma vakti bunları da okuyalım...
araştırıp yazandan Allah razı olsun..

Oyy bu akŞam yemek derdım yok benımde kocıŞım gece gelıyo ıŞten. Bende atıŞtırcam bıŞeyler...

Rabbim okukuduğunuz her nefesin hürmetine; hepimize, burdaki bütün arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
Emeği geçen, vaktini harcayıp okuyan, okumak isteyip okuyamayan tüm arkadaşlarımdan, en başta bunu başlatan kedersizden Allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…