kızlar bir rüyam var
bu gece rüyamda iki komşum bana gelmiş ikiside hamile birde esmerce saçlı sakallı bi bey var oda balkon ve yatak odamın ışığını değişmeye gelmiş balkonuma sarı lamba takıyo yatak odama ise masmavi bir ışık taktı odamın içi maviydi yani neyse burda yakınımda sayılan bir türbe var gerçekte bendeki iki hamile hatunu alıp oranın yolunu tutuyoruz yolda grup grup topluluklarla karşılaşıyoruz kazıklarına atlarını bağlamış gruplar hamiş hatunlar yola devam ederken ben atı bağlı bi beyin yanına gidiyorum o bana bişeyler söylerken yoldan at arabasıyla geçen bi grup var bende koşup biniyorum dar bi yoldan at arabasıyla gidiyoruz ama neteye hatırlayamadım...birde rüyamın içinde güya rüya görüyormuşum rüyanın içinde efensimiz sav.yüzünü göremiyorum arkası dönük bana böyle uzun ve geniş bi sırtı varmış güya eşimde o'nun dinin dibinde oturuyo eşime mesajlar veriyodu buda rüya içinde görülen bir rüyaymış rüyamda kendime soruyorum acaba bu neye işaret bi rüyaydı diyorum sabah uyanınca inanın ağlama krizine girdim içim coştu hayırlara vesile olsun aslında bu gibi rüyalar anlatılmaz ama tutamadım işte af buyurun
ı ıııı gelmediki facedenmi attın yoksa burdanmı yani benimkide soru burdan atsan alırdım heralde faceden attıysan dün geceden buyana açmadım canım...haydi kendi adresinide ver lütfeeeennnn...aslında bulurumda senin rızanı istiyorummm heyooo şantaja bak beaatubişim sana gönderdim almadınmı şekeriimmmm
ayyy öylemi dersin inşallah duruuu senin paşan gibi bi paşam olsun sağlıkla sıhhatle inş...hayır olsun tubişim dileklerinin tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum
ayy inşallah ipem ağzın bal yesin ama diyettesin ya olmazkiiçok güzel bir rüya görmüşsün bencede anlatmasan iyiydi neyse allah hayırlara yazsın
canım bence senin dualarla içiçe olman allaha sığınman seni muradına erdircek sıkıntılardan kurtarıcak bence rüyan doğru yolda olduğunun
işareti hee birde eğer namaz kılmıyorsan namazada başla bence arkası bile dönük olsa efendimizi rüyada görmek herkese nasip olmaz
ayyy öylemi dersin inşallah duruuu senin paşan gibi bi paşam olsun sağlıkla sıhhatle inş...hayır olsun tubişim dileklerinin tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum
ayy inşallah ipem ağzın bal yesin ama diyettesin ya olmazkiiçok güzel bir rüya görmüşsün bencede anlatmasan iyiydi neyse allah hayırlara yazsın
canım bence senin dualarla içiçe olman allaha sığınman seni muradına erdircek sıkıntılardan kurtarıcak bence rüyan doğru yolda olduğunun
işareti hee birde eğer namaz kılmıyorsan namazada başla bence arkası bile dönük olsa efendimizi rüyada görmek herkese nasip olmaz
ımmm ne yapsak bu hatunu arkadaşlar neyse son dk yetiştin hadi bakalım yırttın hoşgeldin gezgen nabersinmerhabalar güzel hatunlar ben geldim yoklama alındı mı yoksa geç kağıdı alıyım
güle güleeee iyi güzel mutlu huzurlu akşamlar olsun cicimtubişim durum benim toparlanmam lazım vakit gelmiş hadi iyi akşamlar
ı ıııı gelmediki facedenmi attın yoksa burdanmı yani benimkide soru burdan atsan alırdım heralde faceden attıysan dün geceden buyana açmadım canım...haydi kendi adresinide ver lütfeeeennnn...aslında bulurumda senin rızanı istiyorummm heyooo şantaja bak beaa
olmazmı bebiiim oku bakayh lutfettin tubicik yoksam tam gün yok yazılacaktım aha aha annem ne gezgeni keşke öyle olsa valla bi leylek görsem yağışıcam kuyruğuna yoksa başka türlü bu okul varken gezmek hayal bana.şimdi de şiir dinletisi çıktı hımm aklıam gelmişken var mı şööle güzel dokunaklı şiirler aklınızda
güle güle canımm hayırlı akşamar gönüller herzaman bir tabiki ama buda benim içimden geldi :93: öpüyorum hayırlı akşamlartubişim burdan atmıştım demek gelmemiş yarın sana kurbanının adresini tekrar yollarım
ne hediyesi guzuuummmm kalplerimiz bir olsun gönüllerimiz bir olsun aşkolsun yaaa içten yapıyorum rüyanla ilgili ipeğim güzel açıklamış
minnak melike hoşgeldinnnn
ipeğim iyi akşamlar
kızlarrrrr çıkyıoruummmm
aderslerini vermeyen cicoşlarım adres ve tel nolarınızıda bana iletebilirseniz sevinirimmm
mutlu kalın sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?