Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok güzel bir rüya görmüşsün bencede anlatmasan iyiydi neyse allah hayırlara yazsın
canım bence senin dualarla içiçe olman allaha sığınman seni muradına erdircek sıkıntılardan kurtarıcak bence rüyan doğru yolda olduğunun
işareti hee birde eğer namaz kılmıyorsan namazada başla bence arkası bile dönük olsa efendimizi rüyada görmek herkese nasip olmaz

tubişim sana gönderdim almadınmı şekeriimmmm
ı ıııı gelmediki facedenmi attın yoksa burdanmı yani benimkide soru burdan atsan alırdım heralde faceden attıysan dün geceden buyana açmadım canım...haydi kendi adresinide ver lütfeeeennnn...aslında bulurumda senin rızanı istiyorummm heyooo şantaja bak beaa

çok güzel bir rüya görmüşsün bencede anlatmasan iyiydi neyse allah hayırlara yazsın
canım bence senin dualarla içiçe olman allaha sığınman seni muradına erdircek sıkıntılardan kurtarıcak bence rüyan doğru yolda olduğunun
işareti hee birde eğer namaz kılmıyorsan namazada başla bence arkası bile dönük olsa efendimizi rüyada görmek herkese nasip olmaz

Son düzenleme:
hayır olsun tubişim dileklerinin tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum
ayyy öylemi dersin inşallah duruuu senin paşan gibi bi paşam olsun sağlıkla sıhhatle inş...

ayy inşallah ipem ağzın bal yesin ama diyettesin ya olmazkiinamaz kılmıyorum allah nasip eder inş..dur sileyim o zaman rüyamı ama alıntı var nasıl silinicekki ayy nasıl boşboğazım ya ya bidaha görmezsem tüh benim seyrek saçlı kafama tüüüühhh:18:

hayır olsun tubişim dileklerinin tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum
ayyy öylemi dersin inşallah duruuu senin paşan gibi bi paşam olsun sağlıkla sıhhatle inş...

ayy inşallah ipem ağzın bal yesin ama diyettesin ya olmazkiinamaz kılmıyorum allah nasip eder inş..dur sileyim o zaman rüyamı ama alıntı var nasıl silinicekki ayy nasıl boşboğazım ya ya bidaha görmezsem tüh benim seyrek saçlı kafama tüüüühhh:18:

merhabalar güzel hatunlar ben geldim yoklama alındı mı yoksa geç kağıdı alıyım
ımmm ne yapsak bu hatunu arkadaşlar neyse son dk yetiştin hadi bakalım yırttın hoşgeldin gezgen nabersin
tubişim durum benim toparlanmam lazım vakit gelmiş hadi iyi akşamlar
güle güleeee iyi güzel mutlu huzurlu akşamlar olsun cicim

ayh lutfettin tubicik yoksam tam gün yok yazılacaktım aha aha annem ne gezgeni keşke öyle olsa valla bi leylek görsem yağışıcam kuyruğuna yoksa başka türlü bu okul varken gezmek hayal bana.şimdi de şiir dinletisi çıktı hımm aklıam gelmişken var mı şööle güzel dokunaklı şiirler aklınızda

tubişim burdan atmıştım demek gelmemiş yarın sana kurbanının adresini tekrar yollarım
ne hediyesi guzuuummmm kalplerimiz bir olsun gönüllerimiz bir olsun aşkolsun yaaa içten yapıyorum rüyanla ilgili ipeğim güzel açıklamış

minnak melike hoşgeldinnnn
ipeğim iyi akşamlar

kızlarrrrr çıkyıoruummmm
aderslerini vermeyen cicoşlarım adres ve tel nolarınızıda bana iletebilirseniz sevinirimmm

mutlu kalın sağlıcakla kalın

olmazmı bebiiim oku bak

Korkma, bu sınıf toptan kalacak
Sınavlarda hep sana yardımcı olacak
Birler, ikiler karnede parlayacak
Onlar senindir hocam, senin eserindir ancak.

Her gördüğü güzele, gel motele gidek, der
Gel hele yemek yiyek, aşna fişna edek, der
Evde karın var, desen, o evdeki yedek, der
Ne nasihat kar eder, ne düzeltir uyarı
Az gelişmiş ülkenin çok gelişmiş hıyarı

Viskiye meze yapar acılı lahmacunu
Elbisesiyle yatar, çıkarmaz pabucunu
Lavman diye kullanır nargile marpucunu
Kabuğuyla ısırır, çiğneyip yutar narı

Evdekini boşadı, çirkin diye, kart diye
Dört tane karı aldı örfümüzde şart diye
Armudun iyisini hep ısırır hart diye
Leyleği bülbül bilir, öyle orman kibarı

Kıçta çifte Baretta, elde cep telefonu
Kulaklık ağza gelir, ters tutar mikrofonu
Sütlaç yemez ekmeden üzerine kimyonu
Geceleri arşınlar beş kulüp sekiz barı

Makarena yapışı entelliğe jestidir
Hem Şopen hayranıdır, hem Mahsun'un mestidir
Zort diye burun silmek kibarlığa restidir
İnsanlık iflas etmiş, dibine ekmiş darı

Aftosuna giydirir bikini de tanga da
Evde ağır rollerde kaldırmaz palanga da
Böylesi yetişmedi Cukurbostan - Langa'da
Sandalye der oturur görse bilgisayarı

Anlatmaya çalıştım zontanın elitini
Piyasanın kurdunu, sosyetenin itini
Düne kadar kelinden ayıklarken bitini
Bugün yeşil yeşildir istifte milyarları

daha istermisin bebitomm

he heyyytt tereciye tere satıyoruz olaya bak şaire olmuş bizim yavrus amma velakin seninki mani tadında olmuş annem bizim amacımız ağlatmak duygulandırmak .az ağlıyoruz ya salya sümüpe bağlayalım dedik bir de.nabersin bakalım

güle güle canımm hayırlı akşamar gönüller herzaman bir tabiki ama buda benim içimden geldi :93: öpüyorum hayırlı akşamlar

hee ağlatmak he doğru adrestesin o zaman bak dostum bununa ilgili sana söz çok dokunaklı şiir bulucam sen bile okuamadan kapatıcan pc yi o derece dokundurucam yani...
iyi canım şükür yolunda şimdilik herşey seni sormaya gerek yok bir sor bin ah işit misalisin yani nasıl sağlığın yerindemi möhüm olan o yani

yav de get dalga mı geçiyon şaşkın valla yorgunluktan kafa bi dünya zaten sende olayı sabote etme valla bu gidişle bu tempoya yetişmem için bir iki klon olayına girmem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…