kan testi yaptır canım inşallah hamişsindirSize anlatmak istiyorum o zaman durumumu 28 kasımda hasta olmam gerekirdi ama 30 da oldum ...normalde hiç şaşmaz düzenli adet olurum..2 gün az kanamam oldu sonra kaverengi akıntım oldu 5 inde bitti..ertesi gün bel, kasık ağrılarım oldu halen devam ediyor sanki adet olucakmışım gibi dünden beride göğüslerime nadiren sızı oluyor ve 2 gündür beyaz bir ıslaklıkvar kaygan bir sıvı :44:
ıspanak yemeği yapcam canım birde çorba yaparım pratik bi çorba dünden kalma 2 adet karnıyarık varşifa bugün sizde ne yemek var bacım ben düşün düşün ne pişirsem bulamadım
menn geldimmm ipekimmm o işii hallettim sanırımmmmminşallahh istediğim gibi olur
inşallah canım istediğin gibi olur
ıspanak yemeği yapcam canım birde çorba yaparım pratik bi çorba dünden kalma 2 adet karnıyarık varbugün sonlanır oda salata yapcam bide
he canım aynen öle oldugüle güle söslüüüüm yine zamansız geldim besbelli
canımm geçmiş olsun canınımı yaktıar kıyamaaammiyi akşamlar şekerkerrrrr 2 gündür hastaneyle uğraşıyoz yarında gidecem
bebek iyiymiş çok şükür ama gebeliğe başlı bişiler yüksekmiş ve b12 ve demir adına bişi yokmuş bendee onları tamammlıcakmışızz ama ilçata veremiyorr demir ve b12 olan ilaç
anamm kollarım delik deşik olduuu delüü garıı sanki düşmamından alıyo kanııı nasıl morardıı yaaaaa
tatım sen rahatsızlığını ben çıktıktan sonra yazmışsın bugün girince gördüm kusura bakma yinede ama inanki görmedim yada benden sonra yazdın herneysee çook çook çooooooooooooohhhhhhh geçmişler olsuuuuunnnnn...şimdi iisin dimi herşey yolundadır umarım şirine seniiiay insan bi slm bi hal sorma geçmiş olsun bekliyor yani okudunuz gittiniz tubişim geldi tosti geldii fatoş geldi ama hiç bişi yazmadıı neyse yazmıcam bida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?