Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kan testi yaptır canım inşallah hamişsindir

şifa bugün sizde ne yemek var bacım ben düşün düşün ne pişirsem bulamadım
ıspanak yemeği yapcam canım birde çorba yaparım pratik bi çorba dünden kalma 2 adet karnıyarık var bugün sonlanır oda salata yapcam bide

ipemmm bendee çıkıyorumm cnmm öptüm kıb byyyyy
söslüm hoşgeldinnn cnmmmm ama benn gidiyorum optüm byyyyy

iyiyim fatmacım sen nassılsın ya sorma ben de barbunya yapıyorum ama pey bi zaman alacak gibi pişmesi halbukii ıslatıp kaynatmıştım da ama yetmemiş herhalde neyse beklesin toceartıuk napıyım.

eti pufum tatlı aşkım benim yumuuuşak tatlıııım he he nasıl bir karşılama ama böyle bir reklam vardıııııı

canımm geçmiş olsun canınımı yaktıar kıyamaaamm

ay insan bi slm bi hal sorma geçmiş olsun bekliyor yani okudunuz gittiniz tubişim geldi tosti geldii fatoş geldi ama hiç bişi yazmadıı neyse yazmıcam bida
tatım sen rahatsızlığını ben çıktıktan sonra yazmışsın bugün girince gördüm kusura bakma yinede ama inanki görmedim yada benden sonra yazdın herneysee çook çook çooooooooooooohhhhhhh geçmişler olsuuuuunnnnn...şimdi iisin dimi herşey yolundadır umarım şirine seniii

Selam datlular nasılsınız bakem akşam geldim kimseler yoktu nerelerdeydiniz kimseninde kocişi maça bakmamış benimki sağolsun maç delisi
Neyse kocişi bekliyodum nerdeyse gelir he bu arada kırmızı don muhabbeti vardı bende alıyım bari en seksisinden :78:
Neyse şekerler görüşürük sonra çekilişle ilgili bi gelişme olunca beni özelden haberdar edin he geçmişi fazla okuyamıyorum tımammı
öptüm epinisiiiiii :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…