Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi geceler kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum ne güxzel şen şakrak geçmiş bugünn keşke bende olsaydımm
esramm demek evine geçtin hoşgeldin canım artık fıursat bulkdukça giriceksin nete desene

meraba kızlar benide aranıza alırmısınız yazdığım her yer cevapsız kalıyor millet haftada 1 giriyor gördümki buranın potansiyeli bayaaa yüksek bende 11 yıldır çocuk özlemi çekmekteyim tedaviye başlıcam antalyada yaşıyorum burda gelecek tüp bebek erkezine gidenler varmı

Yastık Kafandaki Bitlerden Rahatsız Oldu Uyan da Rahat Etsin !
günaydın canım

hoşgeldin

merhaba canım hoş geldin aramıza Rabbim daha çok bekletmesin tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun için yardımcı olamayacağım :26: ama bilgisi olan arkadaşlar mutlaka cevaplarlar

teşekür ederim şifa okudum bayaaa ama sizin sorunuz nedir :78:

kadersiz beni çok etkiledin senindemi 7 senedir olmuyor sorunun nedir ne tür aşamalardan geçtin. tedavi de

1982kamer canım hoşgeldin aramıza inşalah başlıyacak olan tedavin sana hayırlı ve uğurlu gelir 11 sene çektiğin sıkıntıların son bulur ... burda bir arkadaşımız(s.tuğba) antalyada tüp bebek tedavisi gördü ama hangi merkez olduğunu bilmiyorum burda olsa sana yardımcı olurdu canım

kadersiz beni çok etkiledin senindemi 7 senedir olmuyor sorunun nedir ne tür aşamalardan geçtin. tedavi de
evet canım koskoca 7 sene geçti gerçi böyle söyleyerek sana ayıp etmiş oluyorum sende 11 senedir bekliyorsunn .Rabbim daha fazla bekletmeden göndersin meleklerimizi ...ben 2 aşılama 2 tüp tedavisi gördüm hepsi negatif sonuçlandı canım şuan hiçinde hiç bir tedavi görmüyoruzz kısmetsee 1 sene sonra tekrar tüp bebek tedavisen başlıycaz ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…