günaydın canım
Yastık Kafandaki Bitlerden Rahatsız Oldu Uyan da Rahat Etsin !
meraba kızlar benide aranıza alırmısınız yazdığım her yer cevapsız kalıyor millet haftada 1 giriyor gördümki buranın potansiyeli bayaaa yüksek bende 11 yıldır çocuk özlemi çekmekteyimtedaviye başlıcam antalyada yaşıyorum burda gelecek tüp bebek erkezine gidenler varmı
merhaba canım hoş geldin aramızameraba kızlar benide aranıza alırmısınız yazdığım her yer cevapsız kalıyor millet haftada 1 giriyor gördümki buranın potansiyeli bayaaa yüksek bende 11 yıldır çocuk özlemi çekmekteyimtedaviye başlıcam antalyada yaşıyorum burda gelecek tüp bebek erkezine gidenler varmı
merhaba canım hoş geldin aramızaRabbim daha çok bekletmesin tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun için yardımcı olamayacağım :26: ama bilgisi olan arkadaşlar mutlaka cevaplarlar
evet canım koskoca 7 sene geçti gerçi böyle söyleyerek sana ayıp etmiş oluyorum sende 11 senedir bekliyorsunn .Rabbim daha fazla bekletmeden göndersin meleklerimizi ...ben 2 aşılama 2 tüp tedavisi gördüm hepsi negatif sonuçlandı canım şuan hiçinde hiç bir tedavi görmüyoruzz kısmetsee 1 sene sonra tekrar tüp bebek tedavisen başlıycaz ..kadersiz beni çok etkiledin senindemi 7 senedir olmuyor sorunun nedir ne tür aşamalardan geçtin. tedavi de
ASLANIM KRALIÇAM arkadaşlarımmm günaydın herkese ...............
kedersiz kanki ben sana hoşgeldin dedim niye çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?