Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekür ederim şifa okudum bayaaa ama sizin sorunuz nedir :78:
5 yıllık evliyiz sorun bende canım tüplerimde yapışıklık ve tıklıydı 1 yıl oluyor laparoskopi ameliyatıyla açtırdım tüpler açık fakat fonksiyonel değiller ,kendine kendine hamiş olma ihtimalim % 5 , bu sebepten dolayı durumumuz tüp bebeklik ama halaaa deneyemedik tüp bebek yaza kadar askıya aldık bakalım hayırlısı

Yastık Kafandaki Bitlerden Rahatsız Oldu Uyan da Rahat Etsin !

oyy yesinler kedini senin günaydın canııımmmm

günaydın holgeldin

günaydın canım

hoşgeldin

ipeğim günaydın canım nasılsın bugün senle uğraşmam heeeee

günaydınnnnnnn

günaydın sultanım

ASLANIM KRALIÇAM arkadaşlarımmm günaydın herkese ...............

kızz kadersiz sen hamile değilmiydin ben seni neden hep hamile sanıorum ki......

günaydın canım bismillahhirrahmanirrahim nurcanım bak falım doğru çıkcak dimekki

hoşgeldin iyiyim sen nasılsın

benim sebepsiz kısırlık daha doğrusu bizim laparoskopi oldum ondada bişi çıkmadı 1 kere aşılama oldum tabii bunların üstünden bili 3 4 yıl geçti şimdide tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz araştırıyorum şimdilik inşallah bir kaç aya başlıcaz allahtan hepimize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar bizide yüzümüzü güldürsün artık AMİNNNN

amin canım amin Rabbim daha fazla sabrını sınamadan geliverir bebişin bu arada aynı yaşıtız

aman ne bilim kız utandım şimdi ...ama bi gariplik var bende bu aralar haklısınız kocama bile kızamıorum MELEK gibim bi kadın oldum...
ne güzel işte canım yaaaa yeni yıla aşkla giriyorsun hep aşk dolu olursun Rabbim kimsenin ağzının tadını bzmasın

ipeğim günaydın canım nasılsın bugün senle uğraşmam heeeee

günaydın sultanım

günaydın canım bismillahhirrahmanirrahim nurcanım bak falım doğru çıkcak dimekki
günaydın duru bacımm ..valla bende şaşırdım kaldımmm, hamile sanıyormuşş elif arkadaşımızz
günaydın canım hoş geldin

hoşbulduk canımm benimmm
hakkında hayırlısı canımm Allahh ne zaman hayırlıysa ozama nasip ediyorr kullarına
söyleyene değil söyletene bakmak lazım inşallah canım içine doğmuştur bizim kedersz sultan müjde verir
inşallahhhhhhhhhh nerdeeee o günlerrrrrr

Son düzenleme:

amin canım inşallah

durucuğum günaydın hoşgeldin adres mesajım geldimi canım :26: halbuki çekilişi haber verdiğinde kısa süre sonra yollamıştım gitti sanmıştım meğer gitmemiş neyse sana zahmet oluyor canım hakkını helal et

kızlar dün akşam baya bir eğlendim acunun programına gittik yeteneksiniz türkiye ...
bu acun varya çok yalaka heee her gittiği ilde seyircilere en çoşkulu seyirci sizsiniz diyormuşş
dün seyircilere dediki tanıtım yapıcam sizdee coşukulu bir şekildee ayağa kalkıpp, alkışlayaıp ,bağıracaksınız dedii ..
Allahhımmm ne insanlarr varr ne çok güldümm seyircilereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…