5 yıllık evliyizteşekür ederim şifa okudum bayaaa ama sizin sorunuz nedir :78:
günaydın canımm .aşk dizilerin başlamadımı daha
canım günaydın hoş geldin bu aralar aşk fışkırıyor sende dizlerden mi kaynaklandıkamer hoşgeldin aramıza ...
kandırma beni söylesen çıkardıı
hoşbuılduk canım nasılsınn
Yastık Kafandaki Bitlerden Rahatsız Oldu Uyan da Rahat Etsin !
meraba kızlar benide aranıza alırmısınız yazdığım her yer cevapsız kalıyor millet haftada 1 giriyor gördümki buranın potansiyeli bayaaa yüksek bende 11 yıldır çocuk özlemi çekmekteyimtedaviye başlıcam antalyada yaşıyorum burda gelecek tüp bebek erkezine gidenler varmı
günaydın canım
hoşgeldin
günaydınnnnnnn
ASLANIM KRALIÇAM arkadaşlarımmm günaydın herkese ...............
kızz kadersiz sen hamile değilmiydin ben seni neden hep hamile sanıorum ki......
günaydın canım hoş geldingünaydınnnnnnn
oyy yesinler kedini senin günaydın canııımmmm
günaydın holgeldin
ipeğim günaydın canım nasılsın bugün senle uğraşmam heeeee
günaydın sultanım
günaydın canım bismillahhirrahmanirrahim nurcanım bak falım doğru çıkcak dimekki
söyleyene değil söyletene bakmak lazım inşallah canım içine doğmuşturkızz kadersiz sen hamile değilmiydin ben seni neden hep hamile sanıorum ki......
canım günaydın hoş geldin bu aralar aşk fışkırıyor sende dizlerden mi kaynaklandı
amin canım amin Rabbim daha fazla sabrını sınamadan geliverir bebişinbenim sebepsiz kısırlık daha doğrusu bizim laparoskopi oldum ondada bişi çıkmadı 1 kere aşılama oldum tabii bunların üstünden bili 3 4 yıl geçti şimdide tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz araştırıyorum şimdilik inşallah bir kaç aya başlıcaz allahtan hepimize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar bizide yüzümüzü güldürsün artık AMİNNNN
söyleyene değil söyletene bakmak lazım inşallah canım içine doğmuşturbizim kedersz sultan müjde verir
ne güzel işte canım yaaaa yeni yıla aşkla giriyorsun hep aşk dolu olursunaman ne bilim kız utandım şimdi ...ama bi gariplik var bende bu aralar haklısınız kocama bile kızamıorum MELEK gibim bi kadın oldum...
günaydın duru bacımm ..valla bende şaşırdım kaldımmm, hamile sanıyormuşş elif arkadaşımızzipeğim günaydın canım nasılsın bugün senle uğraşmam heeeee
günaydın sultanım
günaydın canım bismillahhirrahmanirrahim nurcanım bak falım doğru çıkcak dimekki
günaydın canım hoş geldin
hakkında hayırlısı canımm Allahh ne zaman hayırlıysa ozama nasip ediyorr kullarınabenim sebepsiz kısırlık daha doğrusu bizim laparoskopi oldum ondada bişi çıkmadı 1 kere aşılama oldum tabii bunların üstünden bili 3 4 yıl geçti şimdide tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz araştırıyorum şimdilik inşallah bir kaç aya başlıcaz allahtan hepimize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar bizide yüzümüzü güldürsün artık AMİNNNN
inşallahhhhhhhhhh nerdeeee o günlerrrrrrsöyleyene değil söyletene bakmak lazım inşallah canım içine doğmuşturbizim kedersz sultan müjde verir
benim sebepsiz kısırlık daha doğrusu bizim laparoskopi oldum ondada bişi çıkmadı 1 kere aşılama oldum tabii bunların üstünden bili 3 4 yıl geçti şimdide tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz araştırıyorum şimdilik inşallah bir kaç aya başlıcaz allahtan hepimize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar bizide yüzümüzü güldürsün artık AMİNNNN
aman ne bilim kız utandım şimdi ...ama bi gariplik var bende bu aralar haklısınız kocama bile kızamıorum MELEK gibim bi kadın oldum...
öylemi daha genciz ama deilmi şu 30 umuzu aşmadan olsa bebişlerimiz ne güzel olurdu yaaaaay valla şaşırdım ama inanın ben hep hamile dio biliodum nurcan ı hayırlısı ya bnm içime doğan olur bakalım işşşaaaaaaaaaaaaalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?