Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol canım yarın sabaha kadar devam ederse dr a görüncem bende ihmal etmek istemiyorum zaten

ben diyorum benim dünüre bu aralar bir haller oldu diye
aşağıda ismi yazıyordu bişeyler yazacak diye beklerken çıkmış gitmiş
ben bu hasta halimle bile yazabiliyorsam kötükedihüso
daha şimdiden kendini bizden uzaklaştırmanın ne anlamı varki hamile kalınca sende gidersin nereye gitmek istersen kötükedihüso
yani çok kızdım bulut insan iki çift bişey yazar ya ,listeyi gördün ne kadar okuyacağını söyliyebilirdin mesela Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. tuyaneda.
2. Bulut..
3. nazraca.
4. Sevdanehri.
5. iipekk
6. kedersiz
7.ftesdp
8. umudunukaybetme
11.jollita

sabah hemen sadakasını veriyorum okuyan herkesten allah razı olsun unutamam iyiliğinizi okunacaklar listesinden en acili için şimdilik 200 alıyorum senin içinde 700 alayım şimdilik bitince alırım yine fazla der okuyamazsam vebalde kalırım bu arada ayaklarının altına sıcak su torbası koy ii gelir

Günaydın hayırlı cumalar
allahım bu mübarek günde herkesin dualarını kabul et isteyen herkese
hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et herkesin evine huzur sağlık bereket ver ya rabbim

Kedersiz geçmiş olsun canım kendine dikkat et gelene gelmeyene kafanı takma arkadaşım neyapalım gelen de sağolsun gelmeyende
nevbaharım sabah sabah kimse gelmemiş nasılsın bugün transfer ne zaman belli oldmu

ozur dilerim canim,senin sozlerini caldim,napim,icimdekileri sen soyledin,bana soz burakmadin.YARABBIM dualarimizi geri cevirme,bize hayirli bebekler nasip eyle.

canım dertler ortak olunca dilekler de ortak oluyo...duamı beğendiğine sevindim...

güzel kedersizim benim...şimdi de böbrek ha. bilirim böbrek ağrısını rabbim yardım etsin.
aynen ben de senin gibiyim her zaman bi yerim ağrıyo ama napalım canım ya Allah beterinden saklasın. elimiz ayağımız var çok şükür sen zannetmeki dert bi tek bizde var. o tvlerde gördüğümüz ışıltılı hayatları olan sanatçıların bile ne hastalıkları ne dertleri var.
Rabbim hiçbirimize dermansız dert vermesin...

yıldızcım yumurtan inşallah zamanında çatlar...ve özlemle beklediğin bebeğine kavuşursun. hepimiz kavuşuruz inşallah..[/QUOTE]

tuğbacım Allah kabul etsin seninkinide....:Saruboceq:

Günaydın hayırlı cumalar
allahım bu mübarek günde herkesin dualarını kabul et isteyen herkese
hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et herkesin evine huzur sağlık bereket ver ya rabbim

Amiiinnnnnnn

Kedersiz geçmiş olsun canım kendine dikkat et gelene gelmeyene kafanı takma arkadaşım neyapalım gelen de sağolsun gelmeyende
nevbaharım sabah sabah kimse gelmemiş nasılsın bugün transfer ne zaman belli oldmu

evet kimse yok tatlım. benim belim hala ağrıyo gece 4 defa kalktım ağrıdan anlamadım gitti yarın sabah randevum var o zaman sorucam. biraz araştırdım nette ağrı transferden sonra oluyomuş ama benim yumurta bile toplanmadı daha hayır olsun inşallah
sanırım yarın yumurtaların ne zaman toplanacağını söyler....transfer için de telefon ediyolarmış zaten. zorlu bi hafta olacak...

Hakkında hayırlısı olsun nevom inşallah çabaların boşa çıkmaz

inşallh hiçbirimizin emekleri boşa gitmez ipek.
her iğneyi yapışımda dayan az kaldı diyorum kendi kendime
öyle teselli ediyorum kendimi
sonucunu sadece Allah biliyor hep hayırlısını diledim
yine hayırlısını diliyorum

slm kizlar
kizlar oncelikle ozur gecmisi okuyamadim
napim cok heyecenliydim once size mujdeli haberi vermek istedim esimde sperm cikti
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya kizlar cok mutluyum

slm kizlar
kizlar oncelikle ozur gecmisi okuyamadim
napim cok heyecenliydim once size mujdeli haberi vermek istedim esimde sperm cikti
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya kizlar cok mutluyum

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bak gördün mü canım hadi hayırlı olsun
yaşasııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…