canim ya noldu sana boyle,ALLAH sagligina kavustursun,insallah dedyin gibi olmaz,belki biraz usutmussun,bi dr-a gorun yarin,bobrekler ihmale gelmez.nolur kendine iyi bak ,sen bize de,esine,akrabalarina en esas insallah dogucak bebeyine de lazimsin.saglik en onemlisi,nolur dikkat et kendine,sana ve diger arkadaslarima bi sey oldugunu duydugumda cok uzuluyorum,cunki sizi seviyorum canim dostlarim benimolumunekankayizsmile:içelim::1hug::1hug:
s.tuğba için
nevo.......500 OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767OKUDU
yıldız...........300 OKUDU
nazraca ........220 OKUDU
jollita ..........200
s.tuğba.......450 OKUDU
komşu:)........300 ??
ipek ............204 OKUDU
kedersiz.......203 OKUDU
nevo.............100
s.tuğba.......500OKUDU
toplam 4444 kalan
seninde tamamdır tuğbacım
ALLAH kabul etsin canım
ozur dilerim canim,senin sozlerini caldim,napim,icimdekileri sen soyledin,bana soz burakmadin.YARABBIM dualarimizi geri cevirme,bize hayirli bebekler nasip eyle.
tuğba sen gelince listeni düzeltirsin canım ben biraz rahatsızım böbreklerim çok ağrıyor .. 3 sene önce ameliayatla taş almışlardı ..yine o ağrılara benziyor galiba yine taş oluştu ..bir gün yüzü görmedim ya hergün bir yerim ağrıyor :çok üzgünüm:
evet canim ediyor,dun ultrasyona yine girdim,yumurtam catlamamis,buyumus 21mm olmus,nolur dua edin de zamaninda catlasin da bi an once bebisim gelsin,onu sevmeyi,koklamayi,elime elmayi cok ozledim...bazen dogru soyluyosun insan dayanilmaz hala geliyor,ama RABBIM yine sabrini veriyo,insallah yakinda hepimizin minik civ-civlerimize kavusuruz.:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
Günaydın hayırlı cumalar
allahım bu mübarek günde herkesin dualarını kabul et isteyen herkese
hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et herkesin evine huzur sağlık bereket ver ya rabbim
Kedersiz geçmiş olsun canım kendine dikkat et gelene gelmeyene kafanı takma arkadaşım neyapalım gelen de sağolsun gelmeyende
nevbaharım sabah sabah kimse gelmemiş nasılsın bugün transfer ne zaman belli oldmu
Hakkında hayırlısı olsun nevom inşallah çabaların boşa çıkmaz
slm kizlar
kizlar oncelikle ozur gecmisi okuyamadim
napim cok heyecenliydim once size mujdeli haberi vermek istedim esimde sperm cikti
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya kizlar cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?