canım bu hafta bana okumuyoruz gelecek hafta cuma ben ve iki arkadaşımız daha var ... bu hafta için 3 arkadaş var senin okuyacağın 200 ve 700 onlara paylaştıralımsabah hemen sadakasını veriyorum okuyan herkesten allah razı olsun unutamam iyiliğinizi okunacaklar listesinden en acili için şimdilik 200 alıyorum senin içinde 700 alayım şimdilik bitince alırım yine fazla der okuyamazsam vebalde kalırım bu arada ayaklarının altına sıcak su torbası koy ii gelir
Kedersiz geçmiş olsun canım kendine dikkat et gelene gelmeyene kafanı takma arkadaşım neyapalım gelen de sağolsun gelmeyende
nevbaharım sabah sabah kimse gelmemiş nasılsın bugün transfer ne zaman belli oldmu
saolun kızlar birazdan dr a gidecem
geçmiş olsun nurcanım...
GÜnaydın mİllet.. Mutlu gÜnler... Nasılsınız bakalım bu gÜn...
aa bak ne güzel birbirime ettiğimiz dualr kabul oluyor inşş..evet nevbaharim baslayacagiz
senin ruyan cikti
kayinvalidem sabahtan beri sana kurban oluyor
ya kizlar hepinizden allah razi olsun benim icin ailemin etmeddigi duayi ettiniz
kedersiz arkadasim benim ilk geldigim gun benim icin istihareye yatti
ya sizler hayatim boyunca tanidigim en iyi en temiz kalpli ve anne olmayi encok hak eden insanlarsiniz
ipekcigim allahim sonunda benimde yuzume guldu
nevo ben istedim allahim verdi
evet nevbaharim baslayacagiz
senin ruyan cikti
kayinvalidem sabahtan beri sana kurban oluyor
ya kizlar hepinizden allah razi olsun benim icin ailemin etmeddigi duayi ettiniz
kedersiz arkadasim benim ilk geldigim gun benim icin istihareye yatti
ya sizler hayatim boyunca tanidigim en iyi en temiz kalpli ve anne olmayi encok hak eden insanlarsiniz
ipekcigim allahim sonunda benimde yuzume guldu
nevo ben istedim allahim verdi
kızlara dra gidecem gelince görüşürüz
nevo ben gelene kadar listeyi sana devrediyorum
jolita duydun mu esimde sperm cikti
canim cok mutluyum
iyiyiz canım sen nasılsın
canım benim hep dualarımdasınız gerçekten de..
inşallah peşinden çocukta gelecek istemeye devam...
hem dilimizle hem kalbimizle...
opuyorumnanaktan
aa bak ne güzel birbirime ettiğimiz dualr kabul oluyor inşş..
ne kadar çıktı sayı
geçmişi şimdi okudum canım benim... çok sevindim allahım inşallah bebeğinide kucağna almayı nasip etsin...
canlarim benim gecmise biraz gozatim dedim ama olmadi yanlis anlamadiysam kedersiz arkadasim dr gitmis
noldu ya kotu bir durum yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?