4444 salavat-ı tefriciyye listesi
nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500 OKUDU
bulut.........500OKUDU
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500 OKUDU
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo............500 OKUDU
kedersiz.......500 OKUDU
ipek.............600 OKUDU
kedersiz.........200OKUDU
jollita..............300OKUDU
sevdanehri........300OKUDU
tuyaneda..........1000OKUDU
yıldız.............344 OKUDU
nazraca..........700 OKUDU
toplam 4444
YARRABİM GÜL VE ULDUZ ARKADAŞIMIZA OKDUĞUMUZ BU SALAVATI TEFRİCİYE DUASINI KABUL EYLE:Saruboceq: İKİ ARKADAŞIMIZADA HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR NASİP EYLE YARRABİMM:Saruboceq: EN KISA ZAMANDA İKİSİNİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜR :Saruboceq:TEDAVİLERİNİ EMEKLERİNİ BOŞ ÇEVİRME YARABBİM :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
s.tuğba için
nevo.......500OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767OKUDU
yıldız...........300
nazraca ........220 OKUDU
jollita ..........200
s.tuğba.......450
komşu:)........300
ipek ............200 OKUDU
kedersiz.......200
toplam.3837kalan.607
Rabbim okukuduğunuz her nefesin hürmetine; hepimize, burdaki bütün arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
Emeği geçen, vaktini harcayıp okuyan, okumak isteyip okuyamayan tüm arkadaşlarımdan, en başta bunu başlatan kedersizden Allah razı olsun...
sana acilan ellerimizi geri cevirme YARABBIM.bize hayirli evlatlar nasip et nolur.
ALLAHIM TÜM EVLAT ISTEYIP EL ACANLARI ANNELIK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESIN ins benimde bir tane yavrum var ama ikinci olmuyor rabbim hepimizin üzünü güldürsün :Saruboceq:HAYRLI ÇOCUK VE NESİL İÇİN KUR’AN-I KERİM’DE GEÇEN DUALAR
Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128
Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali İmran Suresi – 38
Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.
A'raf Suresi – 189
"Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur."
ibrahim Suresi - 40
Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.)
Furkan Suresi – 74
"Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der.
(Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı)
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti.
Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti.
Saffat Suresi – 100
Allah c.c. isteyen herkese hayırlı evlat nasib etsin inşAllah...
kızlar yarın cuma vakti bunları da okuyalım...
araştırıp yazandan Allah razı olsun..
ALLAHIM TÜM EVLAT ISTEYIP EL ACANLARI ANNELIK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESIN ins benimde bir tane yavrum var ama ikinci olmuyor rabbim hepimizin üzünü güldürsün :Saruboceq:
yıldızım nasılsın ya tedavin devam ediyormu daha
evet canim ediyor,dun ultrasyona yine girdim,yumurtam catlamamis,buyumus 21mm olmus,nolur dua edin de zamaninda catlasin da bi an once bebisim gelsin,onu sevmeyi,koklamayi,elime elmayi cok ozledim...bazen dogru soyluyosun insan dayanilmaz hala geliyor,ama RABBIM yine sabrini veriyo,insallah yakinda hepimizin minik civ-civlerimize kavusuruz.:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
:Saruboceq:allah sabir versin sonu güzel bitecek insallah bu ugraslarin cnm:1hug::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amin canım ALLAH daha fazla bekletmeden bebişlerimizi göndersin bazen dayanamz hale geliyorum :gitme:
tuğba sen gelince listeni düzeltirsin canım ben biraz rahatsızım böbreklerim çok ağrıyor .. 3 sene önce ameliayatla taş almışlardı ..yine o ağrılara benziyor galiba yine taş oluştu ..bir gün yüzü görmedim ya hergün bir yerim ağrıyor :çok üzgünüm:
s.tuğba için
nevo.......500OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767OKUDU
yıldız...........300 OKUDU
nazraca ........220 OKUDU
jollita ..........200
s.tuğba.......450 okudu
komşu:)........300 okudu
ipek ............204 OKUDU
kedersiz.......200
nevo.............100
tuğbacım 450 yi okudunmu canım okuduysan okudu diye ekliyim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?