Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba canim,ALLAH hepinizden razi olsun,ne muradiniz varsa versin,benimcin ve diger arkdaslarimcin okuyan her kesi RABBIM sevindirsin.ben de tugbaninkini bitirmek uzereyim,sen bitirdi yaz.yeni baslayanlara benden simdilik 200 ekle,bitiriyim,yine alirim insallah.yumurtam catlamak uzere,o yuzden cok almiyorum,malum ''daha cok calisicaz esimle''.dualarimiz kabul olurda bu ay RABBIM yuzumu guldurur,hayirli evlat nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Rabbim okukuduğunuz her nefesin hürmetine; hepimize, burdaki bütün arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
Emeği geçen, vaktini harcayıp okuyan, okumak isteyip okuyamayan tüm arkadaşlarımdan, en başta bunu başlatan kedersizden Allah razı olsun...

ozur dilerim canim,senin sozlerini caldim,napim,icimdekileri sen soyledin,bana soz burakmadin.YARABBIM dualarimizi geri cevirme,bize hayirli bebekler nasip eyle.

slm kızlar nabersiniz ben yine bunalıma döndüm KOCAM KAFAYI YEDİ İMDAAAAAAT ve çok anlamsız sebeplerden biri behlül kıskançlığı diğeriyse 3 gün olmuş annesini aramamışım çocuk sıkıntısından şaşırmış desem yeridir bu arada benbugün 500 okudum diğer arkadaşlar için alabilirim kedersiz sultan gelsede hem benimkileri toplasak hemde diğer arkadaşlar için paylaşım yapsak aşkı memnuyu bitirip döncem öpüyorum hepinizi şeker parçaları

s.tuğba için

nevo.......500OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767OKUDU
yıldız...........300 OKUDU
nazraca ........220 OKUDU
jollita ..........200
s.tuğba.......450 ??*
komşu:)........300 ??
ipek ............204 OKUDU
kedersiz.......200
nevo.............100

tuğbacım 450 yi okudunmu canım okuduysan okudu diye ekliyim listeye

Son düzenleme:

sana acilan ellerimizi geri cevirme YARABBIM.bize hayirli evlatlar nasip et nolur.

ALLAHIM TÜM EVLAT ISTEYIP EL ACANLARI ANNELIK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESIN ins benimde bir tane yavrum var ama ikinci olmuyor rabbim hepimizin üzünü güldürsün :Saruboceq:

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

ümmühan için
sevda.....300
kedersiz..300
ipek...........100
nevo.........500
tuyaneda....100
yıldız..........200
toplam 1000..kalan 3444

tuyaneda için
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500
nevo..........500
tuyaneda....100
yıldız...........200
toplam2100kalan2344
]

nazraca için
ipek.......500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100
yıldız........200
toplam 1600kalan2844

ALLAHIM TÜM EVLAT ISTEYIP EL ACANLARI ANNELIK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESIN ins benimde bir tane yavrum var ama ikinci olmuyor rabbim hepimizin üzünü güldürsün :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amin canım ALLAH daha fazla bekletmeden bebişlerimizi göndersin bazen dayanamz hale geliyorum :gitme:

tuğba sen gelince listeni düzeltirsin canım ben biraz rahatsızım böbreklerim çok ağrıyor .. 3 sene önce ameliayatla taş almışlardı ..yine o ağrılara benziyor galiba yine taş oluştu ..bir gün yüzü görmedim ya hergün bir yerim ağrıyor :çok üzgünüm:

yıldızım nasılsın ya tedavin devam ediyormu daha

evet canim ediyor,dun ultrasyona yine girdim,yumurtam catlamamis,buyumus 21mm olmus,nolur dua edin de zamaninda catlasin da bi an once bebisim gelsin,onu sevmeyi,koklamayi,elime elmayi cok ozledim...bazen dogru soyluyosun insan dayanilmaz hala geliyor,ama RABBIM yine sabrini veriyo,insallah yakinda hepimizin minik civ-civlerimize kavusuruz.:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

ay afedersin,dugun sabah gittim,gunleri karistirdim yaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

canim ya noldu sana boyle,ALLAH sagligina kavustursun,insallah dedyin gibi olmaz,belki biraz usutmussun,bi dr-a gorun yarin,bobrekler ihmale gelmez.nolur kendine iyi bak ,sen bize de,esine,akrabalarina en esas insallah dogucak bebeyine de lazimsin.saglik en onemlisi,nolur dikkat et kendine,sana ve diger arkadaslarima bi sey oldugunu duydugumda cok uzuluyorum,cunki sizi seviyorum canim dostlarim benimolumunekankayizsmile:içelim::1hug::1hug:

o 450 dün okuğumdu bugün 500 okudum canım bu arada geçmiş olsun inşallah sandığın gibi değil basit bi üşütmeden oluyodur bendede sık sık oluyo malum erzurumdayım alışamadım bu buz devrinden kalma şehre :roflol:

Son düzenleme:
s.tuğba için

nevo.......500 OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767OKUDU
yıldız...........300 OKUDU
nazraca ........220 OKUDU
jollita ..........200
s.tuğba.......450 OKUDU
komşu:)........300 ??
ipek ............204 OKUDU
kedersiz.......203 OKUDU
nevo.............100
s.tuğba.......500OKUDU
toplam 4444 kalan

seninde tamamdır tuğbacım
ALLAH kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…