Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Umudunu kaybetme arkadaŞım ınŞallah rabbım bebeĞıne kavuŞtuĞun gÜnlerıde nasıp edecek...
DıĞer kızlar sızler nasılsınız...
Tefrıcıyelere baŞlanmıŞ...ben kendıme 500 tane alayım...daha Çok eksık var...eĞer okunmazsa tamamlamaya ÇalıŞrız...dıĞer arkadaŞlarımızınkınıde....
Hepınızın yÜreĞıne aĞzına saĞlık....

canım eğer diğer arkadaşlara okuyamıyacaksan kendine 1000 alabilir misin
malum çalışan arkadaşlara çok yükleniyoruz
onlar bile 500 den fazla okuyo
sana 1000 yazıyorum oldu mu

DÜnÜrÜm canım Çok geÇmıŞ olsun...ınŞallah bırŞeyın yoktur...gÜzel haberlerle dÖnersın...allah Şıfa versın....kız dÜnÜr olurmu Öyle Şeyler...hamıle kalınca gıdersın demıŞsın benı baŞından atıyorsun galıba...ınŞallah hamıleyımdırde...benden kurtulamazsın...ben senın kızı alacaĞımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoĞlumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tamam baharım..yaz...amannnnnnnnnn bu ssıralar neler oluyor bana yaaaaaaaaaaaa sızlerı ÜzÜyorum...uffffffffffff kızıyorum kendıme artık.......ınanınkı kızlar bunlar ıstemeyerek oluyor..........hepınızı gÖrmesemde Çok sevdım...hepınız Çok ıyı dostlarsınız....

tamam sana 1000 yazdım
şu stresli zamanların geçsin ondandır...

Baharım canım senın tedavı hangı aŞamada kaÇ yumoŞun oluŞtu....ınŞallah canım herŞey yoklunda gıder bebeĞıne kavuŞursun bıtanem...dıĞer tedavıdekı arkadaŞlarda....rabbım hepımızı sevındırsın bebelerımızı versın bızlere....

Canım benımde bu gÜn cuma sohbetımız var oraya gıdeceĞım...hepımız ıÇın rabbıme dua edeceĞım...ınanın ellerımı rabbıme aÇınca hepınız gelıyorsunuz aklıma...rabbım bızlere saĞlıklı hayırlı salıh salıha evlatlar ver dıyorum.....amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

4444 Salavat-ı Tefriciyye Listesi

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100
yıldız............200
jollita............200
toplam 2700.....kalan 1744

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500
nevo..........500
tuyaneda....100
yıldız...........200
jollita..........200
toplam 2800.....kalan1644

nazraca için (zuhal)
zuhal......?????
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100
yıldız........200
jollita........200
toplam 2300........kalan2144

Herkese hayırlı cumalar arkadaŞlar... MÜbarek cuma vaktı ben Çıkayımda tefrıcıyelerı hızlandırayım... Patronlarda cumaya gıtcekler rahat rahat okurum... GÖrÜŞÜrÜz gelırım gene ÖĞlenden sonra...

Kızlar keŞke ıkı kıŞıyemı okusaydık...baksanıza herkesınkı yarım yarım duruyor....

üç kişi olması daha iyi sırada bekleyen çok kişi var hızlıca bitmesi için böyle karar verdik
adına okunanlar biraz daha fazla alırlarsa kalan zamanda bizler zaten aldıklarımızı bitirince eksiklere
yardımcı oluruz

Tamam kızlar daha fazla okumaya ÇalıŞacaĞım....ben Şımdı Çıkıyorum cuma sohbetıne...gıdıyorum....gelınce gÖrÜŞÜrÜz..........

insallah canim
sizlerin dualari ile

selam kızlar ben çok yoğunum bugün giremezsem merak etmeyin
arkadaşların isimleri almaya geldim
öptüm sizleri

kızlar ne bu ya liste hep eksikk bilmiyorumkismile kendilerine okuyacak arkadaşlarımız bile ya almamış yada çok az almış öyle olmaz fazlaca alın bakimm klava: siz kendinizi sıkacaksınız ki bizde sizin için sıkalım kendimizi :umursamaz:

Valla haklısın sevdam böyle olmazki biz işi gücü bıraktık bu işe kendimizi
verdik ama arkadaşlar pek önemsemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…