yemekten sonra bende bi tuhaf oldum sanki yemek yememiş gibi midem kazındı
başım döndü şimdi biraz daha iyiyim ....senin doğumdan sonra şekerin geçmemişmiydi canım
kayıt yaptırıp haber veririm eşime bi söyliyim
dikkat et canım fazla şekerli ağır şeyler yemegeçmişti ama eğer şekerli bişiyler fazla geliyosa rahatsızlanıyorum
özellikle tatlılardan sonra eskiden yoktu
ok canım
yemekten sonra bende bi tuhaf oldum sanki yemek yememiş gibi midem kazındı
başım döndü şimdi biraz daha iyiyim ....senin doğumdan sonra şekerin geçmemişmiydi canım
dikkat et canım fazla şekerli ağır şeyler yeme
biraz iş yapıp biraz sana bakıyodum yanlız bırakmamak için ama kapatalım istersen sende biraz kendine gel
canım ben seni düşünüyorum sende rahatla çok işin vardı benim için uygundur
gitmeden girerim yine görüşürüz ipeğimm
bugüne de bitirdik iyi akşamlar ...duru yarın oğluş fırsat verirse uğra canım
canım yorulmuşsun üstüne yarınki halini düşünmek bile istemiyorum ALLAH güç kuvvet ve bol sabır versin canım şimdiden kolaylıklarakşam oldu şükür...ben öldüm geberdim ...ya bu ew işleri ne nankör bişe ya yap yap bitmiıyor----darısı yarına inşallah ---yarın günüm var en az 15 kişi gelcek ---eşantiyondan hepsinde de çocuk var ALLAAAAAAHHHH YANDIM ALİMALLAAAAAAAH ........dua edin de bana delirmeyeyim...
canım o pireli şeyi ben hiç kullanmadımsm kı<lar bugün uğradsım ama mesaj yazamıyorum yinemi değişti burası şimdi cevaplama paneline tıkladım sağ tarafta ayrı bir bölüm çıktı oraya yazıyorum bakaım geicekmiş mesajım umarım geir..nabersiniz geçmiş bayağı uzundu bakamadım herkes iyidir umarım...öpüdünüz tatişler.ha bu arada iki gündür sık gelemiyorum preseed e başladım ama inanın ödüm bittimkasıklarıma taş koyulmuş gibi onunl< alakası varmıdır bilmem ama kasık ağrıarım çok şşiddetli mümkün oldukça yatıyorum öperim hepinii aaha emanetsiniz
canım merhaba iyiyim sağol sen nasılsın canımslm şekerlerr geçmişe pek bakamadım ne var ne yok naslsınız nasıl gidiyorr
bencedeeeeeee sinir oldum iyice en iyisi toplu protesto olmuyo böle nevrim döndü yaaabu site ne zaman rayına oturacak yaaa :84:
ayy inşallah şifaaam sözlerin şifaaam olsuncanım o pireli şeyi ben hiç kullanmadım bu yüzden bi bilgim yuh ammavelakin inşallah pireli şey sende iyi yönte etki gösteriyordur inşallah işe yarıyodur tüp bebeğe gerek kalmadan müjdeni verirsin inşşşş
inşallah canım inşallahneyse
bencedeeeeeee sinir oldum iyice en iyisi toplu protesto olmuyo böle nevrim döndü yaaa
ayy inşallah şifaaam sözlerin şifaaam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?