Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoş geldin hani anne nerde ? gittimi :44: kahvaltı nasıldı
yokkk cnmmm dahaaa anamm burdaaa gitmediiiiiii anammlaaa olann herşeyy çokk güzelll cnmm nasılll olsunn nickii sormuşsunn cnmm yönetimm değiştiriyooo vedee önemlii durumlardaa değiştiriyolarrrrr
hosgeldın fatossss bız ıyıyız sen nasılsın*

benndeee iyiiyimmm cnmm nasıll olsunnnnnnnn tokattt güzelii inşallahh yakındaa dahaa çokk sevdiğin yerdeee melegınleee vee esınleee bırlıktee oturrusunuzzzzzz bennn kaçtımmm kıb aradaa yinee gelirimm byyyy:80::80::80::80::80::80::80:

mesela önemli durumunmu vardı seninki bu yüzden mi değişti :26: ben yönetimin değiştirdiğini biliyorumda nasıl yapacağım yani mail mi atacağım nerden bildireceğim onu sordum ?

ınsallah yaa zaten bebısım olsa hıc sıkılmam kı her yer bana cennet gelırrr

mesela önemli durumunmu vardı seninki bu yüzden mi değişti :26: ben yönetimin değiştirdiğini biliyorumda nasıl yapacağım yani mail mi atacağım nerden bildireceğim onu sordum ?

cnmmm evett benimm hemdee çokk önemlii durumumm vardııı ölee degiştirdiiilerrrr evett mail attım durumumuu anlattım ve ALLAH razı olsunn hmn değiştirdiler ölee cnmm istedii diee değiştirmiyolarr cnmmmm

ya sende buraya gelırsen mutlaka beklerımmmm ayy ne guzel olur..
biz genelde yazları gidiyoruz malum eşim memur olduğu için sadece yıllık izni var bu yıl dan sonra izni 30 güne çıkıyor Yozgat ve Tokat a paylaştırıyoruz genelde izni önceden Kayseri yede paylaştırırdık taşınfığımız için sayı 2 ye düştü tabi canım geldiğimde görüşmeyi isterim senin facebook adresin varmı ? varsa bana özelden bildir canım

cnmmm evett benimm hemdee çokk önemlii durumumm vardııı ölee degiştirdiiilerrrr evett mail attım durumumuu anlattım ve ALLAH razı olsunn hmn değiştirdiler ölee cnmm istedii diee değiştirmiyolarr cnmmmm
anladım canım sağol verdiğin bilgi için :87:

yok canım ama msn adresım varrr onu vereyım olmaz mı?

rabbım ınsallah hepımıze cabucak nasıp eder .ya bu sıte benım ıcın cok ıyı oldu buraya takılınca ıyı oluyo pek dusunmuyommm
dertleşmek anlamak anlaşmak içimizi rahatlatıyor bu site hepimize doping oluyor canım

özel mesaj yollayamıyorum sana galiba kapatmışsın profil ayarlarından açtır canım yada sen bana yolla msn

tamam yapabılırsem ınsallah ya ben kapatmısmıyım bılmem ya zaten kendımı parcaladımkayıt olurkennn nasıl yaptım bılmıyommmm

tamam yapabılırsem ınsallah ya ben kapatmısmıyım bılmem ya zaten kendımı parcaladımkayıt olurkennn nasıl yaptım bılmıyommmm
sayfanın yukarısında yan yana bişiler yazıor ya forum actions a tıkla seçenekleri düzenle orda yoksa profili düzenle ye tıkla orda bulursun özel mesaj kabul ediyorum kısmını işaretle ve kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…