yine yukarıda kontrol panelindede halledebilirsinsayfanın yukarısında yan yana bişiler yazıor ya forum actions a tıkla seçenekleri düzenle orda yoksa profili düzenle ye tıkla orda bulursun özel mesaj kabul ediyorum kısmını işaretle ve kaydet
yine yukarıda kontrol panelindede halledebilirsin
olmuş canım yolladım sana özel mesaj okudunmudenıyorummm
ınsallah yapıcammm
yenilenincee bi tuhaf oluyo insan alıştığından vazgeçmek istemiyorevettttt okudum aldım msjı
bende sna yazdım su msn nelerden en kolay olanı hangısı
yanı msn 9 mu yoksa 8 mı benımkısı suanda 2011 surumukafayı yıcem cok farklı bıseyyy
canım güle güle bende çıkacağım sağol canım sanada kolaylıklar görüşmek üzere canım kendine cici baksıfacım ben cıkıyorummm sana kolay gelsınnn.yarın gorusmek uzereeee:80::80::80::80:
ipekciğim yalnız kalmazsın inşallahgörüşmek üzere çıkıyom ben
Yozgat A Ankara bile yakınken eşim tercih etmedi canım Ankara yı kaldıki İstanbul :120: yani uzun yola gidip gelmeli yerleri sevmio ve istemio benim kocişmaddiyatta kuvvetli değilki öyle otellere felan para bayılalım yani kalcak yer git gel derdini yaşamamak için il dışı düşünemiyoruz :84: bu yüzden böle gelişti gelişmeler
afıyet olsun durucummm lop lop et top top yag olsunnn
güle güle afiyet olsun
canım duru bizim canımız adı gibi dupdurudurkorkma yani kalbinin güzelliği ile belli eder kendini çok temizdir kalbi çokkkk maşallah diyeyimde korkma canım duru dan
tesekkurler canım artık korkmam tescıllendı durucuk
afiyet olsun ben yedim bile
kızlar afiyet olsun...sizlere...bende yavaş yavaş gideyim kursa...görüşürüz....
mennn geldimmmm nasılsınızzzzzz
yokkk cnmmm dahaaa anamm burdaaa gitmediiiiiii anammlaaa olann herşeyy çokk güzelll cnmm nasılll olsunn nickii sormuşsunn cnmm yönetimm değiştiriyooo vedee önemlii durumlardaa değiştiriyolarrrrr
benndeee iyiiyimmm cnmm nasıll olsunnnnnnnn tokattt güzelii inşallahh yakındaa dahaa çokk sevdiğin yerdeee melegınleee vee esınleee bırlıktee oturrusunuzzzzzz bennn kaçtımmm kıb aradaa yinee gelirimm byyyy:80::80::80::80::80::80::80:
ipekciğim yalnız kalmazsın inşallahgörüşmek üzere çıkıyom ben
biraz başım dönüyo şekerim çıktı galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?