noooldu canım hayırdır
elifciğim sanada geçmiş olsun..hiç sorma bu davet işleri insanı çok yoruyor...inanki şuan misafirin gelmesini hiç düşünemiyorum...ama evimde misafir ağırlamayı severim....
zaten minnettarım sizere aah razı olsun hepinizden canımmm çook tşklersen dondurulmuşları almaya gittiğinde hiç merak etme biz burada dua zincirini kurarız
aminnnnnnn ya işte k,litendimmi kilitleniyo aksi mide ama bugün pekmeze başladım geceleri süt hamur işi sigaradan uzaklaşırsam bu iş tamamdır besili dana olmama az kalmıştır inşallahtuğbişim demek kilo verdinn kuzumm yaa dikkat et kendine bol bol yararlı şeyler yee Rabbimm bendeki kiloların 10 kilosunu tuğba arkadaşıma hediye ettim sen ver
yaa olurmu benim unutkanlığımdan kaynaklanmıştır kesin bazen babamın eadını unutyorum deermişimya kızlar ben size bunu nasıl çekeceğinizi anlatırken yazmamışmıydım acaba
söylediiğimi hatırlıyodum ikiniz birden yapmayınca şüphe ettim benmi yanılttım sizi
oyyy kurban oluruumm tosun paşaya ya demek anneyi özlüyo he canım benimmmabuuuuuuuuuuuuu siteye neoldu yazacak yer bulamadımmmm
ben geldiimmmm dışarda hava çok soğuk
doktordan geldik iyi herşey sadece gece ağlamalarına anneye özlem dedi içim kötü oldu
evde olanlar çok şanslı bu konuda
aaah aah ne ettin yineee valla nurcanın dediği gibi bi doğursaydın hayırlısıyla dikkat et hasta olmamaya çalış bide şimdi iğne ilaçlara düşmeyelim allah korusun minişimmmya ben sizi çok özledimm doğru düzgün gelemiyorumm kocişş öğlen gidiyor işe öğleden sonra muyhakkak bi komşu geliyorr yada beni çağırıyolar gitmesem kırılıyorlar ama bende artıkın akşamlarıı bakıyorum mecburenn kıslar midem ve boğazlarım innaılmaz yanıyorr yediğimi çıkarıyorumm bir haftadır
bizim bynkutluay elini elife vermiş bellikızlar bu yumurtaları napayım ben!!!!!!!nasıl çalıştırcam..??????ya bugüün bi tuhafım
iyi akşamlar kızlar...... bu siteye ne olmuş böle.... sizleri çok özledim yaaaaa.... bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür meleğim iyiymiş teyzeleri.... doktor 15 gün daha yatacaksın dedi sonra yavaş yavaşkalkabilirmişim..... şükürler olsun....... biraz geçmişe baktım nazracamız dönüyomuş.... onu o kadar özledimki.... kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum... misafirim gelebilir ben çıkayım en iyisi... sonra görüşürüz canlarım.. sizleri çok özledim.....
arkadaşlar günaydınn herkese ama kimseler yooki !! bişey öğrenmem lazım sizden hastaneden alınan tüp bebek yapılması gereklidir raporunu nasıl alıyoruz neler ve hangi şartlar gereklidir bunun için?Bana bilen birileri cevap versin lütfennn!!!!
dolayısıyla bunların hepsi normal çıkıyor değerleri bu durumda bunların hepsini yaptırmamızmı gerekiyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?