nasılsın minnoşumya ben sizi çok özledimm doğru düzgün gelemiyorumm kocişş öğlen gidiyor işe öğleden sonra muyhakkak bi komşu geliyorr yada beni çağırıyolar gitmesem kırılıyorlar ama bende artıkın akşamlarıı bakıyorum mecburenn kıslar midem ve boğazlarım innaılmaz yanıyorr yediğimi çıkarıyorumm bir haftadır
noooldu canım hayırdırölüooooooooom yorulduuuuuuuuuum ayakalrımı hissetmioruuuuuuuuuuuum
ah be güzelim benimki senden beter hiç çalışmıyo ki namussuzkızlar bu yumurtaları napayım ben!!!!!!!nasıl çalıştırcam..??????ya bugüün bi tuhafım
çok şükür aplacım iyiyim sen nasılsın bakımmnasılsın minnoşumbende takılıyodum öyle pek kimseler yok
benimki yoldaymış gelene kadar bakiim dedim
ayyyy kıyamam üşüttünmü aceba doktora bi sorsan canım
kızlar bu yumurtaları napayım ben!!!!!!!nasıl çalıştırcam..??????ya bugüün bi tuhafım
çok şükür aplacım iyiyim sen nasılsın bakımm
doktora da sormadım bir ay sonra randevu ya olmazsa ararım
ne var ne yok aplacım
canım benim yaa Rabbim şifa versin çatır çatır yumurtla inşalah
he walla dışarısı buzzzzzzzz ama ben maşalahh üşümüyorum bu seneeiyiyim datlum ne olsun hayat derdi soğuklar aniden bastı valla kolla kendini sıkı giyin emi yıvrım olmasa doktorun tel. varsa ara bi sor
anem kimse aşağıda görünmiii benden başka
kız yak gene sen soğukta oturma ne olur ne olmazhe walla dışarısı buzzzzzzzz ama ben maşalahh üşümüyorum bu senee
ufoyu yakmıyorum bilee
yarın ararım olmazsa 22sinde aşı var o zmaan o sorarım
geldim datlımmmm
tamam canım iyi bak kendine ben seni tutmiyim çok öptüm dikkat et datlumaplam ben kaçsamm quzuu gıı zor duruyom midem böğğğğ oluyoooo
çok öptüm senii quzuuu
kız yak gene sen soğukta oturma ne olur ne olmaz
yoksa kerata seni sıcakmı tutuyo bakiiim
tamam canım iyi bak kendine ben seni tutmiyim çok öptüm dikkat et datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?